A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Στις 16 Νοεμβρίου οι σχολικές εκδηλώσεις για τo Πολυτεχνείο

E-mail Εκτύπωση PDF
politexnioΔεν θα γίνουν μαθήματα στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Tην Παρασκευή 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εορταστικές σχολικές εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου και της Εθνικής Αντίστασης.

Καταργείται ο Τειρεσίας και έρχεται το "βαθμολόγιο" - Λύση πακέτο για τα δάνεια

E-mail Εκτύπωση PDF
  • spitiΡυθμίζονται οι δόσεις για στεγαστικά και καταναλωτικά
  • Πέντε χρόνια περίοδος χάριτος για άνεργους και πολύτεκνους
  • Σχεδιάζεται point system για τους συναλλασσόμενους με τις τράπεζες

Σχέδιο για συνολική λύση στο πρόβλημα των κόκκινων δανείων προωθεί η κυβέρνηση και σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο Τύπος της Κυριακής, το Μέγαρο Μαξίμου έχει δώσει σαφή εντολή στην ηγεσία του υπ. Ανάπτυξης να βρει το πλαίσιο εκείνο ώστε να πάρουν "ανάσα" τα νοικοκυριά, να βγουν από τις μαύρες λίστες του Τειρεσία οι επιχειρήσεις και οι τράπεζες να αντιμετωπίσουν το θέμα των επισφαλειών.

Νέα αποχή δικηγόρων μέχρι 16 Νοεμβρίου

E-mail Εκτύπωση PDF

megaroΣε πανελλαδική μετατρέπεται η αποχή των δικηγόρων της Αθήνας από την ερχόμενη Δευτέρα, 12η Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012, με ομόφωνη σημερινή απόφαση της έκτατης Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, η οποία συνήλθε σήμερα.

Δυσβάσταχτα χαράτσια φέρνει το Μνημόνιο 3

E-mail Εκτύπωση PDF

mnimonioΔυσβάσταχτες επιβαρύνσεις για τα νοικοκυριά και τους πολίτες φέρνει το νέο πακέτο μέτρων την ώρα που η ύφεση και η ανεργία χτυπούν «κόκκινο».

Κίνδυνος-θάνατος η τρόικα για τους διαβητικούς!

E-mail Εκτύπωση PDF

diavitisΔραστική ουσία και αύξηση συμμετοχής στα φάρμακα, σε εποχές κρίσης, απειλούν την υγεία των ασθενών με σοβαρές επιπλοκές, από ακρωτηριασμούς μέχρι εγκεφαλικά.

Τα νέα μέτρα για τη δραστική ουσία και οι αυξήσεις στη συμμετοχή των ασθενών επί της δαπάνης των φαρμάκων, αυξάνουν δραματικά το κόστος θεραπείας, καταδικάζοντας –σε εποχές κρίσης- τους διαβητικούς να μην παίρνουν τα φάρμακά τους, με κίνδυνο επιπλοκές που οδηγούν ακόμη και σε ακρωτηριασμούς ποδιώνεμφράγματα και εγκεφαλικά!

Μπλόκο στο επίδομα θέρμανσης

E-mail Εκτύπωση PDF

Ούτε υπογραφή δεν έχει μπει στην απόφαση 

petreleaΠαρά τις εξαγγελίες και ενώ ο χειμώνας μπήκε για τα καλά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, εκεί όπου υπάρχει δηλαδή και η μεγαλύτερη ανάγκη, ούτε η υπογραφή δεν έχει μπει στην υπουργική απόφαση για το επίδομα θέρμανσης.

Και στα ΕΛΤΑ τα τέλη κυκλοφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

eltaΟι πολίτες θα μπορούν να εξοφλούν τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μοτοσικλετών και στο δίκτυο καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), με βάση σχετική απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών.

Στάση πληρωμών από φορολογούμενους

E-mail Εκτύπωση PDF

pliromesΣτάση πληρωμών απέναντι σε ένα βουνό φόρων που σωρεύεται από φόρους εισοδήματος, έκτακτες εισφορές, τέλος επιτηδεύματος, χαράτσι ακινήτων, Φόρο Ακίνητης Περιουσίας, ΦΠΑ, τέλη και βεβαιωμένους φόρους παλαιότερων ετών, πρόστιμα και προσαυξήσεις έχουν κηρύξει χιλιάδες φορολογούμενοι, με αποτέλεσμα από τις αρχές του έτους το υπουργείο Οικονομικών να μετρά έκρηξη των νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών στα 10,169 δισ. ευρώ.

Στάσεις εργασίας για την Τρίτη και την Τετάρτη προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

apergiaΣτάσεις εργασίας για την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου προκύρηξε την Δευτέρα η ΕΣΗΕΑ , σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους, που απεργούν για να μην περάσουν τα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ: «Το Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΤΙΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη στάσεων εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι για αύριο Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012 και από τις 16.00 έως τις 19.00 την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012 για όλους τους δημοσιογράφους, το διοικητικό προσωπικό, και τους τεχνικούς ραδιοφώνου και τηλεόρασης, που εργάζονται σε όλα τα ΜΜΕ, Δημόσια και Ιδιωτικά.

Απεργούν την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου οι Δημοσιογράφοι

E-mail Εκτύπωση PDF

apergiaΣε 24ωρη απεργία κατεβαίνουν οι δημοσιογράφοι την Δευτέρα, διαμαρτυρόμενοι για την τροπολογία που εντάσσει το ταμείο τους, το ΕΤΑΜ-ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, έχει κηρυχθεί νέα απεργία στο πλαίσιο των επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών, τη Δευτέρα από τις 06.00 μέχρι τις 06.00 της Τρίτης 6 Νοεμβρίου 2012.

Σελίδα 179 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com