A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Δημιουργούνται 50.000 θέσεις εργασίας σε δήμους για άνεργους νέους

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΠακέτο 50.000 θέσεων στους δήμους αναμένεται να προωθηθεί το επόμενο διάστημα, με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων στη χώρα, που ξεπερνά πλέον το 57%...

Μέχρι 160 ευρώ το μήνα χάνουν τρίτεκνοι και πολύτεκνοιι

E-mail Εκτύπωση PDF

Τι αλλάζει σε μισθούς και συντάξεις
forologiaΑντιμέτωποι με νέες εισοδηματικές απώλειες θα βρεθούν μόλις πάρουν το μισθό τους μισθωτοί με παιδιά που έχουν χαμηλά ή μεσαία εισοδήματα καθώς θα δουν τις μηνιαίες αποδοχές τους να «ψαλιδίζονται» ακόμη περισσότερο εξαιτίας της αύξησης της παρακράτησης φόρου.

Πρόταση σοκ για ενιαία σύνταξη 360 ευρώ!!!

E-mail Εκτύπωση PDF

sintaxiΤη δημιουργία ενός ενιαίου ασφαλιστικού ταμείου μέσω του οποίου θα καταβάλλεται η ενιαία βασική σύνταξη και η ανταποδοτική (ανάλογα με τις εισφορές των ασφαλισμένων) προτείνει ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Κατανομή ανά κτηνοτροφικό κλάδο των ενισχύσεων από τον Κανονισμό de minimis

E-mail Εκτύπωση PDF

minimisΜετά τη θετική απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο αίτημα για αξιοποίηση του μηχανισμού καταβολής ενισχύσεων στους Έλληνες κτηνοτρόφους, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες εξαιτίας της απότομης αύξηση των ζωοτροφών και ιδιαίτερα των πρωτεϊνούχων (Κανονισμός de minimis), ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης,

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης του κατωτάτου μισθού

E-mail Εκτύπωση PDF

miosisΑνοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επανεξέτασης του κατωτάτου μισθού το πρώτο τρίμηνο του 2014 ανάλογα με το ύψος της ανεργίας και την ανταγωνιστικότητα ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ιωάννης Βρούτσης, με αφορμή την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Κατασχέσεις Ι.Χ. σε όσους δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

stournarasΤην πλήρη και απόλυτη εφαρμογή του νέου νόμου προκρίνει ο Υπουργός Οικονομικών κ.Στουρνάρας που βλέπει πλέον υστέρηση εσόδων και στο ποσό που είχε προβλεφθεί να εισπραχθεί από τα τέλη κυκλοφορίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αποσύρεται από την αγορά επικίνδυνο εμφιαλωμένο νερό

E-mail Εκτύπωση PDF

neroΗ Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΕΦΕΤ, κατά τη διενέργεια ελέγχων βάσει του προγράμματος «Επίσημος έλεγχος για τα εμφιαλωμένα νερά έτους 2012»

Συμβουλές της Αστυνομίας για την αποφυγή εξαπάτησης ηλικιωμένων

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomia• Να μην πείθεστε εύκολα από άτομα, τα οποία σας "πλησιάζουν" ως γνωστοί συγγενικών - φιλικών προσώπων.
• Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε άγνωστα άτομα που επιχειρούν με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα να εισέλθουν στην οικία σας.

«Εμβολιαστείτε άμεσα! Έρχεται επιδημία γρίπης»

E-mail Εκτύπωση PDF

emvolioΟ πληθυσμός της χώρας είναι ανεμβολίαστος, άρα και απροστάτευτος, όταν λόγω οικονομικής εξαθλίωσης έχει αυξηθεί ο συγχρωτισμός σε κλειστούς χώρους – Κίνδυνος πανδημίας!

Τέλος Φεβρουαρίου έρχονται τα συσσίτια στα σχολεία

E-mail Εκτύπωση PDF

sisitiaΑπό τα τέλη Φεβρουαρίου θα διατίθεται καθημερινά σε 250.000 μαθητές δημοτικών σχολείων μικρό γεύμα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.Το γεύμα αυτό θα περιλαμβάνει τοστ, φρούτο και γάλα.

Σελίδα 170 από 212

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com