A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΚ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΊΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

poria-1Η Oρειβατική Λέσχη Καλαμπάκας την Κυριακή 8/3/2013 πραγματοποίησε πεζοπορία στο κάστρο της Αγίας Παρασκευής. Η διαδρομή και ο στόχος έδωσαν πολιτιστική διάσταση στην εξόρμηση παράλληλα με την άσκηση και τον φυσιολατρικό χαρακτήρα της πεζοπορίας.

Καθαρά Δευτέρα με Ποικιλία Σαρακοστιανών στο Εστιατόριο «ΠΟΛΥΖΟΣ»

E-mail Εκτύπωση PDF

polizos1ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
Ο Σεφ, στο Εστιατόριο ΠΟΛΥΖΟΣ, σας προτείνει να απολαύσετε
ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ- ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ και ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ.

Ετήσιος χορός Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δρακότρυπας

E-mail Εκτύπωση PDF

xorosΟ καθιερωμένος πλέον ετήσιος χορός του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δρακότρυπας "Η Ανάπλαση" θα συμπέσει με το εορταστικό τριήμερο των Αποκριών.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΦΤΩΧΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

olgaΌταν οι αριθμοί, φύγουν από τις εξισώσεις, τις συναρτήσεις, τις απλές πράξεις της αριθμητικής, όταν τα γράμματα του αλφαβήτου, γλιστρήσουν από τα λογοτεχνικά κείμενα, την ποίηση, τον πεζό λόγο και «σκοντάψουν» επάνω στο καβαλέτο ενός ταλαντούχου χεριού, ενός πλούσιου σε φαντασία νου, μίας προικισμένης ψυχής, τότε γεννιέται ένας άλλος κόσμος. Ο κόσμος της «Τέχνης».

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

karnavaliΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ
1. 16:30-18:00 Αύλειος χώρος 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

7 και 8 Μαρτίου: Όλη η πόλη μια παρέα στο Εστιατόριο ΠΟΛΥΖΟΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

polizosΣτις 7 Μαρτίου το βράδυ της Τσικνοπέμπτης όλη η πόλη γίνεται μια παρέα. Ελάτε να τσικνίσουμε με ζωντανή μουσική, απολαμβάνοντας τρυφερά παϊδάκια, ζουμερές πανσέτες, σπέσιαλ κοντοσούβλι και όλα της ώρας, και φυσικά πολύ χορό...

Γλέντησαν οι Θεοπετρινοί στην εκδήλωση του Συλλόγου τους

E-mail Εκτύπωση PDF

xoros-1Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας στο κέντρο «Ρουαγιάλ Παλλάς» της πόλης μας.

xoros-2Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Παπακώστας, καλωσόρισε τους συγχωριανούς του, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ευχαρίστησε την δημοτική αρχή για την στήριξη του Συλλόγου.

 

xoros-3Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτρης Σακελλαρίου συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου λέγοντας ότι ο Σύλλογος Θεόπετρας είναι από τους πιο δυναμικούς της περιοχής.

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ 5η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

sxolioAΑρχίζει αύριο Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 7 μ.μ. στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του THESSALIKON GRAND HOTEL η 5η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών με μεγάλη συμμετοχή από τη Θεσσαλία.

Εκδήλωση για τη Μάχη της Μερίτσας

E-mail Εκτύπωση PDF

mnimioΟ Δήμος Καλαμπάκας, σας ενημερώνει ότι η εκδήλωση για την ΗΡΩΪΚΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΤΣΑΣ , θα γίνει την 24η Φεβρουαρίου 2013 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ αλλά ΩΡΑ 10,30΄π.μ.

Χόρεψαν οι Κλεινοβίτες

E-mail Εκτύπωση PDF

xoros-1Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε ο Σύλλογος Κλεινοβού στο κέντρο «ΠΟΛΥΖΟΣ» στην Καλαμπάκα με ζωντανή μουσική και πλούσια εδέσματα.

xoros-2Στην εκδήλωση οι Κλεινοβίτες έκοψαν την πίτα τους και ακολούθησε η βράβευση των παιδιών που εισήχθησαν στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές κατά την περσινή Ακαδημαϊκή χρονιά.

xoros-3

Σελίδα 54 από 65

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com