A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Υπεύθυνη για την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ η Σούλα Μερεντίτη

E-mail Εκτύπωση PDF
merentitiΤα επόμενα βήματα της οργανωτικής ανασυγκρότησης της Παράταξης συζήτησε σήμερα η Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στη Σάμο ο Κώστας Σκρέκας, ως εκπρόσωπος της Ν.Δ.

E-mail Εκτύπωση PDF
samoΟ βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας, εκπροσώπησε το κόμμα στην 188η επέτειο της Ναυμαχίας της Μύκαλης, στη Σάμο. «188 χρόνια μετά βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε τους ανθρώπους αυτούς, που ηρωικά απέκρουαν επί ένα μήνα τις επιθέσεις του Τουρκικού στόλου» δήλωσε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης της Σάμου ο κ. Κ. Σκρέκας για να συμπληρώσει πως «τότε μια χούφτα Σάμιοι μαχητές με αυταπάρνηση αγωνίστηκαν και κατάφεραν να διατηρήσουν την ελευθερία τους

Αναφορά Κ. Σκρέκα για τις αποσπάσεις αστυνομικών από την Α.Δ. Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση PDF
astinomikonΑναφορά προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Δένδια, για την απόσπαση 20 και πλέον αστυνομικών από την Α.Δ. Τρικάλων στον Έβρο, έκανε μαζί με συναδέλφους του, ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κων/νος Σκρέκας.

Περιοδείες του Κ. Σκρέκα στα ορεινά των Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση PDF
periodiaΣτην καταγραφή των προβλημάτων των ορεινών χωριών του Νομού μας προχωρά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Σκρέκας. Την τελευταία εβδομάδα ο Τρικαλινός βουλευτής επισκέφτηκε διαδοχικά απομακρυσμένα χωριά, όπως το Χαλίκι και η Ανθούσα και διαπίστωσε και ο ίδιος τις αδυναμίες που υπάρχουν και τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν όχι μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά και οι παραθεριστές τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου ο Κ. Σκρέκας

E-mail Εκτύπωση PDF
SKREKASKΟ βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Σκρέκας ορίστηκε ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής. Πρόκειται ίσως για την σημαντικότερη Επιτροπή του Ελληνικού Κοινοβουλίου καθώς επεξεργάζεται και εξετάζει ή ψηφίζει νομοσχέδια και προτάσεις νόμων αρμοδιότητας των Υπουργείων Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Αγροτικής Ανάπτυξης και Ναυτιλίας.

Συνάντηση Ηλία Βλαχογιάννη με το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας

E-mail Εκτύπωση PDF
_Συνάντηση με το προσωπικό των Σωμάτων ασφαλείας προκειμένου να γίνει καταγραφή των προβλημάτων που τους απασχολούν είχαν ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Βουλευτής Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης και ο Βουλευτής Αχαϊας κ. Θανάσης Ταβλούρος ως εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας.

Από φέτος εφαρμογή του πακέτου μέτρων του 2013 αλλά και ...αναδρομικών

E-mail Εκτύπωση PDF
paketoΕφαρμογή από φέτος επώδυνων μέτρων που επρόκειτο να υλοποιηθούν από το 2013, αλλά και αναδρομική εφαρμογή ορισμένων εξ αυτών πρότεινε η κυβέρνηση στην τρόικα, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη λήψη και πρόσθετων μέτρων για τον προϋπολογισμό του 2012, αλλά και να επιτύχει επιμήκυνση της διάρκεια εφαρμογής του προγράμματος προσαρμογής.

Κόβονται οι αργίες στην Ιταλία, για περισσότερη δουλειά!

E-mail Εκτύπωση PDF
argiesΠρωτότυπο τρόπο βρήκε η κυβέρνηση Μόντι για να αυξήσει τα έσοδα της χώρας: Μία εβδομάδα παραπάνω εργασίας.

Με την κατάργηση των αργιών, οι εργαζόμενοι χάνουν μια εβδομάδα ξεκούρασης και το κράτος κερδίζει 7 μέρες εργασίας και παραγωγικότητας...

Κίνδυνος για τρεις Θεσσαλικές έδρες . Οι δύο στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση PDF
edresΚίνδυνος προκύπτει για τις έδρες του ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ στα Τρίκαλα αλλά και της 4ης εκλόγιμης θέσης της Ν.Δ στην Καρδίτσα, εφόσον γίνει δεκτή η ένσταση που κατέθεσαν δύο πολίτες της Β' Αθηνών κατά 15 βουλευτών από διάφορες περιφέρειες της χώρας.

'Ερογλου για την τουρκική εισβολή

E-mail Εκτύπωση PDF
Ως «ειρηνευτική επιχείρηση» χαρακτήρισε την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, στις 20 Ιουλίου 1974, ο τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου.

eroglouΣε διάγγελμά του είπε ότι «ήταν η πιο σημαντική ημέρα για τους Τουρκοκύπριους, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του τουρκικού έθνους» και επέκρινε τους Έλληνες και τους Ελληνοκύπριους ότι «πάντοτε ήθελαν να μετατρέψουν την Κύπρο σε ελληνικό νησί».

Σελίδα 57 από 67

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com