A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Κατάσχεση εισοδημάτων για όσους δεν πληρώνουν το χαράτσι

E-mail Εκτύπωση PDF
katasxesiΑντιμέτωποι με κατασχέσεις εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων βρίσκονται περίπου 500.000 ιδιοκτήτες κατοικιών, λόγω μη καταβολής του ειδικού τέλους ακινήτων για το έτος 2011, το οποίο έχει επιβληθεί μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η..

Υποχρεωτικά τα Αρχαία Ελληνικά στο δημοτικό αλλά στην Βρετανία !

E-mail Εκτύπωση PDF
arxeaΣτην Ελλάδα ούτε στο Πανεπιστήμιο ...Τα αρχαία ελληνικά περιλαμβάνονται στις ξένες γλώσσες, που θα διδάσκονται οι μαθητές στη Βρετανία από την ηλικία των επτά ετών, σύμφωνα με το νέο σχολικό πρόγραμμα που έθεσε προς δημόσια διαβούλευση η βρετανική κυβέρνηση και πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή από το 2014.

Υπερλαϊκισμός από Υπέρβαρους "Υπερπατριώτες"...

E-mail Εκτύπωση PDF
uperlaikismosΞεσάλωσαν τα παπαγαλάκια με το θέμα της Ισπανίας !!!

Ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθούν να πείσουν τους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ψηφοφόρους ότι στην Ισπανία "Χάρισαν" 100 Δισ. € , με το "λόγω τιμής"...

Η σημασία των λέξεων που χρησιμοποιούμε

E-mail Εκτύπωση PDF
lexeisΣτον τρόπο που μιλάει κάποιος άνθρωπος, δεν φαίνονται μόνο η καταγωγή (εδώ στη Θεσσαλία ειδικά έχουμε πολλές ιστορίες να πούμε πάνω σε αυτό) και το επίπεδο μόρφωσης (τις περισσότερες φορές τουλάχιστον...), αλλά και η στάση ζωής και η προσωπικότητά του (Γι΄αυτό προσέχετε τι και πως το λέτε...).

10.903 νέες θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα

E-mail Εκτύπωση PDF

ergasia«Ξεπάγωσαν» οι προσλήψεις για 10.903 νέους εποχικούς υπαλλήλους με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών. Παρ’ ότι διανύουμε προεκλογική περίοδο, σύμφωνα με την εγκύκλιο, από το Συμβούλιο της Επικρατείας εγκρίθηκε η άρση της αναστολής για:

Η 2η δόση των καπνοπαραγωγών

E-mail Εκτύπωση PDF

kapnoparagogosΤο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γνωστοποιεί ότι έγινε σήμερα,  μετά την ολοκλήρωση των διοικητικών ελέγχων από την Διαχειριστική Αρχή, η έκδοση των εντολών πληρωμής, του Μέτρου 144 «Εκμεταλλεύσεις υπό αναδιάρθρωση λόγω μεταρρύθμισης της Κοινής Οργάνωσης Αγοράς» (Καπνοπαραγωγοί), της β’ δόσης σε 16.898 δικαιούχους, με ποσό πληρωμής 24.945.473,23 ευρώ.

Τεστ DNA βρίσκει 3.000 ασθένειες

E-mail Εκτύπωση PDF
DNAΜε μια απλή εξέταση αίματος της εγκύου και δείγμα σάλιου από τον πατέρα οι επιστήμονες σύντομα θα μπορούν να διαπιστώσουν εάν ένα έμβρυο έχει προδιάθεση για οποιαδήποτε κληρονομική πάθηση.

Ασθένεια στην Αφρική κάνει τα παιδιά «ζόμπι».

E-mail Εκτύπωση PDF

Μια μυστηριώδη ασθένεια που μετατρέπει τα παιδιά σε «ζόμπι» ερευνούν στην Αφρική οι επιστήμονες.

Το CNN έστειλε ανταποκριτή στη Ουγκάντα για να δει από κοντά την κατάσταση και τα συμπτώματα των παιδιών.

zombie

Η Linda είναι μόλις τριών ετών και άρχισε να κουνιέται όπως τα υπόλοιπα παιδιά που εμφάνισαν συμπτώματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα παιδιά που νοσούν φέρονται εξαιρετικά βίαια ενώ έχουν την τάση να φεύγουν από το σπίτι και να περιφέρονται χωρίς να ξέρουν που πηγαίνουν.

Λαός σε απόγνωση "Θα έρθουν αυτοί οι ξεφτιλισμένοι να μας πάρουν την ζωή;"

E-mail Εκτύπωση PDF
laosΑνατριχιάζει η κραυγή απόγνωσης μιας γυναίκας η οποία περιέγραψε συγκλονισμένη το οικογενειακό δράμα που ζει στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού Max Fm.

«Είμαι ταραγμένη. Υπομονή δε υπάρχει. Ας προσέξουν γιατί ο θυμός έχει γίνει οργή και αλίμονο τους. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατέστρεψαν τα παιδιά μας... εσένα, εμένα όλους μας! Μας έχουν φέρει σε τέτοια εξαθλίωση που δεν ξέρουμε που να κινηθούμε.

Τα 10 επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην Ευρώπη

E-mail Εκτύπωση PDF
jobsΤα «κλειδιά» για την αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό – Οι τομείς που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στο εξωτερικό αναζητούν πλέον την τύχη τους όλο και περισσότεροι άνεργοι, που έχουν δεχθεί πλήγμα από την οικονομική κρίση. Οι περισσότεροι αναζητούν εργασία σε άλλες χώρες της Ε.Ε. αλλά και εκτός αυτής, όπου υπάρχουν θέσεις εργασίας.

Σελίδα 205 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com