A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Ανακοινώθηκε η βαθμολογία στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
tefaΣτην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού είναι ανηρτημένοι από σήμερα οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ (Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού), στην ιστοσελίδα:http://www.minedu.gov.gr.

Περί σπισισμού

E-mail Εκτύπωση PDF
spisismou«Όποτε βλέπετε έναν παπαγάλο σε κλουβί, ένα χρυσόψαρο σε γυάλα ή ενυδρείο, ή ένα σκυλί με αλυσίδα, βλέπετε σπισισμό. Εάν πιστεύετε ότι μια χελώνα ή μια σφήκα έχει λιγότερο δικαίωμα στη ζωή και την ελευθερία από μια αλεπού ή έναν άνθρωπο, ή θεωρείτε τους ανθρώπους ανώτερους από άλλα ζώα, είστε σπισιστές. Εάν επισκέπτεστε ενυδροφυλακές και ζωολογικούς κήπους, φοράτε δέρμα αγελάδων και τρίχες προβάτων, τρώτε σάρκα, αυγά, ή προϊόντα αγελαδινού γάλακτος, φέρεστε σπισιστικά».

Ιερώνυμος προς Ευρωπαίους: "Δώστε πίσω τα κλεμμένα"

E-mail Εκτύπωση PDF
«Ας μας φέρουν πίσω τα κλεμμένα και σας κάνουμε τότε τους λογαριασμούς μας» είπε ο Αρχιεπίσκοπος

ieronimosΤοκογλύφους χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος τους σημερινούς Ευρωπαίους ο οποίος περιοδεύοντας στον Νομό Φλώρινας αναρωτήθηκε «αν η Ευρώπη σήμερα απηχεί αυτό που οραματίστηκαν οι πρώτοι ερυωπαϊστές ή έχει καταντήσει τραπεζική τοκογλυφία». Ταυτόχρονα ο κ. Ιερώνυμος ζήτησε να μπει «τεφτέρι» να δούμε, όπως πρόσθεσε, «τι ακριβώς χρωστάμε και με όρους ισοτιμίας να ξεπληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Αλλιώς, μια Ευρώπη χωρίς αλληλεγγύη και σεβασμό σε όλα της τα μέλη, τι είναι αλήθεια;».

Πλήρωναν για να βλέπουν «ζωντανά» βιασμούς βρεφών

E-mail Εκτύπωση PDF
pornographyΜεγάλη και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε τον τελευταίο μήνα από στελέχη της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της κατοχής και διακίνησης ψηφιακού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Συγκλονιστικό: Η φωνή της ηρωίνης

E-mail Εκτύπωση PDF
iroiniΜε λένε Ηρωίνη, κάποιοι με φωνάζουν " Πρέζα" ή " Άσπρη" ή " Ζουζού" ή κάποιοι άλλοι..." παραμύθα" , ακόμα και " Βασίλισσα" με έχουν πει !!

Έχω πολλά παρατσούκλια άλλα δεν έχει καμιά σημασία έτσι και αλλιώς το αποτέλεσμα μου είναι πάντα το ίδιο, είμαι...πολύ διάσημο ναρκωτικό σε όλο τον κόσμο.

Έρχεται θύελλα στην Υγεία! Τι απαίτησε η τρόικα από Λυκουρέντζο

E-mail Εκτύπωση PDF
igeia«Κούρεμα» των νοσοκομείων και των κλινικών αλλά και δραστική μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, ήταν τα βασικά θέματα που κυριάρχησαν στη συνάντηση του Υπουργού Υγείας και του κλιμακίου της τρόικα, με αντικείμενο την περιστολή των δαπανών στο χώρο της Υγείας.

Καταργείται ηφυλάκιση για ληξιπρόθεσμα χρέη

E-mail Εκτύπωση PDF
filakisiΤο διαχωρισμό του αδικήματος της φοροδιαφυγής από εκείνο της μη αποπληρωμής χρεών προς το Δημόσιο και μέτρα διευκόλυνσης της αποπληρωμής των χρεών προς το Δημόσιο στο άμεσο μέλλον προανήγγειλε στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.

Ποιες είναι οι νέες αμοιβές των διορισμένων και αιρετών εκπροσώπων

E-mail Εκτύπωση PDF
leftΑνώτατο όριο τις 5.000 ευρώ στις μικτές μηνιαίες αποδοχές όλων των διορισμένων και αιρετών αξιωματούχων, έθεσε με εντολή του πρωθυπουργού, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας. Μάλιστα, εξισώνονται οι αποδοχές του πρωθυπουργού, του προέδρου της Βουλής, του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και των υπουργών (εξωκοινοβουλευτικών και μη) με τις αποδοχές του βουλευτή. Μειώνονται οι αποδοχές των ΓΓ και Ειδικών Γραμματέων των Υπουργείων, των ΓΓ των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των δημάρχων...

Μετανάστευσαν 25.000 Έλληνες στη Γερμανία

E-mail Εκτύπωση PDF
alodapoiΠερισσότεροι από 25.000 Έλληνες μετανάστευσαν το 2011 στη Γερμανία, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Financial Times Deutschland» («FTD»), που επισημαίνουν ότι το ποσοστό αντιστοιχεί στο 0,6% του εργατικού δυναμικού της χώρας και θα αναλογούσε σε 250.000 Γερμανούς εργαζόμενους.

Σύνταξη στα 67 και για τους προ του '93

E-mail Εκτύπωση PDF
syntaxiΗ αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης είναι ένα από τα μέτρα που ήδη έχει παρουσιαστεί στην τρόικα η οποία το δέχεται, ενώ όλα δείχνουν πως το πράσινο φως θα ανάψει και από τους πολιτικούς αρχηγούς.

Σελίδα 196 από 212

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com