A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν σου έφεραν απόδειξη; Κέρασμα από το κατάστημα

E-mail Εκτύπωση PDF

apodixiΣυνειδησιακό αλλά και... πρακτικό ζήτημα τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στους καταναλωτές θέτει το Υπουργείο Ανάπτυξης με το νέο μέτρο που ετοιμάζεται να εφαρμόσει.

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις εισπρακτικές εταιρίες

E-mail Εκτύπωση PDF

eteriaΕφιάλτης για χιλιάδες πολίτες που αδυνατούν να καταβάλλουν τις δόσεις των δανείων τους έχουν γίνει τα τηλεφωνήματα εισπρακτικών εταιρειών. Πολλοί συμπολίτες μας βομβαρδίζονται κυριολεκτικά από πλήθος τηλεφωνημάτων που μπορεί να φτάσουν και τα είκοσι μέσα στην ίδια ημέρα, δέχονται απειλές, προσβολές και καταρρακώνονται ψυχολογικά κάτω από την ασφυκτική πίεση των λεγομένων των εκπροσώπων των εισπρακτικών εταιρειών.

Ανατριχίλα! Υπεράνω υποψίας οι παιδόφιλοι

E-mail Εκτύπωση PDF

paidofiliaΔιευθυντής σχολείου, ο γιος του, ένας γιατρός και ένας στρατιωτικός πίσω από υλικό παιδοφιλίας 

Η σύλληψή του έγινε στο πλαίσιο της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης με την κωδική ονομασία "CYBER-TOUCH", για την καταπολέμηση του φαινόμενου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου.

Διευθυντής δημοτικού σχολείου στο Κιλκίς και ο γιος του, καθώς και άλλα άτομα «υπεράνω υποψίας» συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για κατοχή και διακίνηση ιδιαίτερα σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Χειμώνα ανθρωπιστικής κρίσης προβλέπουν οι Γιατροί του Κόσμου

E-mail Εκτύπωση PDF

giatroiΚραυγή αγωνίας για την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα που «τείνει να αποκτήσει πια μόνιμα χαρακτηριστικά» και για τον «πολύ δύσκολο χειμώνα που έρχεται» εκπέμπει ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης.

Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό

E-mail Εκτύπωση PDF

sirizaΚαμία διακοπή ρεύματος σε όσους εξαιτίας της κρίσης αδυνατούν να πληρώσουν.

Επίσκεψη  πραγματοποιήθηκε στη ΔΕΗ από αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, με επικεφαλής τη βουλευτή Δριτσέλη Παναγιώτα και τους Δημ. Καπέλλα, τεχνικό ΔΕΗ-Συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Οργαν. Θεσσαλίας, Γ. Σίμο και Χρ. Πούλιο με αφορμή και τις τελευταίες αποκαλύψεις ότι μεγάλες επιχειρήσεις εξαιρέθηκαν από το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε στα ακίνητα τη στιγμή που χιλιάδες νοικοκυριά έχουν βρεθεί χωρίς ρεύμα λόγω αδυναμίας εξόφλησης του λογαριασμού που έχει επιβαρυνθεί με το γνωστό χαράτσι.

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

(Όζοι θυρεοειδούς

Η Διάγνωση με Υπερηχογράφημακλικ εδώ για ενημέρωση)


Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, για τις διαφορές κατά την εκτέλεση και για τα Πλεονεκτήματα,ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ (DR), τις οδηγεί σε λανθασμένη απόφαση, ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ.

Η Απόλυτα Ψηφιακή Μαστογραφία (DR) έχει λιγότερη ακτινοβολία τουλάχιστον 30-40% σε σχέση με την συμβατική μαστογραφία με φίλμ και Ανιχνεύει μικρότερες βλάβες και μικρότερες ασβεστώσεις που πιθανόν να συνοδεύουν πρώϊμο μη ψηλαφητό καρκίνο, θεραπεύσιμο, του μαστού.

sarrou

Ελλάδα 2012

E-mail Εκτύπωση PDF

logiaAΚαι...

Βοήθα Παναγιά μας το Στρατό και το Έθνος !

E-mail Εκτύπωση PDF

veteranosAΚλαίει η Σαλονίκη μας, κλαίει και η Παναγιά μας...

Έρχονται μέρες δύσκολες και ο Ελληνισμός στενάζει... Τούτες τις ώρες η Παναγιά ξεκίνησε από το Περιβόλι της το Άγιο Όρος για να έρθει στη Πόλη της Σαλονίκης....

Βουβός ο λαός, σκεπτικός ο Αρχηγός, σφιγμένα τα χείλη, δάκρυα στα μάτια και η κραυγή βουβή... Βοήθα Παναγιά μας το Στρατό και το Έθνος!

Καινοτόμα πρόταση των απόδημων Θεσσαλών

E-mail Εκτύπωση PDF

thesaloiΤον Καρδιτσιώτη υφυπουργό Εξωτερικών επισκέφτηκε στις 4 Οκτωβρίου η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ». Συγκεκριμένα ο κ. Κώστας Τσιάρας δέχτηκε τον Πρόεδρο κ. Διαμαντή Γκίκα, στο γραφείο του στο Υπουργείο Εξωτερικών και συνομίλησε μαζί του.

Ομάδα σκύλων ανιχνεύει φόλες στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση PDF

skilosAΑπό τις 8 έως τις 18 Οκτωβρίου ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ συντονίζει την επίσκεψη της Ευρωπαϊκής ομάδας σκύλων από την Ανδαλουσία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE+ Βιοποικιλότητα με τίτλο: «Καινοτόμες Δράσεις για την Αντιμετώπιση της Παράνομης Χρήσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων σε Μεσογειακές Πιλοτικές Περιοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Σελίδα 184 από 212

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com