A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Φέτος, η Ώρα της Γης αλλάζει και αφήνει απτή κληρονομιά σε όλους μας!

E-mail Εκτύπωση PDF

oraΔημιουργία κοινωνικών λαχανόκηπων και θέσεων στάθμευσης ποδηλάτων, πεζοδρομήσεις πολυσύχναστων οδών, διαγωνισμοί περιβαλλοντικών προτάσεων, κοινωνικά παντοπωλεία και μέρες αφιερωμένες στην ανταλλαγή αγαθών.

Σχέδιο του ΟΑΕΔ για δουλειά με 490 Ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΠρόγραμμα απασχόλησης σε δήμους για χρονικό διάστημα πέντε μηνών με αμοιβή 490 ευρώ τον μήνα για τους ανέργους άνω των 25 ετών και 427 ευρώ για όσους είναι κάτω των 25 ετών προβλέπει σχέδιο του ΟΑΕΔ που απευθύνεται σε 400.000 ανέργους οι οποίοι ζουν σε νοικοκυριά χωρίς ούτε έναν εργαζόμενο. Το πρόγραμμα υποβλήθηκε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και προβλέπει και «κάλυψη» των εισφορών.

165 εποχικοί σε Τρίκαλα και Καρδίτσα

E-mail Εκτύπωση PDF

ergasiaΣτην άμεση πρόσληψη 4.240 εποχικών υπαλλήλων για χρονικό διάστημα ενός έτους θα προχωρήσουν 78 εφορείες αρχαιοτήτων και μουσεία σε ολόκληρη τη χώρα, για να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των αρχαιολογικών έργων που εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ και να καταστεί δυνατή η υλοποίησή τους.

Τι μπορεί και πότε να κατασχέσει η Εφορία

E-mail Εκτύπωση PDF

deiΚατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ακόμη και αν περιέχουν μικροποσά της τάξεως των 10 ή 20 ευρώ, μπορεί να κάνει η Εφορία στο πλαίσιο είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών με εφαρμογή των διατάξεων του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων. Αντίθετα μισθοί, συντάξεις και ασφαλιστικά βοηθήματα έως 1.000 ευρώ γλιτώνουν από τις κατασχέσεις, καθώς υπάρχει όριο προστασίας.

Κραυγή Δασκάλας από χωριό των Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση PDF

pinaΛείπει ακόμη και το ψωμί από τα παιδιά νηπιαγωγείου ! !

Με μία δραματική επιστολή η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Γόμφων στα Τρίκαλα, Αικατερίνη Νικολαϊδου κάνει έκκληση για να βοηθηθούν τα παιδιά, οι οικογένειες των οποίων έχουν χτυπηθεί από την κρίση, που είναι υποσιτισμένα , πριν είναι αργά και θρηνήσουμε θύματα από την πείνα.

«Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το 9ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης»

E-mail Εκτύπωση PDF

festival-1Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης είναι έτοιμοι για να δώσουν ένα νέο δυναμικό παρών και στο 9ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης που θα γίνει το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 στη Νυρεμβέργη. Όλα δείχνουν ότι οι Θεσσαλοί, είναι έτοιμοι περισσότερο από ποτέ, να κινητοποιηθούν και να δουλέψουν για μια δυναμική πορεία της Θεσσαλίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έχοντας διευρύνει τα τελευταία χρόνια το πεδίο δράσης στην Ουγγαρία, στην Ιρλανδία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

I K E A -Υπενθύμιση

E-mail Εκτύπωση PDF

ikeaΗ ΙΚΕΑ HOUSEMARKETHELLAS υπενθυμίζει στο καταναλωτικό κοινό ότι τα λουκάνικα που διατίθενται στα εστιατόριά της και τα καφέ εξόδου (hotdog) προέρχονται από πιστοποιημένους Έλληνες παραγωγούς (κατά ISO 22000:2005 - HACCP) και παράγονται στην Ελλάδα.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

oaedΚαταβολή βοηθήματος στους ανέργους πρώην ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοτελώς απασχολούμενους ασφαλισμένους στους φορείς: Ο.Α.Ε.Ε. και Ε.Τ.Α.Π. –Μ.Μ.Ε.
(άρθρο 44 παρ.2 ν.3986/2011 (Α/152))

Δόσεις τέλος για τον ΦΠΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

dosisΜπλόκο κατασχέσεων για όσους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες επιμένουν να μην υποβάλλουν περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ στήνει το υπουργείο Οικονομικών.

ΙΚΕΑ Ελλάδας : Δεν διαθέσαμε προϊόν από τις συγκεκριμένες παρτίδες

E-mail Εκτύπωση PDF

ikeaΑνακοίνωση εξέδωσαν τα ΙΚΕΑ Ελλάδας, σχετικά με τα μολυσμένα γλυκά που εντοπίστηκαν στην Κίνα, τονίζοντας ότι δεν διαθέτουν παρόμοια στα καταστήματα στη χώρα μας.

Σελίδα 164 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com