A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ ΒΟΛΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

volosΟ Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Βόλου διοργανώνει το 2ο Επιστημονικό σεμινάριο για χοροδιδασκάλους το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου, με

θέμα :

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Τελέστηκε η δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου

E-mail Εκτύπωση PDF

eklAΕπίσημη Δοξολογία τελέστηκε στον  Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνα,   όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης ΣΤΑΓΩΝ και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ  παρουσία  των  τοπικών  πολιτικών  , στρατιωτικών  και άλλων αρχών, εκπροσώπων  συλλόγων , σχολικών μονάδων και πλήθους κόσμου.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

ekdilosisAΞεκίνησαν την Παρασκευή 26-10-2012 και ολοκληρώνονται το Σάββατο οι εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ – ΚΟΡΥΦΗ ΑΥΤΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF
orivatesΑν προσπαθούσαμε να περιγράψουμε με χρώματα την πρόσφατη διαδρομή μας στο Μαυροβούνι της Κεντρικής Πίνδου, το πράσινο και το χρυσαφί θα επικρατούσαν. Και λίγο γαλάζιο για τον ανέφελοι ουρανό και τα νερά της τεχνητής λίμνης του Αώου, από τις όχθες της οποίας ξεκινήσαμε. Ένας χωματόδρομος που μπαίνει βαθιά σε δάσος πεύκου αρχικά, οξιάς λίγο ψηλότερα.

TA XIONIA TOY KΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

xaniΑπό την Πέμπτη θα προβάλλεται καθημερινά (εκτός Δευτέρας και Τρίτης) στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία TA XIONIA TOY KΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ Ώρες προβολών καθημερινά 20.00 και 22.15 (εκτός Δευτέρας και Τρίτης)

Γενική είσοδος 5 , φοιτητικά –μαθητικά -ανέργων 4 €, ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: 2 άτομα 7 € 2 φοιτητές-μαθητές- άνεργοι 5 € Πληροφορίες: Τηλ. 24310 20000, http://cine-mylos.blogspot.com, facebook/Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων

9ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στη Νυρεμβέργη Γερμανίας

E-mail Εκτύπωση PDF

tsitsanisΑφιερωμένο στους ξένους Ακαδημαϊκούς ερευνητές της Θεσσαλίας 

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ. και ο Θεσσαλικός Σύλλογος Νυρεμβέργης και περιχώρων «ΜΕΤΕΩΡΑ» με τη συμμετοχή των Συλλόγων-Μελών (Μονάχου, Ντύσσελντορφ, Βισμπάντεν, Ελβετία, Σβάινφουρτ, Βερολίνο, Γκύτερσλο, Μπίλεφελντ και Κολωνία) διοργανώνουν το 9ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στη Νυρεμβέργη το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

akadimiaΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012 -2013 ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Η Ακαδημία των Πολιτών ανακοινώνει με χαρά την έναρξη των μαθημάτων της ακαδημαϊκής περιόδου 2012 -13  στη πόλη των Τρικάλων στις 16 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο  “ΑΕΤΩΝ Μέλαθρον» (Νεάρχου & Κλειδωνοπούλου, τηλέφωνο 24310 63130-4.

O φιλανθρωπικός σύλλογος Μετέωρα Θεσσαλίας (Αυστραλίας) εορτάζει τα πενήντα του χρόνια.

E-mail Εκτύπωση PDF

meteoraAΑξιότιμε κύριε/ κυρία

Με μεγάλη μας χαρά σας γνωστοποιούμε ότι ο σύλλογος μας φέτος κλείνει τα πενήντα του χρόνια ως μέλος της Ελληνικής κοινότητας της Αυστραλίας.
Η ίδρυση του συλλόγου μας, έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο στην ζωή τον πατριωτών μας στην μεταναστευτική περίοδο καθώς τους ένωσε μέσα σε ένα γνωστό και φιλόξενο περιβάλλον.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

mitropolitisΟ Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ την Κυριακή 14 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει στον I. Ναό Αγ. Αθανασίου Θεόπετρας.  Εν συνεχεία  θα  παραστεί  στην «Γιορτή Λαδιού» στην Αύρα.

Με τον Σύλλογο ‘’ Les fusees d’ Alienor’’ στο Haillan της Γαλλίας.

E-mail Εκτύπωση PDF

galiaAΤο μαλλί και το μετάξι,

Έχουν πιάσει τον χορό,

Για να πλέξουν τον κόσμο

Σε σχέδιο μοναδικό.

Αν και ο πλανήτης μας είναι μια κουκίδα στο Σύμπαν ,έχει να ξετυλίξει τόσες κλωστές, τόσες βελονιές ,που η κάθε μια "ζωγραφίζει" πάνω στα υφάσματα ή παίρνει μορφή γοητείας , θηλυκότητας, ζεστασιάς, νοικοκυροσύνης.

Σελίδα 60 από 65

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

12ο_Afisa.jpg

2_2.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com