A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Πως θα αξιολογηθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι

E-mail Εκτύπωση PDF
ipaliliΗ έλευση στις αρχές της εβδομάδας των Γάλλων εμπειρογνωμόνων της TaskForce στην Αθήνα αναμένεται ότι θα «κλειδώσει» τα κριτήρια της αξιολόγησης περίπου 650.000 υπαλλήλων, που θα σαρώσει το στενό και το ευρύτερο δημόσιο τομέα ολόκληρη τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς.

ΔΕΗ:Αποδεκτή η πληρωμή λογαριασμών χωρίς το χαράτσι

E-mail Εκτύπωση PDF

deiΤα κατά τόπους υποκαταστήματα της ΔΕΗ, ενημέρωσε η διοίκηση της επιχείρησης, ότι μπορούν να δέχονται την πληρωμή λογαριασμών χωρίς την επιβάρυνση από το τέλος ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ), για όσους καταναλωτές το επιθυμούν.

Με κατασχέσεις απειλούνται 350.000 ιδιοκτήτες που δεν πλήρωσαν το χαράτσι ακινήτων

E-mail Εκτύπωση PDF

deiΠερίπου 350.000 ιδιοκτήτες ακινήτων δεν πλήρωσαν μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος τα οφειλόμενα ποσά του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) για το έτος 2011, το οποίο είναι πιο γνωστό ως «χαράτσι Βενιζέλου στα ακίνητα».

ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΕΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ 131Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

thessaliAΗ Ομοσπονδία Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η Πανθεσσαλική Στέγη» τίμησε την 131η επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλίας. Στο πλαίσιο των εορτασμών της, η «Πανθεσσαλική Στέγη» τέλεσε δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτη στην Αθήνα με την παρουσία πλήθους κόσμου κι επισήμων. Μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εξωτερικών κος Κωνσταντίνος Τσιάρας και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κος Δημήτριος Σιούφας.

Πόσο θα πέσει η δόση του στεγαστικού σας

E-mail Εκτύπωση PDF
xrimata

Ανάσα σε εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες θα δώσουν οι νέες ρυθμίσεις για τα στεγαστικά δάνεια, οι οποίες – σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες – πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή το αμέσως επόμενο διάστημα.

3 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

E-mail Εκτύπωση PDF

ameaΠαγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία είναι την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και οι εργαζόμενοι στον  Κοινωνικό τομέα του Δήμου Καλαμπάκας αποφάσισαν να μοιράσουν φυλλάδια στα παιδιά των σχολείων της Καλαμπάκας που περιέχουν ένα όμορφο γράμμα. 

Αξίζει να διαβάσουμε το συγκινητικό γράμμα που γράφει ένα παιδί προς του συμμαθητές του για να τους ενημερώσει για το «πρόβλημα» του.

AIDS: Η μάστιγα του αιώνα, σε αριθμούς

E-mail Εκτύπωση PDF

aidsΤι άλλο υπάρχει για να γραφτεί για το AIDS; Η κινητοποίηση της παγκόσμιας κοινότητας τις τελευταίες δεκαετίες έχει ευαισθητοποιήσει όλους μας και πλέον η γνώση του πώς να προφυλαχθούμε από τη μάστιγα του αιώνα είναι διαδεδομένη. Το θέμα είναι ότι πολλοί από εμάς, ίσως επειδή έχουν επαναπαυθεί από την πρόοδο της επιστήμης, συχνά δεν παίρνουν τις κατάλληλες προφυλάξεις κατά του ιού.

Άνεργοι οι έξι στους δέκα νέους στην Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

Εφιαλτικά τα ποσοστά στη Θεσσαλία-Στερεά

oaedΠρώτη η Ισπανία στην Ευρωζώνη με 26,2% και μετά η χώρα μας με 25,4% - Η ανεργία στην Κεντρική Ελλάδα μέσα σε ένα χρόνο έκανε άλμα 7,6 μονάδων, σκαρφαλώνοντας στο 26,4%.....
Φυσικά πρέπει να λάβουμε υπ΄ όψιν, ότι τα νούμερα αυτά είναι τα επίσημα...γιατί τα ανεπίσημα είναι, δυστυχώς, πολύ υψηλότερα.

Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα δοθεί

E-mail Εκτύπωση PDF

doroΤο δώρο των Χριστουγέννων περιμένουν με αγωνία οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.

Το φετινό θα είναι και το τελευταίο, αφού σύμφωνα με το νέο Μνημόνιο από το 2013 καταργούνται δώρα και επιδόματα αδείας.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

trofimaΠαρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη, ξεκίνησε την Παρασκευή 30-11-2012 στην πόλη των Τρικάλων, η δωρεάν διανομή τροφίμων, μέσω του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, που με τη σειρά τους θα τα διανείμουν σε 25.259 δικαιούχους.

Σελίδα 175 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com