A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα ρύθμιση για τους οφειλέτες του ΟΑΕΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΝέα δυνατότητα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών εισφορών δίνεται στους ασφαλισμένους του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ).

Η ρύθμιση αφορά οφειλόμενες έως 30 Ιουνίου ασφαλιστικές εισφορές, με ευνοϊκούς όρους, όπως η απαλλαγή από τέλη καθυστέρησης μέχρι και 100% και η αναστολή των αναγκαστικών μέτρων, έως 31 Δεκεμβρίου του 2013.

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε η Αφρική στηρίζει όσους έχουν ανάγκη στην Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

xamogeloAΠιστοί στην ετήσια παράδοση, οι Πρέσβεις των Αφρικανικών χωρών στην Ελλάδα, αποφάσισαν να ενισχύσουν τους οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «Caritas» με τα έσοδα από το Αφρικανικό Φεστιβάλ 2012, που πραγματοποιήθηκε 12 και 13 Μαΐου στην Αθήνα.

Μεγάλες καθυστερήσεις σε συντάξεις και εφάπαξ

E-mail Εκτύπωση PDF

Κυβέρνηση: δεν φταίμε εμείς για τις καθυστερήσεις σε συντάξεις και εφάπαξ... οι πολίτες φταίνε!

sintaxisΔεν φταίνε οι συνεχείς μειώσεις μισθών, δεν φταίνε οι συνεχείς αυξήσεις των ορίων συνταξιοδότησης δεν φταίνε ούτε και αυτοί που τα επιβάλλουν όλα αυτά ... φταίνε οι πολίτες που προσπαθούν να προφυλαχθούν.

Μπλόκο γιατρών για την ένταξή τους στον ΕΟΠΥΥ! Στάση εργασίας αύριο

E-mail Εκτύπωση PDF

giatrosΘα παγώσουν για τρεις ώρες αύριο Τετάρτη τα δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας καθώς οι νοσοκομειακοί γιατροί (ΕΙΝΑΠ) θα πραγματοποιήσουν τρίωρη στάση εργασίας διαμαρτυρόμενοι για την ένταξη του ταμείου τους ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ.

Όπως υπογραμμίζουν οι γιατροί: «Με τις διαρκείς μέχρι τώρα περικοπές έχουν μειώσει τις αποδοχές μας κατά 35% και προγραμματίζουν νέες, της τάξης του 15 – 20%.

«Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στα ΚΕ.Π.Α. Θεσσαλίας»

E-mail Εκτύπωση PDF
kepΤα άτομα με Αναπηρία και οι οικογένειες αυτών της Θεσσαλίας, συμμετέχοντας στην Πανελλαδική κινητοποίηση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία – ΕΣΑ μεΑ, πραγματοποιούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας – ΚΕ.Π.Α.

Ρύθμιση δανείων με συνταγή... Πορτογαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

spitiΠοια είναι τα μοντέλα που εξετάζει το υπουργείο Ανάπτυξης 

  •  Ο κατάλογος των δικαιούχων, οι προϋποθέσεις και η “κόκκινη γραμμή”
  •   Στο τραπέζι η μείωση της δόσης, ενώ αποκλείεται το «κούρεμα»
  •   Προβληματισμός και με το θέμα της χορήγησης νέας παράτασης στις αναστολές των πλειστηριασμών

Χαμηλώνουν τον πήχη των προσδοκιών των ελληνικών νοικοκυριών, ως προς το εύρος και το ύψος των δανείων που θα ρυθμιστούν, οι πρόσφατες αντίστοιχες νομοθετικές παρεμβάσεις στην Πορτογαλία και την Ισπανία.

Χανιά: Αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στα μαρτύρια των «βαρελόσκυλων»

E-mail Εκτύπωση PDF

skilosΜε τον Α' υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, Ν. Μυλωνά, και τους αρμόδιους της Δημοτικής Αστυνομίας Χανίων Γ. Ποταμιτάκη και Α. Παπαδάκη συναντήθηκε αντιπροσωπία του Φ.Σ.Χ.... «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ».

Στη Βουλή οι μετεγγραφές φοιτητών

E-mail Εκτύπωση PDF

Ρύθμιση ανάσα για πολλές οικογένειες

anasaΑνοιχτό παράθυρο άφησε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ώστε να υπάρξει ειδική ρύθμιση και μάλιστα άμεσα για τις οικογένειες που έχουν δύο παιδιά φοιτητές σε διαφορετικές πόλης.

Απίστευτο: Η εισαγγελία της Ρώμης θα δικάσει πρώην Γερμανό στρατιώτη

E-mail Εκτύπωση PDF

dikastirioΗ στρατιωτική εισαγγελία της Ρώμης παρέπεμψε σε δίκη τον ογδονταεννιάχρονο Γερμανό πρώην στρατιώτη, Άλφρεντ Στόρκ, για την σφαγή ιταλών αξιωματικών που έλαβε χώρα στην Κεφαλονιά, πριν εξήντα εννέα χρόνια.

Η πρώτη δικάσιμος ορίσθηκε για τις 19 Δεκεμβρίου, στην ιταλική πρωτεύουσα, χωρίς την παρουσία, όπως φαίνεται πολύ πιθανό, του κατηγορούμενου.

Πώς θα γίνουν οι 2.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων

E-mail Εκτύπωση PDF
  • apolisis Θα τεθούν σε διαθεσιμότητα μέχρι το τέλος του 2012
  •  Τέλος Νοεμβρίου ολοκληρώνονται τα οργανογράμματα των υπουργείων
  •  Τι θα ισχύσει για τους μόνιμους υπαλλήλους, όταν καταργηθεί η οργανική τους θέση

Μετακινήσεις, επανεκπαίδευση προσωπικού αλλά και απολύσεις περιλαμβάνει το σχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να τεθούν σε διαθεσιμότητα 2.000 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το τέλος του 2012.

Σελίδα 182 από 212

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com