A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ τα «ΜΕΤΕΩΡΑ – 2011»

E-mail Εκτύπωση PDF

poria 1Την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ο Ε.Ο.Σ.Κ. διοργάνωσε την 1η «Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή» των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, τις ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Α.Σ.ΜΕΤΕΩΡΩΝ.

Στην πεζοπορία συμμετείχαν (μικροί όλων των ηλικιών– από5-6 ετών, έως έφηβοι και Νέοι), φίλοι ορειβάτες – πεζοπόροι και Γονείς των μικρών παιδιών

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

arximandritis

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 το πρωΐ θα προστεί της Μηνιαίας Ιερατικής Συνάξεως στον Ι. Μητρ. Ναό Αγ. Βησσαρίωνος. Προηγουμένως θα έχει τελεσθεί Θ. Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων.

Παράσταση από το Θέατρο Κούκλας ΄΄Ο Φαντασμένος΄΄

E-mail Εκτύπωση PDF

epistagonΣας ενημερώνουμε ότι ύστερα από απαίτηση του κοινού η παράσταση "Ο Φαντασμένος" σε διασκευή Ζωρς Σαρή από το Θέατρο Κούκλας "Επί Σταγών"

Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση PDF

eosk-12η «Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή» για τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ (Τρίτη Ηλικία).
Ο Ορισμός της πεζοπορίας, σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια Britannica είναι ότι: η πεζοπορία είναι μια φυσική δραστηριότητα που χρησιμοποιεί το περπάτημα ως μέσο, με σκοπό την ψυχαγωγία, την εκγύμναση και την βελτίωση της φυσικής κατάστασης του ανθρώπου. Είναι μια διαφυγή από την πίεση της καθημερινότητας.

Ι.Ν ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

panagia

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την ευκαιρία της εορτής της Σταυροπροσκυνήσεως θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό της κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας, όπως και στο παρελθόν, η ιερά εικόνα της Σταυρώσεως του Χριστού (η μια όψη της αρχαίας αμφίπλευρης) η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Βαρλαάμ.

Παράσταση από το Θέατρο Κούκλας΄΄ Επί Σταγών ΄΄

E-mail Εκτύπωση PDF

epistagon-1Πιο ζωντανή κι αληθινή , πιο πηγαία και γνήσια μορφή παιδική ψυχαγωγίας αποτελεί το θέατρο κούκλας. Τόσο η ελεγχόμενη ποιότητα του περιεχομένου, η επαφή με τη ρέουσα ελληνική γλώσσα όσο και το εύπεπτο των διδακτικών μηνυμάτων και η επικοινωνιακή αμεσότητα που επιτυγχάνει, καθιστούν αυτό το είδος τέχνης, όχι μόνο αγαπητό στα παιδιά μας αλλά και απαραίτητο βοηθητικό εργαλείο στην εκπαιδευτική διαδικασία, προσδίδοντας στην εκπαιδευτική δράση ποικιλία και συνδυάζοντας για τη μαθητική ψυχή το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

«Ελπιδοφόρο μήνυμα για την πολιτιστική μας κληρονομιά έστειλαν οι Θεσσαλοί της Ευρώπης»

E-mail Εκτύπωση PDF

germaniaΗχηρό μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας εστάλη από τη Νυρεμβέργη της Γερμανίας για το μέλλον της πολιτιστικής κληρονομιάς μας με βασικούς πρεσβευτές της τη Θεσσαλική Νεολαία Ευρώπης που από νωρίς κατέκλυσε την αίθουσα Eventhalle στο Gartenstadt της Νυρεμβέργης. Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν εθνικοτοπικοί και πολιτιστικοί Σύλλογοι από πολλές περιοχές της Γερμανίας προκειμένου να παρουσιάσουν μουσικοχορευτικά και θεατρικά δρώμενα άμεσα συνυφασμένα με τη θεσσαλική παράδοση.

Οκτασέλιδο αφιέρωμα για τα Μετέωρα

E-mail Εκτύπωση PDF

meteoraΜεγάλο, οκτασέλιδο αφιέρωμα στα Μετέωρα, δημοσιεύει στο ειδικό περιοδικό της «Ελεύθερος χρόνος», η αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ» με τίτλο: «Ανάμεσα σε ουρανό και γη».

Σύλλογος Αδελφοποιημένων πόλεων Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση PDF

alekosΣήμερα Δευτέρα 1/4/13 έρχεται η αποστολή από την Γερμανική πόλη Schwabach.
O κ.Μιχαλίτσης Δημήτριος θα τους παραλάβει απο το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης
το μεσημέρι και θα φτάσουν το απόγευμα στην Καλαμπάκα και θα καταλύσουν στο Ξενοδοχείο Εντελβάις. Μετά την υποδοχή και το ποτό του καλοσωρίσματος θα ξεκουραστούν.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

kalampakaΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπάκας "Τα Μετέωρα" σας προσκαλεί
στην εκδήλωση

Σελίδα 52 από 65

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com