A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Καταβολή Οικογενειακών Επιδομάτων

E-mail Εκτύπωση PDF

katavoliΟ ΟΑΕΔ ανακοινώνει την έναρξη καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων του έτους 2012. Η διαδικασία κατάθεσης των απαραίτητων δικαιολογητικών, ανάλογα με την κατηγορία των δικαιούχων, έχει οριστεί στις εξής ημερομηνίες:

Φρίκη! Σκοτώνουν αδέσποτα σκυλιά για να τα φάνε!

E-mail Εκτύπωση PDF
frikiΜε το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι είδαν τις φωτογραφίες που έστειλε στον εισαγγελέα

η Φιλοζωική Εταιρεία, ζητώντας να σταματήσει άμεσα ο βάναυσος αφανισμός ζώων, προς βρώσιν από αλλοδαπούς!

Δεκάδες αδέσποτα σκυλιά και γάτες απεικονίζονται νεκρά και ακρωτηριασμένα από λαθρομετανάστες, που έχουν στήσει στην Αθήνα υπαίθρια σφαγεία για να εξασφαλίσουν την... τροφή τους!

Ρύθμιση ανάσα για τα δάνεια – Μείωση της δόσης στο 30%

E-mail Εκτύπωση PDF
rithmisis- Ποιοι μπορούν να μπουν στη ρύθμιση

- "Στο κόκκινο" δάνεια ύψους 50 δισ. ευρώ

- Τα σχέδια του οικονομικού επιτελείου για τους δανειολήπτες

Περίπου 50 δισεκατομμύρια είναι η αξία των δανείων που βρίσκονται στο κόκκινο. 40% των καταναλωτικών, το 20% των επιχειρηματικών και το 20% των στεγαστικών καθυστερούνται με αποτέλεσμα, εκτός από τους δανειολήπτες σοβαρό πρόβλημα να αντιμετωπίζουν και οι τράπεζες.

«Εμείς οι Έλληνες, ο έρωτας και το sex»

E-mail Εκτύπωση PDF

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

erotasΈνα ξάφνιασμα ευχάριστο, μέσα στο φετινό καλοκαιριάτικο λιοπύρι, είναι το νέο βιβλίο του γνωστού μας Σαλονικιού διδάκτορα κοινωνιολογίας-ψυχολογίας, (συνταξιούχου πλέον) καθηγητή Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σούπερ χάπι

E-mail Εκτύπωση PDF
xapiΒρετανοί επιστήμονες δημιούργησαν ένα χάπι, που προστατεύει από το έμφραγμα και το εγκεφαλικό! Το συγκεκριμένο «πολυχάπι», συνδυάζει 4 δραστικές λειτουργίες για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης και μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους άνω των 50 ετών, να ζήσουν 11 χρόνια επιπλέον!

Ποιους επηρεάζει το κούρεμα στο εφάπαξ

E-mail Εκτύπωση PDF
kouremaΜε τη μείωση του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων κατά 22,6% αρχίζει η προσπάθεια εξορθολογισμού των παροχών των επικουρικών Ταμείων. Μάλιστα, η απόφαση θα έχει κατά πάσα πιθανότητα αναδρομική ισχύ και θα αφορά τις αιτήσεις για τις οποίες δεν έχει ακόμη εκδοθεί απόφαση.

Μειώσεις έως και 45% στις κλήσεις των κινητών

E-mail Εκτύπωση PDF
kinitaΜειώσεις έως και 45% στις χρεώσεις των κλήσεων προς τα κινητά τηλέφωνα από όλα τα δίκτυα (σταθερά και κινητά) αναμένεται να φέρουν τα νέα τέλη τερματισμού των κλήσεων στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που αποφάσισε την Πέμπτη η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Έρευνα σε 21 χώρες: To ΔΝΤ αφαιρεί ανθρώπινες ζωές

E-mail Εκτύπωση PDF
zoesΔιαβάστε τα αποτελέσματα διεθνών μελετών για τις επιπτώσεις που προκάλεσε το ΔΝΤ στη δημόσια υγεία 21 χωρών από όπου κλήθηκε να παράσχει χρηματική βοήθεια

Μείωση του προσδόκιμου ζωής κατά 6 με 7 χρόνια φέρνει μαζί του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στις χώρες που... σώζει.

Κυκλοφορείτε ξυπόλυτοι; Οι μύκητες παραμονεύουν!

E-mail Εκτύπωση PDF
mikitesΟι μύκητες δεν κάνουν διακρίσεις και ούτε τα πεντάστερα ξενοδοχεία με τις πολυτελείς πισίνες ούτε οι άρτια οργανωμένες παραλίες πρέπει να σε εφησυχάζουν, αφού τα μικρόβια στα πόδια μπορούν να αναπτυχθούν εύκολα από τη μια στιγμή στην άλλη, αρχίζοντας το καταστροφικό τους έργο, ακόμη και αν όλα γύρω σου είναι φαινομενικά πεντακάθαρα. Ειδικά αν συνηθίζεις να κυκλοφορείς ξυπόλητη, περιλαμβάνεσαι αυτόματα στις ομάδες υψηλού κινδύνου για μυκητίαση, μια χρόνια και επώδυνη πάθηση, που παρουσιάζει έξαρση τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κόβουν ΕΡΤ και τέλη από λογαριασμούς της ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF
ERTΕλάφρυνση του λογαριασμού της ΔΕΗ με αποσύνδεση των δημοτικών τελών και του τέλους της ΕΡΤ, που ισοδυναμούν περίπου με το 30% της τελικής του αξίας, εξετάζει το υπουργείο Ενέργειας από κοινού με το υπουργείο Οικονομικών.

Σελίδα 198 από 212

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com