A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μπλε Πανσέληνος σήμερα! Τύχη ή γρουσουζιά;

E-mail Εκτύπωση PDF

panselinosΗ σημερινή αυγουστιάτικη πανσέληνος αποκαλείται μπλε πανσέληνος. Μην περιμένετε να δείτε μπλε φεγγάρι. Το όνομα οφείλεται στην σπανιότητα του φαινομένου (δύο πανσέληνοι σε ένα μήνα). Συνέβη το 1999 και θα ξανασυμβεί το 2018. Μάλιστα, ακόμα πιο ιδιαίτερο είναι το γεγονός φέτος, καθώς θεωρείται η τρίτη πανσέληνος σε μια εποχή τεσσάρων γεμάτων φεγγαριών.

ΘΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ CINE-MYLOS ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ…

E-mail Εκτύπωση PDF

matsopoulo

Νιώθεις την μαγεία του… Βλέπεις τα χρώματα του… Αισθάνεσαι την καλοκαιρινή αύρα στο πρόσωπο σου… Το θερινό σινεμά είναι έμπνευση! Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Στο Μύλο Ματσόπουλου

Οι νύχτες αποκτούν διαφορετικό χρώμα και διάθεση… Με καθημερινές προβολές Με ταινίες πρώτης προβολής Και με cine-καφέ με τραπεζάκια έξω…

Κορυφαία καλλιτεχνική στιγμή με τον..... ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΤΡΙΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, υπαίθριο θέατρο Ω/21.00

lekasΟ σημαντικός & αξιόλογος καλλιτέχνης ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ, ο τραγουδιστής που εκφράζει την ποιότητα& έχει μόνο κορυφαίες καλλιτεχνικές στιγμές να επιδείξει, συμμετέχει στο πρόγραμμα των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμπάκας, ''Μετέωρα Τέχνης''.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF
auraΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΝΑΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΥΡΙΩΤΩΝ.

Δεκαπενταύγουστος: Κοίμηση της Θεοτόκου

E-mail Εκτύπωση PDF

Θρησκευτικό Αφιέρωμα

theotokoΣτην Εκκλησία ο θάνατος γίνεται πανηγύρι. Δεν λέγεται θάνατος ή τελευτή. Αποκαλείται «Κοίμηση». Δεν εξαντλούνται τα πάντα στο εδώ και τώρα. Υπάρχει το γεγονός της μετά του τάφου η αιώνια ζωή. Ὁ Χριστιανός πιστεύει ότι κοιμάται προσωρινώς, για να ξυπνήσει στην αιωνιότητα. Ὁ θάνατος, με την Ανάσταση του Χριστού, γίνεται ένας μεγάλος ύπνος. Αυτό το πανηγύρι, την ελπίδα της αιώνιας βασιλείας, την αγάπη μας στην Παναγία Μητέρα όλων μας, θα δούμε και μέσα από αυτή την παρουσίαση μας, τιμώντας την Κοίμηση της Θεοτόκου.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ - ΓΑΛΑΝΗ

E-mail Εκτύπωση PDF
tragoudiaΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ - ΓΑΛΑΝΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΙΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 21,30' ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Ποδηλατικός γύρος της Λίμνης Πηγών Αώου

E-mail Εκτύπωση PDF
metsovoO Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης ευαισθητοποίησης, της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου, διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Μετσόβου,την Κυριακή 19 Αυγούστου 2012, Ποδηλατικό γύρο της Λίμνης Πηγών Αώου.

Γέφυρες φιλίας από τον Σύλλογο Αδελφοποιημένων πόλεων Καλαμπάκας.

E-mail Εκτύπωση PDF
svabaxAΓια μία ακόμη φορά ο Σύλλογος προγραμμάτισε και υλοποίησε μια πετυχημένη αποστολή σε αδελφοποιημένη πόλη με την Καλαμπάκα, το Σβάμπαχ της Γερμανίας.

Ηλεκτρονική μουσική σε υψόμετρο 1.200 μ.

E-mail Εκτύπωση PDF
TRIGIAΟ μουσικός και ψυχαγωγικός σύλλογος Καλαμπάκας, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στο καταφύγιο Τριγγίας του Ο.Λ.Κ.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF
serafimΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ : Την Κυριακή 5 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Αγ. Νικολάου Πεύ¬κης. Το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στην I. Μονή Μεταμορφώσεως (Μεγάλου Μετεώρου), στην οποία και θα λειτουργήσει το πρωί της Εορτής (6 Αυγούστου).

Σελίδα 62 από 65

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com