A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

“Κλείδωσαν” τα μέτρα των 11,5 δισ.

E-mail Εκτύπωση PDF
  • metra Μείωση κύριων συντάξεων, πλαφόν στις επικουρικές και εφεδρεία για 45.000 δημοσίους υπαλλήλους
  •  Μέσα στο 2012 θα εφαρμοστεί και μείωση του εφάπαξ
  •  Εξετάζεται αύξηση των εισφορών των εργαζομένων
  •  Μαχαίρι σε μισθούς και επιδόματα εργαζομένων στις ΔΕΚΟ
  •  Πόσα χάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι

Η μείωση των κυρίων συντάξεων από τα 700 ευρώ και πάνω, το πλαφόν στις επικουρικές και η ένταξη σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας 45.000 δημοσίων υπαλλήλων για 3 χρόνια με το 70% των βασικών αποδοχών τους είναι μεταξύ των μέτρων που φαίνεται να έχουν "κλειδώσει" για την εξεύρεση των 11,5 δισ., σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής.

Νέο "σαφάρι" για οφειλέτες του Δημοσίου...

E-mail Εκτύπωση PDF

ofilesΝέο πρέσινγκ στους οφειλέτες του Δημοσίου ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών, η πολιτική ηγεσία του οποίου φέρεται αποφασισμένη να αρχίσει το «σαφάρι» για την είσπραξη των χρεών, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα και όλα τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξής, όπως κατασχέσεις κινητών και ακινήτων, ακόμη και μισθών, άνοιγμα και δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών, ποινικές διώξεις κ.ά.

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει; Στατιστικά στοιχεία "αυτοκτονίας"

E-mail Εκτύπωση PDF

elladaΈχει υπολογιστεί ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2025 θα διαμορφωθεί στα 13,5 εκατομμύρια, εκ των οποίων οι Έλληνες δεν θα ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια και από αυτούς το 20% θα είναι άνω των 65 ετών. Λέμε συχνά και πάντα στα δύσκολα που μας βρίσκουν «η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει». Είμαστε ως λαός απόλυτα ταυτισμένος με αυτήν τη φράση και σε αυτήν επαναπαυόμαστε. Κι όμως, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), ένα εκατομμύριο Έλληνες χάθηκαν μέσα σε μία δεκαετία, η οποία χρονικά αποτελεί τη χειρότερη δημογραφικά δεκαετία μετά τη δεκαετία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και του Εμφυλίου!

Σχέδιο σοκ για 100.000 πλειστηριασμούς!

E-mail Εκτύπωση PDF

polikatikiaΕφιάλτη για εκατομμύρια νοικοκυριά και τσουνάμι στην κτηματαγορά θα φέρει το σχέδιο της τρόικας να αρθεί η απαγόρευση στους πλειστηριασμούς ακινήτων από τις τράπεζες για να πέσουν οι τιμές στην κτηματαγορά.

Τέλος οι φυλακίσεις για χρέη στο Δημόσιο.

E-mail Εκτύπωση PDF

Συμβόλαια ειλικρίνειας

xiropedesΟι ποινικές διώξεις και οι φυλακίσεις για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο θα σταματήσουν και θα δίνεται η δυνατότητα για τμηματική καταβολή του χρέους ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του φορολογούμενου ή της επιχείρησης.

Πάνω από 25% η ανεργία στη Θεσσαλία!

E-mail Εκτύπωση PDF

anergiaΣτο 23,1% σκαρφάλωσε πανελλαδικά η ανεργία τον Μάιο του τρέχοντος έτους από 16,8% που ήταν τον Μάιο του 2011 και 22,6% που ήταν τον Απρίλιο του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).

Cosmote: Προσοχή σε παραπλανητικά και κακόβουλα e-mail

E-mail Εκτύπωση PDF

Την προσοχή των συνδρομητών της να μην υποπέσουν σε παραπλανητικά ηλεκτρονικά μηνύματα και να αποκαλύψουν απόρρητες πληροφορίες, εφιστά η Cosmote.

cosmoteΕιδικότερα, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία επισημαίνει ότι υπέπεσε στην αντίληψή της πως μη σχετιζόμενος με την εταιρεία αποστολέας, αγνώστου ταυτότητας, αποστέλλει ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails) τα οποία εμφανίζουν την Cosmote ως αποστολέα και ζητούν από τους χρήστες, με πρόσχημα την ασφάλεια των online συναλλαγών τους, να ακολουθήσουν παραπλανητικό σύνδεσμο στο Διαδίκτυο και να αποκαλύψουν απόρρητες πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα.

Σοκ! Γεννούν στο δρόμο λόγω κρίσης

E-mail Εκτύπωση PDF
egiosΣοκ προκαλεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος, μέσω της οποίας κάνει έκκληση για άμεση αντιμετώπιση της «ανθρωπιστικής κρίσης» που αντιμετωπίζουν κάποιοι ανασφάλιστοι πολίτες στη χώρα μας. «Δεκάδες καρκινοπαθείς περιμένουν να πεθάνουν ενώ μπορούν να ζήσουν, επειδή δεν έχουν λεφτά» ενώ «δεκάδες έγκυοι γεννούν στο δρόμο, με το ρίσκο να πεθάνουν ή να έχουν μια ζωή ένα ανάπηρο παιδί, επειδή δεν έχουν 800 ευρώ για να γεννήσουν»...

Από 20 ώς 24 Αυγούστου οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

E-mail Εκτύπωση PDF
teiΣτο διάστημα 20-24 Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πως φέτος διαμορφώνονται βάσεις δύο ταχυτήτων, λόγω των διαφορετικών επιδόσεων των υποψηφίων στη Θεωρητική, Θετική και Τεχνολογική Κατεύθυνση, αλλά και της ζήτησης σχολών που χρωματίστηκε από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Διόρισε την κόρη του

E-mail Εκτύπωση PDF
dioriseΣε οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, στο γραφείο του τέως προέδρου της Βουλής, δηλαδή στο δικό του, διόρισε μία από τις κόρες του ο Βύρων Πολύδωρας, σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Σελίδα 194 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com