A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δικηγόροι

E-mail Εκτύπωση PDF

dikastΣε κυλιόμενες 48ωρες πανελλαδικές αποχές στις 21 και 22, 26 και 27 Νοεμβρίου 2012 καθώς και στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2012 θα προχωρήσουν οι δικηγόροι σε όλη τη χώρα. Αυτό αποφάσισε απόψε η Ολομέλεια των πρόεδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας η οποία θα συνεδριάσει εκ νέου το τριήμερο 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2012 στην Κομοτηνή για να επανεξετάσει την κατάσταση.

ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ FORUM

E-mail Εκτύπωση PDF

epimelitirioΑξιότιμοι Κύριοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Ελληνορωσικό Κέντρο Ερμής και τα Επιμελητήρια Σερρών, Καβάλας, Χαλκιδικής, Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης, Μαγνησίας, Έβρου, Ξάνθης, Κέρκυρας, Γρεβενών, Κοζάνης, Δράμας & Τρικάλων σε συνεργασία με την Εταιρία Συμβούλων Alpha Plan, τα Ρωσικά Επιμελητήρια (Μόσχας, Ρωσίας, Αγίας Πετρούπολης), καθώς και Ρωσικούς Επιχειρηματικούς Φορείς, θα διοργανώσουν Επιχειρηματικό Ελληνορωσικό Forum στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο 2013.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

epitropipolΟ ξεσηκωμός του λαού και της νεολαίας, το Νοέμβρη το ’73 απέναντι στη στρατιωτική δικτατορία ήταν το σημαντικότερο γεγονός του αντιδικτατορικού αγώνα.

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την εξέγερση στο Πολυτεχνείο

E-mail Εκτύπωση PDF

kkeΤο ΚΚΕ καλεί τις νέες, τους νέους, τους εργαζόμενους, να τιμήσουν την εξέγερση του λαού και της νεολαίας στο Πολυτεχνείο το 1973, τους νεκρούς του Νοέμβρη, υψώνοντας ψηλά τη σημαία της πάλης για την ανατροπή της δικτατορίας των μονοπωλίων και της ΕΕ. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να αποκρούσουν και να βάλουν τέλος στα βάρβαρα μέτρα που συνεχώς τους επιβάλουν οι κυβερνήσεις που υπηρετούν την καπιταλιστική κερδοφορία, για να μην πληρώνουν τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης, αλλά και της καπιταλιστικής ανάπτυξης που σήμερα απαιτεί φτώχεια και εξαθλίωση για τους εργαζόμενους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

otaΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε έκτακτη συνεδρίασή που πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012, αποφάσισε για την αντιμετώπιση της γενικευμένης επίθεσης σε βάρος των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τα εξής:

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για το επίδομα πετρελαίου

E-mail Εκτύπωση PDF

paitreleoΕνεργοποιείται το σύστημα της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων για την έναρξη της διαδικασίας που αφορά στο επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

Άνοιξε το TAXISNET για τα τέλη κυκλοφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

teliAΆνοιξε πριν από λίγη ώρα η εφαρμογή το TAXISNET για τα τέλη κυκλοφορίας.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να εισέλθουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση gsis.gr και χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ... και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους στο TAXISNET, να δουν και να εκτυπώσουν το ειδοποιητηρίου πληρωμής των τελών.

Άσκηση κατά του διαβήτη

E-mail Εκτύπωση PDF

askisiΟ συνδυασμός σωστών διατροφικών συνηθειών και καθημερινής 30λεπτης σωματικής άσκησης μπορεί να μειώσει κατά 45-50% την προδιάθεση για σακχαρώδη διαβήτη, ο οποίος εξελίσσεται σε επιδημία του 21ου αιώνα.

Αλλάζουν όλα στη φορολογία μισθωτών, συνταξιούχων, αγροτών, επαγγε

E-mail Εκτύπωση PDF

kefaleoΤι προβλέπει το προσχέδιο έκθεσης της Τρόικας
Αλλάζουν όλα στη φορολογία μισθωτών, συνταξιούχων, επαγγελματιών, αγροτών. Για πρώτη φορά στο προσχέδιο της έκθεσης της Τρόικας υπάρχει σαφής αναφορά για το πως θα φορολογηθούν όλες οι κατηγορίες πολιτών με ειδική αναφορά σε μισθωτούς και συνταξιούχους αλλά και σε επαγγελματίες και αγρότες.

Πως η διαθεσιμότητα γίνεται απόλυση από το Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

Σε 10 μέρες οι πρώτες λίστες υπαλλήλων 

  • dimosioΠόλεμος μεταξύ υπουργείου και συνδικαλιστών
  • Χιλιάδες υπάλληλοι κινδυνεύουν να εγκλωβιστούν μέσα στις λίστες της διαθεσιμότητας
  • Μετά από 12 μήνες θα βρεθούν απολυμένοι από το δημόσιο

Το υπουργείο έχει δώσει εντολή μέσα σε 10 μέρες οι υπηρεσίες να καταρτίσουν τις λίστες των προς διαθεσιμότητα υπαλλήλων. Στη συνέχεια οι υπάλληλοι που θα ενταχθούν στο νέο καθεστώς θα αρχίσουν να αμείβονται με το 75% του μισθού τους. Το δημόσιο θα κάνει τα νέα οργανογράμματα των υπηρεσιών και θα εντάξει μεγάλο ποσοστό των υπαλλήλων αυτών σε νέες θέσεις. Όσοι δεν ενταχθούν σε νέα θέση θα απολύονται.

Σελίδα 178 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com