A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Μέτρα της Τροχαίας και συμβουλές ασφαλούς οδήγησης

E-mail Εκτύπωση PDF

ASTINOMaΛόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων, που εκδηλώνονται κατά περιόδους σε διάφορες περιοχές της χώρας, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει δώσει στις Υπηρεσίες Τροχαίας τις απαραίτητες εντολές και κατευθύνσεις, ώστε να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν ενισχυμένα μέτρα τροχονομικής αστυνόμευσης και οδικής ασφάλειας, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Μέχρι 45 δόσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

E-mail Εκτύπωση PDF

ofilesΈνα μόνιμο σχέδιο για πληρωμή χρεών στην εφορία σε 36 ή έως και 45 δόσεις, σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών, για να αντικαταστήσει την πάγια ρύθμιση διακανονισμού χρεών που υφίσταται ως σήμερα.

Σοκ: Ανθρωπόμορφα κτήνη διακινούσαν υλικό με βιασμούς βρεφών και μικρών παιδιών!

E-mail Εκτύπωση PDF
  • klama Ένας στρατιωτικός, ένας δικαστικός επιμελητής, ένας επιχειρηματίας και ένας συνταξιούχος μεταξύ των οκτώ συλληφθέντων
  •  Εξαρθρώθηκε τεράστιο κύκλωμα -«Μανιακοί του είδους» οι συλληφθέντες
  •  Έχουν καταγράψει κτηνοβασίες και σεξουαλική κακοποίηση βρεφών
  •  Έγιναν συλλήψεις σε Αττική, Δράμα, Χαλκίδα, Ικαρία και Ρόδο
  •  Η επιχείρηση έγινε τις τελευταίες 15 μέρες – Δυο άτομα έχουν ήδη προφυλακιστεί

Ξεπερνάει και την πιο αρρωστημένη φαντασία. Είναι λίγες οι λέξεις για να περιγράψει κανείς τα ευρήματα των αστυνομικών μετά την ευρεία επιχείρηση, με την κωδική ονομασία GRIDLOCK, σε Αττική, Δράμα, Χαλκίδα, Ικαρία και Ρόδο, όπου είχε απλώσει τα πλοκάμια του το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας μέσω internet.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ στην κινητοποίηση των ατόμων με αναπηρία

E-mail Εκτύπωση PDF

sirizaΚοινή δήλωση 8 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που παραβρέθηκαν στη σημερινή κινητοποίηση της ΕΣΕμεΑ ενάντια στις περικοπές συντάξεων και δώρων των ΑμεΑ.

Στη σημερινή κινητοποίηση των ΑμεΑ στο Υπουργείο Οικονομίας παραβρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κουρουπλής Παναγιώτης, Στρατούλης Δημήτρης, Κώστας Ζαχαριάς, Νίκος Μιχαλάκης, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλλη, Αφροδίτη Σταμπουλή, και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και έκαναν την εξής κοινή δήλωση:

Μαγικό ποτό αδυνατίζει, θεραπεύει το διαβήτη, την επιληψία και τη νόσο του Αλτσχάϊμερ!

E-mail Εκτύπωση PDF
potoΈνα μαγικό ποτό που όχι μόνο βοηθά τον οργανισμό να αποβάλει τα περιττά κιλά αλλά αποδεικνύεται θαυματουργό και για την θεραπεία του διαβήτη, της επιληψίας ακόμα και του Αλτσχάιμερ, ανέπτυξαν Αμερικανοί επιστήμονες.

Όπως υποστηρίζει η δημιουργός του ποτού και καθηγήτρια βιοχημείας, Κιέραν Κλάρκ από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, , το συγκλονιστικό στην υπόθεση είναι ότι το ποτό αυτό δεν εμπεριέχει μία νέα φαρμακευτική ουσία αλλά αποτελείται από συστατικά που βρίσκονται συνεχώς στον οργανισμό μας.

Απεργία εφοριακών Πέμπτη και Παρασκευή

E-mail Εκτύπωση PDF

apergiaΣε 48ωρη απεργία προχωρούν οι εφοριακοί την Πέμπτη και την Παρασκευή, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΔΟΥ.

Η ΠΟΕ - ΔΟΥ αντιδρά «στα όποια σχέδια για ιδιωτικοποιήσεις των φορολογικών αντικειμένων, στις συνενώσεις-συγχωνεύσεις των υπηρεσιών χωρίς κριτήρια και κυρίως στην κατάργηση των νησιωτικών ΔΟΥ, στη μείωση των αποδοχών με όποιο πρόσχημα, νόμο, κ.λπ.»

Προϋποθέσεις για το φοιτητικό επίδομα

E-mail Εκτύπωση PDF

epidomaΤη δυνατότητα να υποβάλουν αιτήσεις στις κατά τόπους ΔΟΥ και να λάβουν το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα των 1.000 ευρώ, εντός του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους, έχουν οι οικογένειες φοιτητών οι οποίοι σπουδάζουν σε πόλεις που βρίσκονται μακριά από την κύρια κατοικία τους.

Τελευταία εβδομάδα απογραφής στον ΟΓΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

ogaΤην ερχόμενη Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται η διαδικασία της καταγραφής των συνταξιούχων του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων.

Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ θα πρέπει να καταγραφούν στα ΕΛΤΑ ή στην Τράπεζα που έχουν ανοίξει λογαριασμό πίστωσης της σύνταξης.

Συνεχίζουν την κινητοποίηση οι δικαστές

E-mail Εκτύπωση PDF

dikastiriaΜαίνεται ο πόλεμος δικαστικών και κυβέρνησης, καθώς οι δικαστές και οι εισαγγελείς δεν υποχωρούν κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους έως τις 9 Δεκεμβρίου και αψηφώντας τη σαφή προειδοποίηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωαν.. Τέντε για πειθαρχικούς ελέγχους και μειώσεις μισθών όσων απέχουν από τα καθήκοντά τους.

Κομοτηνή: Επικήρυξαν με 1.000 ευρώ άτομα που έριξαν φόλες σε σκύλους

E-mail Εκτύπωση PDF

skilosΗ Φιλοζωική Κομοτηνής εξέδωσε ανακοίνωση για να βρεθεί ο ασυνείδητος ή οι ασυνείδητοι που έριξαν φόλες και δηλητηρίασαν δύο σκυλάκια.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «το βράδυ της Πέμπτης, μπροστά στο περίπτερο της Παλιάς Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή, ένα σκυλάκι, ο Μίλτος, έχασε τη ζωή του, καθώς κάποιοι "ευσυνείδητοι πολίτες" το σκότωσαν με φόλα!

Σελίδα 176 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com