A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών κατά την περίοδο των εορτών

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΓια την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

«ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ»

E-mail Εκτύπωση PDF

TthesaliasAΣτο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, η οποία ξεκίνησε το 2010 σε συνεργασία με το Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ολοκληρώθηκε η πρώτη δράση μας,

Ή ξοδεύεις ή πληρώνεις

E-mail Εκτύπωση PDF

pliromesΠοινή φόρου 22% για όσους δεν μαζέψουν αποδείξεις

Συνεχίζεται το ράβε- ξήλωνε στο Φορολογικό και μάλιστα σε βάρος των μισθωτών και των συνταξιούχων, καθώς πέρα από τις επιβαρύνσεις που κρύβει η νέα κλίμακα σε συνδυασμό με τη κατάργηση των φοροαπαλλαγών, θα συνεχίσουν να έχουν το άγχος της συγκέντρωσης αποδείξεων και μάλιστα με την απειλή ακόμα πιο βαριάς «καμπάνας»!

Συμβουλές στους καταναλωτές για την αγορά τροφίμων εν όψει Χριστουγέννων

E-mail Εκτύπωση PDF

katanalotesΜε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) τους ελέγχους στην αγορά των τροφίμων κατά τη διάρκεια των εορτών, με κύριο γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Κανένα παιδί χωρίς γάλα

E-mail Εκτύπωση PDF

paidiaΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και το Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων «Η ΤΡΙΚΚΗ» κατόπιν πρότασης του Προέδρου της Ε.Α.Σ.Τ. και Διευθύνοντος Συμβούλου της Γαλακτοβιομηχανίας «ΤΡΙΚΚΗ» κ. Αχιλλέα Λιούτα και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η οποία για ένα Συνεταιριστικό Όμιλο έχει ουσιαστικό περιεχόμενο, ιδίως σε καιρούς βαθιάς κρίσης όπου ακόμη και το γάλα στα παιδιά δεν είναι αυτονόητο, αναλαμβάνει πρωτοβουλία προκειμένου να υλοποιηθεί αλλά κυρίως να διαχυθεί στην κοινωνία το μήνυμα: Κανένα παιδί χωρίς γάλα.

Τρεις χιλιάδες επιχειρήσεις κάθε μήνα θα κλείνουν το 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

epixirisisΕπιδείνωση της κατάστασης στην αγορά με 36.000 λουκέτα σε επιχειρήσεις προέβλεψε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, μιλώντας σε εκδήλωση.

Επιχειρησιακός σχεδιασμός Μέτρων Ασφαλείας

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomia

Κλιμακώνεται ο επιχειρησιακός σχεδιασμός των μέτρων ασφάλειας σε όλη τη χώρα για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων

Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας εντατικοποιούν τις δράσεις τους με την κλιμάκωση των προγραμμάτων ασφάλειας και αστυνόμευσης σε όλη τη χώρα, ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αυξημένες απαιτήσεις της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

ΟΑΕΔ: Δώρο Χριστουγέννων ανεργίας - μητρότητας

E-mail Εκτύπωση PDF

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

oaedΟ Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 21/12/2012:

Ιδιοκτήτες ακινήτων "χαρίζουν" τα ενοίκια

E-mail Εκτύπωση PDF

akinitaΚατακόρυφη αύξηση του φαινομένου παραχώρησης από ιδιοκτήτες ακινήτων, των ανείσπρακτων ενοικίων προς τις κατά τόπους εταιρείες

Τριάντα πέντε χιλιάδες ιδιοκτήτες ακίνητων έκαναν δωρεά προς την εφορία τα ενοίκια που τους οφείλονται, καθώς αδυνατούν να εισπράξουν τα οφειλόμενα, αλλά καλούνται να πληρώσουν φόρους γι' αυτά.

Πόσο μειώνονται οι συντάξεις από την 1η Ιανουαρίου

E-mail Εκτύπωση PDF

sintaxisΈως 20% θα δουν τη σύνταξή τους να μειώνεται οι πολίτες με το νέο έτος.

Τις μειώσεις των συντάξεων από την αρχή του νέου έτους σύμφωνα με τις διατάξεις που περιλαμβάνονται στο τρίτο μνημόνιο κοινοποίησε με εγκύκλιό της η Διεύθυνση Ασφαλιστικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ.

Σελίδα 173 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com