A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Διενέργεια αιφνιδιαστικών ελέγχων στις Φυλακές Τρικάλων και Γρεβενών

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaSΑιφνιδιαστικοί έλεγχοι διενεργήθηκαν το τελευταίο πενθήμερο, στα Καταστήματα Κράτησης Τρικάλων και Γρεβενών.

Οριστικά αποτελέσματα αξιολόγησης ωφελουμένων για ΤΟΠΕΚΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

topeko

Από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δίκτυο Θερμοκοιτίδων Ανάπτυξης Τοπικής Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας» ανακοινώθηκε ότι έχει καταρτισθεί ο οριστικός πίνακας κατάταξης των ωφελουμένων της πράξης «Θερμοκοιτίδες Ανάπτυξης Τοπικής Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας», η οποία εντάσσεται στη Δράση 3:

2η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ -5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

aimodosia 1

Δώσε μια σταγόνα
Βοήθα στον αγώνα.
Λίγο αίμα να βρεθεί
Μια ζωή για να σωθεί.

Αρχίζει η καταβολή του επιδόματος ανεργίας στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΑρχίζει από Δευτέρα 8-4-2013, η καταβολή του επιδόματος ανεργίας στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ (Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών) και του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρουσιάζονται αυτοπροσώπως στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2), προκειμένου να υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις.

Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού του εφάπαξ

E-mail Εκτύπωση PDF

leftaΗ εφαρμογή δύο ταχυτήτων στο καταβαλλόμενο βοήθημα, είναι το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται για το εφάπαξ. Για το θέμα πρόκειται να γίνει σύσκεψη, την ερχόμενη Τετάρτη, στο υπουργείο Εργασίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τα Ταμεία Πρόνοιας.
Νέες ανατροπές έρχονται στοι εφάπαξ για 1,5 εκατομμύριο ασφαλισμένους, που δεν ξέρουν ακόμα πως θα γίνει ο υπολογισμός του βοηθήματος, από την 1ηΙανουαρίου του 2014 και μετά.

Δάνεια στρατιωτικών: Ρυθμίσεις στα στεγαστικά, ποιοι δικαιούνται επαναδιαπραγμάτευση

E-mail Εκτύπωση PDF

stratiotikiΟι ρυθμίσεις για τους δικαιούχους δανείων από τον Αυτόνομο Οικοδομικό Οργανισμό Αξιωματικών (ΑΟΟΑ ),υπογράφτηκαν από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Ελευσινιώτη.

Πορεία προς το Πάσχα

E-mail Εκτύπωση PDF

sarakostiΜπήκαμε για τα καλά στην πορεία προς το Πάσχα, μπήκαμε στην Μεγάλη Τεσσαρακοστή αναζωσάμενοι την οσφύν ημών. Πορευόμαστε όλοι εμείς οι στρατοκόποι της ζωής προσπαθώντας να βρούμε το βαθύτερο νόημα της ζωής μας μέσα σε κείνες τις μακρόσυρτες ακολουθίες, μέσα από τα Μεγάλα Προκείμενα των κατανυκτικών Εσπερινών της Κυριακής που μιλούν για την ανάγκη να εξαρτηθούμε από το Θεό, να πιαστούμε από αυτόν όπως το παιδί από τον πατέρα, να ξαναβρούμε εκείνον το δικό μας μα και χαμένο Παράδεισο.

Έως την Τρίτη η ηλεκτρονική συμπλήρωση ΑΜΚΑ - ΑΦΜ

E-mail Εκτύπωση PDF

ikaΔιαθέσιμες μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης θα παραμείνουν οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τη συμπλήρωση του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ από τους συνταξιούχους, στα site του ΙΚΑ, του ΑΜΚΑ και της ΗΔΙΚΑ Α.Ε., υπενθυμίζει το Υπουργείο Εργασίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΚαταβολή βοηθήματος ανεργίας σε αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένους, ασφαλισμένους στους φορείς Ο.Α.Ε.Ε. και Ε.Τ.Α.Π. –Μ.Μ.Ε. (άρθρο 44 παρ.2 ν.3986/2011 (Α/152)

Επί τάπητος μεταθέσεις και μετατάξεις εκπαιδευτικών

E-mail Εκτύπωση PDF

pinakasΣυγχωνεύσεις σχολικών μονάδων και ανακατανομή του εκπαιδευτικού προσωπικού σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια προμηνύονται για την ερχόμενη χρονιά.

Σελίδα 161 από 212

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com