A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Η μείωση των δημοσίων εσόδων φέρνει κατασχέσεις ακινήτων

E-mail Εκτύπωση PDF

esodaΑκόμα και ολόκληρο το μισθό, και όχι μόνο τα επιπλέον από τα 1.000 ευρώ μηνιαίως, κατάσχουν πλέον οι εφορίες, σε περιπτώσεις που κάποιος έχει εισοδήματα και από άλλες πηγές (συντάξεις, ενοίκια κλπ).

Νέο πρόγραμμα για μικρομεσαίους

E-mail Εκτύπωση PDF

programaΣτις 14/01/2013 δημοσιεύθηκε, η Πρόσκληση και τα σχετικά Παραρτήματα για το Πρόγραμμα "Ενίσχυση Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ".

Δημιουργείται υπερτράπεζα για τα "κόκκινα δάνεια"

E-mail Εκτύπωση PDF

bangΝομοθετική ρύθμιση σχεδιάζει να φέρει στο Κοινοβούλιο η κυβέρνηση, με σκοπό τη σύσταση μίας υπερτράπεζας, η οποία θα αναλάβει να διαχειριστεί τα «κόκκινα» δάνεια όλων των τραπεζών, ώστε να εκκαθαριστούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Αναπηρική σύνταξη σε 60.000 δικαιούχους

E-mail Εκτύπωση PDF

Αναπηρική σύνταξη σε 60.000 δικαιούχους

leftaΕπαναχορηγούνται 60.000 αναπηρικές συντάξεις που είχαν διακοπεί μέχρις ότου να εξεταστούν οι δικαιούχοι τους από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας για να διαπιστωθεί αν εξακολουθούν να έχουν το ίδιο ποσοστό αναπηρίας με αυτό που τους είχε χορηγηθεί η αρχική σύνταξη για τα 3 πρώτα έτη.

Χιλιάδες ενδιαφερόμενοι στο Κοινωνικό Τιμολόγιο

E-mail Εκτύπωση PDF

deiΤεράστια ζήτηση παρουσιάζει το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) στη ΔΕΗ, καθώς χιλιάδες νοικοκυριά μπορούν να κάνουν χρήση του, μετά τη διεύρυνση των κοινωνικών ομάδων που μπορούν να ενταχθούν σε αυτό. Καθημερινά δεκάδες καταναλωτές της ΔΕΗ προσέρχονται στα γραφεία της ΔΕΗ, προκειμένου να ενημερωθούν για την αίτηση υπαγωγής στο ΚΟΤ.

Νέα ρύθμιση για τα ασφαλιστικά ταμεία

E-mail Εκτύπωση PDF

oaeeΝέου τύπου ρύθμιση χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά με σφιχτούς όρους για τους κατά σύστημα καλοπληρωτές εξετάζουν από κοινού το υπουργείο Εργασίας και η τρόικα, με κύριο ζητούμενο να εξασφαλιστεί η ομαλή ροή των τακτικών εισφορών προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

700.000 διακανονισμοί στη ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

dehΕκτόξευση του αριθμού των διακανονισμών σε απλήρωτους λογαριασμούς που σπεύδουν οι πολίτες να τακτοποιήσουν προκειμένου να μην τους κοπεί το ρεύμα, διαπιστώνει ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθ. Ζερβός, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «οι ουρές είναι μεγαλύτερες στους διακανονισμούς, παρά σε αυτές για την πληρωμή των λογαριασμών».

«Θετικό αποτέλεσμα είχε η επίσκεψη της Ομοσπονδίας Θεσσαλών στο Υπουργείο Εξωτερικών»

E-mail Εκτύπωση PDF

Δεκτές έγιναν αρκετές προτάσεις της Ομοσπονδίας για το νέο Σ.Α.Ε.

tsitsanisΗ Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ. επισκέφτηκε στις 30 Ιανουαρίου 2013 τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Κώστα Τσιάρα με στόχο την συζήτηση των προτάσεων που είχε καταθέσει στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης για το προσχέδιο νόμου για την οργάνωση του ΣΑΕ (Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού).

H ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS συμμετέχει στην 8η έκθεση HO.RE.CA 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

ikeaΗ ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS, για πρώτη φορά συμμετέχει στην 8η Έκθεση HO.RE.CA που θα πραγματοποιηθεί 8-11 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.

Επιδότηση σε γυναίκες για νέες επιχειρήσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

ESPAΜια ιδανική ευκαιρία για άνεργες γυναίκες να στήσουν την δική τους επιχείρηση με επιδότηση σημαντικού μέρους των δαπανών τους, παρέχει και στην Θεσσαλία το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ» (ΕΠΑΑ).

Σελίδα 169 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com