A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εκλογές > 2012 Ιούνιος >   Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση PDF
Περιφέρεια:

Δήμος:

Τελευταία Ενημέρωση:

2012-06-17 21:04:52

Ενσωμάτωση

34 / 89

38,00%

Καλαμπάκας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Καλαμπάκας

Εγκυρα

7.945

99%

Ακυρα

52

1%

Λευκά

28

0%

 

ekloges

Υπεροχή ΝΔ στη Θεσσαλία

E-mail Εκτύπωση PDF

ndMε καταμετρημένο λίγο παραπάνω από το 18% των ψήφων, τα αποτελέσματα στη Θεσσαλία είναι σαφώς διαφοροποιημένα σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Για την ώρα προηγείται και στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας η ΝΔ, αν και ακόμη είναι νωρίς για να εξαχθεί το όποιο ασφαλές συμπέρασμα για την τελική δύναμη που θα καταγράψουν τα κόμματα.

Αναλυτικά, στο νομό Λάρισας είναι τα παρακάτω: Στα 41 από τα 509 εκλογικά τμήματα: ΝΔ: 34,29%, ΣΥΡΙΖΑ: 22,07%, ΠΑΣΟΚ: 13%, Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7,53%, Χρυσή Αυγή: 6,89%, KKE: 6,14%, ΔΗΜΑΡ: 4,78%.

Στο νομό Μαγνησίας τα εκλογικά αποτελέσματα – μέχρι τώρα – έχουν ως εξής: Στα 32 από τα 342 εκλογικά τμήματα: ΝΔ: 30,30%, ΣΥΡΙΖΑ: 27,73%, ΠΑΣΟΚ: 10,39%, Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7,48%, Χρυσή Αυγή: 7,28%, KKE: 5,95%, ΔΗΜΑΡ: 5,75%.

Στο νομό Τρικάλων η εκλογική εικόνα έχει ως εξής: Στα 57 από τα 342 εκλογικά τμήματα: ΝΔ: 34,57%, ΣΥΡΙΖΑ: 23,18%, ΠΑΣΟΚ: 14%, ΔΗΜΑΡ: 7,60%, KKE: 5,71%, Ανεξάρτητοι Έλληνες: 5,31%, Χρυσή Αυγή: 5,10%.

Πως βγαίνει κυβέρνηση τη Δευτέρα

E-mail Εκτύπωση PDF
Τα σενάρια για συγκυβέρνηση

komata

  •  Τα σενάρια συνεργασίας σε περίπτωση νίκης της ΝΔ
  •  Με ποιους θα συμμαχήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν βγει πρώτος;
  •  Θα είναι πρωθυπουργός ο αρχηγός του πρώτου κόμματος ή κάποιος άλλος

Μπορεί το νέο δίπολο κομμάτων, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που διεκδικούν την εξουσία να παρουσιάζουν αυξημένα ποσοστά, τουλάχιστον βάσει των δημοσκοπήσεων, μπορεί όλα να δείχνουν ότι μαζί θα ξεπεράσουν το 50% στις επόμενες εκλογές, ωστόσο κανένα από τα δύο δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση.

Η Θεσσαλία και το νέο εκλογικό τοπίo

E-mail Εκτύπωση PDF

eklogesΗ Ν.Δ. από τη δεκαετία του ‘90 διατηρεί στη Θεσσαλία μια επιρροή αισθητά ανώτερη από τον εθνικό μέσο όρο της, η οποία την τελευταία δεκαετία συνδυάζεται και με την ισχυρή παρουσία της στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι προτάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ για την αγροτική ανάπτυξη

E-mail Εκτύπωση PDF
kouvelisΔήλωση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη κατά την περιοδεία του στη Θεσσαλία

Τις θέσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς για την ανάπτυξη της υπαίθρου, όπως αυτές διατυπώθηκαν από τον πρόεδρο της Φ. Κουβέλη κατά την πρόσφατη περιοδεία του στην Θεσσαλία, μας γνωστοποιεί με δελτίο Τύπου ο γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων Κ. Παππάς.

Η Λέσχη Bilderberg φοβάται την Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

Τρόμος για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και τη συνακόλουθη οικονομική της ανάπτυξη

bildderberg

Η κρίση χρέους στην ευρωζώνη ήταν ένα από τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της ετήσιας συνεδρίασης της Λέσχης Bilderberg.

Ποια κόμματα διεκδικούν την ψήφο μας στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση PDF

komataΔεκαέξι κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων λαμβάνουν μέρος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου στην εκλογική περιφέρεια των Τρικάλων, από είκοσι δύο που είχαν λάβει μέρος στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Γιατί ψηφίζω ΠΑΣΟΚ

E-mail Εκτύπωση PDF

oikonomou

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ

Αγαπητέ φίλε, αγαπητή φίλη,

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου έδειξαν ότι οι μονοκομματικές κυβερνήσεις ανήκουν στο παρελθόν. Οι πολίτες με την ψήφο τους έστειλαν σαφές μήνυμα συνεννόησης μεταξύ των κομμάτων.

Ειδικά τώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού είναι απαραίτητη η οικοδόμηση μιας συνεργασίας η οποία θα εγγυάται την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου υπεύθυνα, συστηματικά και χωρίς να διακινδυνεύσουμε τη θέση της χώρας στην ευρωζώνη και το ευρώ, ούτε βέβαια και την εκταμίευση των δόσεων οι οποίες εξασφαλίζουν τους μισθούς, τις συντάξεις και τη γενικότερη λειτουργία του κράτους.

Ο Κώστας Φαμίσης στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

E-mail Εκτύπωση PDF
famisisΜετά την αποχώρηση της Χρυσάνθης Γάλλου – Δαλκαφούκη από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα τη θέση της θα καταλάβει ο Κώστας Φαμίσης.

Καλούν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου να μας εκπροσωπήσει στη λέσχη Bildenberg

E-mail Εκτύπωση PDF
bildenbergΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ LOBBY ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Το ότι η ομάδα των ισχυρών του πλανήτη, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ θα πραγματοποιήσει την ετήσια συνάντησή της μεταξύ της ερχόμενης Πέμπτης 31 Μαΐου και Κυριακής 3 Ιούνιου στην Ουάσινγκτον δεν είναι είδηση. Είδηση, για να πούμε για την ακρίβεια «ειδησάρα» αποτελεί το γεγονός ότι τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο προσωπικός σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου και πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, καθηγητής Λουκάς Τσούκαλης.

Σελίδα 60 από 67

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com