A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Μία αυτοκτονία κάθε 3 μέρες

E-mail Εκτύπωση PDF

Η αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού με μια σφαίρα στο κεφάλι στη μέση της πλατείας Συντάγματος στις 4 Απριλίου «ταρακούνησε» την χώρα και έκανε αντιληπτό ότι πλέον ο αυτόχειρας δεν είναι ένας «διαταραγμένος» άνθρωπος.

autoktoniesΣτην Ελλάδα της κρίσης και του Μνημονίου είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ο άνθρωπος που είναι πνιγμένος στη «μέγγενη» των χρεών και των «χαρατσιών», ο Έλληνας που έχει χάσει την αξιοπρέπεια του.

Αρνητικό δεκαετίας Λιγότεροι από 4 εκατομμύρια οι εργαζόμενοι

E-mail Εκτύπωση PDF

anergiΣημαντική μείωση παρουσίασε το τελευταίο τρίμηνο του 2011 ο αριθμός των απασχολουμένων, που -σύμφωνα με μελέτη απασχόλησης της ICAP Group έπεσε για πρώτη φορά σε διάστημα 10 ετών κάτω από τα 4 εκατομμύρια.

Χρήσιμες οδηγίες για τον καύσωνα

E-mail Εκτύπωση PDF

fusiΕίναι η πρώτη εμφάνιση του καύσωνα για φέτος. Και επειδή πλέον δεν παίζουμε με τον ήλιο, καλό είναι να έχουμε πάρει τις προφυλάξεις μας, αλλά και να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε όταν κάποιος πάθει κάτι.

Τρομάζει η έλευση του φτηνού ναρκωτικού από υγρά μπαταρίας

E-mail Εκτύπωση PDF
sisaΣε πονοκέφαλο εξελίσσεται για τις διωκτικές αρχές και τις υγειονομικές υπηρεσίες της Πάτρας, η είσοδος στον Ελλαδικό χώρο του φτηνού ναρκωτικού...(μείγμα χημικών συστατικών και υγρών μπαταρίας) με τη συνθηματική ονομασία «σίσα».

Στο σκοτάδι 90.000 νοικοκυριά

E-mail Εκτύπωση PDF

skotadiΡαγδαία αύξηση παρουσιάζει ο αριθμός των νοικοκυριών που έμειναν χωρίς ρεύμα τους τελευταίους πέντε μήνες. Διαβάστε αναλυτικά τα στοιχεία

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για τα νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα μέσα στο 2012, καθώς ο αριθμός τους έχει αυξηθεί δραματικά.

Μέσα σε 24 ώρες: Ασθένεια – φάντασμα σκορπά το θάνατο σε μικρά παιδιά

E-mail Εκτύπωση PDF
astheniafantasmaΜια ασθένεια που ακόμη δεν έχουν εντοπίσει οι γιατροί δολοφονεί μαζικά παιδάκια μέχρι 7 ετών στην Καμπότζη. Ήδη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, έχει τεθεί σε επιφυλακή και έχει αποστείλει κλιμάκιο του για να συνεργαστεί με τις υγειονομικές αρχές της χώρας.

Τρόμος και στην Ελλάδα για ναρκωτικό που οδηγεί σε κανιβαλισμό!

E-mail Εκτύπωση PDF
kanivalismosΟ νέος φόβος που έχει κυριεύσει και τις ελληνικές υγειονομικές αρχές ονομάζεται «άλατα μπάνιου». Είναι ένα νέο ναρκωτικό που θυμίζει τα άλατα που χρησιμοποιούνται για χαλαρωτικά μπάνια και έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες του κόσμου και κυρίως στις ΗΠΑ.

Σοκ. Νεαρές κοπέλες πουλάνε τα ωάρια τους για να ζήσουν!!!

E-mail Εκτύπωση PDF
oariaΕίναι νέες και όμορφες, έχουν τίτλους σπουδών, μιλούν ξένες γλώσσες, αλλά είναι άνεργες. Καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία που τους προσφέρει ο νόμος και πωλούν το γενετικό τους υλικό αντί του ποσού των 5.000 ευρώ.

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί

E-mail Εκτύπωση PDF

Θα αντιμετωπιστούν οι ανεξόφλητες υποχρεώσεις διαμηνύει ο υπουργός Υγείας

farmakopoiiaΤην απόφαση να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους πήραν οι φαρμακοποιοί μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας.

Όπως έγινε γνωστό, ο ΕΟΠΥΥ άρχισε να καταβάλει τα χρήματα του Απριλίου στους φαρμακοποιούς.

Εγκύκλιος ΕΣΕΕ Υπαγωγή ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ σε χαμηλότερη κατηγορία

E-mail Εκτύπωση PDF
OAEEΣτην έκδοση ενημερωτικής εγκυκλίου για το νόμο που δίνει τη δυνατότητα υπαγωγής των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ σε κατώτερες ασφαλιστικές κατηγορίες, προχώρησε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Σελίδα 201 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com