A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Αυτός είναι ο μηνιαίος μισθός της Μέρκελ

E-mail Εκτύπωση PDF

merkelΣτη δημοσιότητα έδωσε ο ηγέτης της γερμανικής σοσιαλδημοκρατικής αντιπολίτευσης, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ,το μισθό της Άνγκελα Μέρκελ, λέγοντας μάλιστα πως είναι μικρός. Ο μικτός μισθός της ως επικεφαλής της κυβέρνησης είναι λίγο πάνω από 17.000 ευρώ το μήνα. Ωστόσο μιλούσε μόνο για το μισθό για τη θέση της καγκελαρίου, αφού η κ. Μέρκελ λαμβάνει και 23.000 ευρώ μικτά το μήνα ως εκλεγμένη βουλευτής, συνολικά δηλαδή 40.000 ευρώ.

Αλλάζει η συμμετοχή στα φάρμακα! Ποια θα κοστίζουν πιο ακριβά

E-mail Εκτύπωση PDF

Όλος ο κατάλογος

farmakaΑπό την τσέπη τους θα πρέπει να πληρώνουν πλέον ακόμη και οι ασθενείς χρόνιων παθήσεων τα φάρμακα που δεν απευθύνονται αποκλειστικά στο νόσημά τους έστω κι αν καταπολεμούν συμπτώματα που σχετίζονται με αυτό. Επίσης ορίζεται συμμετοχή 10% σε σκευάσματα που επίσης αφορούν χρόνια νοσήματα. Διαβάστε όλο το νέο κατάλογο της συμμετοχής των ασφαλισμένων όπως υπεγράφη δια χειρός του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά.

Αυξάνονται οι ανασφάλιστοι πολίτες

E-mail Εκτύπωση PDF

anasfalistiΤη ραγδαία αύξηση του αριθμού των ανασφάλιστων πολιτών επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος σε απάντηση ερώτησης του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

Πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από 5 έως 9 Νοεμβρίου

E-mail Εκτύπωση PDF

edrana

Η ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, η οποία συνήλθε το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα, αποφάσισε πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου έως την ερχόμενη Παρασκευή 9 του μήνα.

ΣΟΚ: Μέσα σε δύο χρόνια αυτοκτόνησαν 2.500 Έλληνες

E-mail Εκτύπωση PDF

kremala

Περισσότεροι από δυόμισι χιλιάδες συμπολίτες μας έδωσαν τέλος στη ζωή τους από το 2010.  

Όλες οι πτυχές  του φαινομένου συζητήθηκαν χθες σε επιστημονικό Συμπόσιο της Κλίμακας «Πρόληψη της Αυτοκτονίας». Η ΜΚΟ έχει καταθέσει στο Υπουργείο Υγείας σχέδιο για τη χάραξη εθνικού προγράμματος πρόληψης της αυτοκτονίας, το οποίο θα περιλαμβάνει από εκπαίδευση γιατρών και εκπαιδευτικών έως σύσταση ειδικών κέντρων σε όλη τη χώρα και θεσμοθέτηση δεοντολογίας για τον τρόπο δημοσιοποίησης.

Σοκαριστικά τα στοιχεία για τους Έλληνες που μετατρέπονται σε φτωχό λαό

E-mail Εκτύπωση PDF

Το δραματικό είναι πως εκτοξεύτηκε η παιδική φτώχεια 

  • anergiaΤουλάχιστον 901.194 ελληνικά νοικοκυριά είναι στα πρόθυρα της φτώχειας
  • 3.403.000 άτομα δηλαδή το 1/3 των Ελλήνων βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση
  • Το μέσο ετήσιο ατομικό ισοδύναμο εισόδημα ανέρχεται σε 12.637,08 ευρώ
  • Δείτε τα αποκαλυπτικά στατιστικά στοιχεία για τη φτώχεια στην Ελλάδα

Στο 21,4% του πληθυσμού ανήλθε, με βάση τα εισοδήματα του 2010, ο αριθμός των νοικοκυριών της χώρας που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας και στο κατώφλι της φτώχειας, και βρίσκεται στη 2η θέση στην Ευρώπη μετά τη Βουλγαρία (ποσοστό 22,4%), ενώ η παιδική φτώχεια ανέρχεται στο 23,7%. Δηλαδή, τα νοικοκυριά που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας εκτιμώνται σε 901.194 και τα μέλη τους σε 2.341.400.

Ρατσισμός Αλβανίδας ..Πάρτε τα παιδιά σας και φύγετε από το σχολείο!

E-mail Εκτύπωση PDF

mathitesΡατσισμός και Φασισμός, ελπίζουμε να επέμβει ο κ. Δένδιας ή η υπηρεσία της κρατικής ασφάλειας που μετονομάστηκε σε υπηρεσία εναντίον της ρατσιστικής βίας σύμφωνα με πομπώδες ανακοινώσεις του Υπουργείου!

1-7-Νοεμβρίου- Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού

E-mail Εκτύπωση PDF

thilasmosΑπό τη Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ανακοινώνεται ότι από 1-7 Νοεμβρίου είναι η εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού.

Όπως επισημαίνεται από τη UNICEF εάν οι εθνικές πολιτικές που υποστηρίζουν το θηλασμό είναι αποτελεσματικές, μπορούν να αποτρέψουν ετησίως τους θανάτους περίπου ενός εκατομμυρίου παιδιών κάτω των πέντε ετών στις αναπτυσσόμενες χώρες.

H '' ντροπή'' του να είσαι φτωχός

E-mail Εκτύπωση PDF

ftoxosAΤο γεγονός δηλαδή πως κανένας δεν δήλωνε ''φτωχός'' ακόμη κι αν το εισόδημά του τον κατέτασσε στα χαμηλά οικονομικά στρώματα.

Για δεκαετίες με την επίπλαστη και πλαστική οικονομική ευχέρεια και με την, ως ένα βαθμό ισχύουσα ,"κοινωνική κινητικότητα'', ελάχιστοι τοποθετούσαν τον εαυτό τους στους φτωχούς.

Απογραφή συνταξιούχων του ΟΑΕΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΑπό τις 12 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ με υποχρεωτική φυσική παρουσία.

Η απογραφή είναι υποχρεωτική και απαιτείται η παρουσία του συνταξιούχου στην τράπεζα ή στα ΕΛΤΑ, όπου τηρείται ο λογαριασμός του, προσκομίζοντας υποχρεωτικά τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Σελίδα 180 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com