A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Ρύθμιση «ανάσα» για χιλιάδες στεγαστικά

E-mail Εκτύπωση PDF

euroΡύθμιση-ανάσα σε χιλιάδες νοικοκυριά που βαρύνονται από στεγαστικά δάνεια για αγορά πρώτης κατοικίας θα εξετάσουν το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση και η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών (ΕΕΤ), επιχειρώντας να δώσουν λύση σε ένα διογκούμενο κοινωνικό πρόβλημα και να ανακόψουν τον υψηλό σήμερα ρυθμό αύξησης των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Έως 1000€ πρόστιμο για τα ανασφάλιστα ΙΧ

E-mail Εκτύπωση PDF

autoΕντός του φθινοπώρου περίπου δύο εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που δεν τα έχουν ασφαλίσει θα ειδοποιηθούν πως πρέπει να πληρώσουν από 250 ευρώ έως 1000 ευρώ πρόστιμο.

Ο Τειρεσίας γίνεται πιο ελαστικός

E-mail Εκτύπωση PDF

tiresiasΣχέδιο για τη χαλάρωση των όρων που διέπουν τη λειτουργία του Τειρεσία, με στόχο την αποσυμφόρηση των «μαύρων λιστών» του, που έχουν γεμίσει με οφειλέτες, μικρούς και μεγάλους, καθιστώντας απαγορευτική την πρόσβασή τους στον τραπεζικό δανεισμό, επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

Οι κακοποιοί "άφησαν" τις τράπεζες και εισβάλουν στα σπίτια!

E-mail Εκτύπωση PDF

listiaΟι αριθμοί "μιλάνε" από μόνοι τους...

Την σκληρή πραγματικότητα δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. που αφορούν το πρώτο εξάμηνο του έτους για ολόκληρη την χώρα, όπου προκύπτει, ότι μέρα παρά μέρα κατά μέσο όρο γίνεται μία δολοφονία, καθώς και τρεις ληστείες σε σπίτια!

Τέλη κυκλοφορίας 2013: Νέο σύστημα

E-mail Εκτύπωση PDF

teliΤα τέλη κυκλοφορίας του 2013 θα πληρωθούν με νέο σύστημα. Τέλος οριστικό με τα αυτοκόλλητα στα τζάμια των αυτοκινήτων. Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Ενημέρωση στη ΝΕΤ» ο Γενικός Γραμματέας Πληροφορικών Συστημάτων, το σήμα που επικολλάται στο παρμπρίζ θα καταργηθεί και αποδεικτικό θα είναι η απόδειξη πληρωμής στις τράπεζες. Αν δεν πληρωθούν τα τέλη, θα "μπλοκάρεται" η υποβολή της φορολογικής δήλωσης.

Ληξιπρόθεσμες εισφορές: Δείτε τι θα γίνει.

E-mail Εκτύπωση PDF

ofilesΤη δυνατότητα να εξοφλήσουν τα χρέη τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία έως και σε 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις θα έχουν σύντομα όσοι χρωστούν ληξιπρόθεσμες ασφαλιστικές εισφορές.

Σύμφωνα με τη πρόσφατη δέσμευση του υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννη Βρούτση, ο οποίος δήλωσε ότι θα δώσει παράταση ισχύος έως και τα τέλη του 2014 στις ρυθμίσεις, οι οποίες ήταν μέχρι πρότινος ενεργές.

Νέα ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

E-mail Εκτύπωση PDF

ofilesΣε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα ο υφυπουργός Οικονομίας Γιώργος Μαυραγάνης έχει έτοιμη νέα ρύθμιση που αφορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Η εγκύκλιος, η οποία αναμένεται τις επόμενες ημέρες να βρίσκεται στις ΔΟΥ, αποτελεί ουσιαστικά τροποποίηση παλαιότερων νόμων και σύνθεσή της προς όφελος των φορολογούμενων με απώτερο στόχο την αποπληρωμή των χρεών.

Στο κρεβάτι του ψυχίατρου η μισή Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

psixiatros

Κρίσεις πανικού, κατάθλιψη και κατάπτωση προκαλεί στους Έλληνες η οικονομική κρίση

Ρεκόρ εισαγωγών στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών

Στο κρεβάτι του ψυχιάτρου οδηγούνται όλο και περισσότεροι Έλληνες, συνέπεια της κρίσης και του άγχους που προκαλεί.

Τα επείγοντα περιστατικά στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών καταγράφουν κατακόρυφη άνοδο σημειώνοντας ρεκόρ εισαγωγών καθημερινά.

Καταργούνται όλες οι πρόωρες συντάξεις

E-mail Εκτύπωση PDF
Συζητήσεις για αύξηση των απαιτούμενων ετών ασφάλισης και επίσπευση των αλλαγών στα όρια ηλικίας.

sintaxisΤην αύξηση των απαιτούμενων ετών ασφάλισης από 15 σε 20 και τη "μεταφορά" το 2013 (από το 2015) των επώδυνων αλλαγών στα όρια ηλικίς μελετά η κυβέρνηση.

Δεν θα έχουν πετρέλαιο τα σχολεία!

E-mail Εκτύπωση PDF

paidakiaΤον κίνδυνο να μην έχουν τα σχολεία τους απαραίτητους πόρους για την κάλυψη των λειτουργικών τους εξόδων τη νέα χρονιά, επισημαίνει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, σε επιστολή της προς τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, από τον οποίο ζητά άμεση συνάντηση «προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα της καταβολής της δεύτερης δόσης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) προς τους δήμους».

Σελίδα 193 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com