A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Η Ρωσική Εκκλησία συγκέντρωσε 500.000 ευρώ για τους άπορους στην Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF
aporoiΤο σημαντικό ποσό των 500.000 ευρώ (19 εκατομμύρια ρούβλια) μάζεψε η Ρωσική Εκκλησία, μέσω εράνου, για να βοηθήσει τους άπορους στην Ελλάδα. Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε από δωρεές από όλη τη χώρα, από ενορίες, επισκοπές και μοναστήρια, καθώς και από ιδιώτες, μετά από την προτροπή του ιδίου του Πατριάρχη Μόσχας τον περασμένο Ιανουάριο. Ο έρανος άρχισε στις 19 Φεβρουάριου έως τις 22 Μαΐου μετά από σχετική εγκύκλιο που είχε αποσταλεί στις εκκλησίες και στις μονές του Πατριαρχείου σε όλη τη χώρα.

Τα λιπαρά φαγητά προκαλούν κατάθλιψη

E-mail Εκτύπωση PDF
fagitaΕίστε κι εσείς από αυτούς που τρώτε ακατάσχετα όταν είστε στενοχωρημένοι ή σε κατάθλιψη και όταν τρώτε, θλίβεστε ακόμα περισσότερο; Ε λοιπόν, είμαστε πολλοί και αυτός ο φαύλος κύκλος κινητοποιείται άμεσα από μία χημική αντίδραση που συμβαίνει στον εγκέφαλό μας και συνδέεται με τα πλούσια σε λιπαρά φαγητά, κάτι σαν τα ναρκωτικά.

Σχολές ηλεκτρονικής κατασκοπείας δημιουργεί η NSA

E-mail Εκτύπωση PDF
nasaΑν και οι ΗΠΑ δεν έχουν έλλειψη επιστημόνων πληροφορικής, όταν πρόκειται για θέματα εθνικής ασφαλείας το να βρει κανείς ανθρώπους που να είναι εξοικειωμένοι με τις σχετικές απειλές και προκλήσεις είναι μάλλον δύσκολο.

Πόσες φορές αρρωσταίνουμε...;

E-mail Εκτύπωση PDF
arrwstenoumeΕάν είστε λίγο υποχονδριακοί, μάλλον θα χαρείτε. Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι ο μέσος κάτοικος της Δύσης αρρωσταίνει 9.672 φορές στη διάρκεια της ζωής του - συμπεριλαμβανομένων των 11 πονοκεφάλων και των έξι πεπτικών προβλημάτων που εκδηλώνει κάθε χρόνο συν τους κάθε είδους μικρούς ή μεγάλους τραυματισμούς.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έσωσε 16χρονη από αυτοκτονία

E-mail Εκτύπωση PDF
efiviΤην τελευταία στιγμή έσωσε από αυτοκτονία 16χρονη μαθήτρια της Α' Λυκείου η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, η μαθήτρια ήταν αριστούχος τη χρονιά που πέρασε και οι επιδόσεις της ήταν οι καλύτερες σε συγκρότημα σχολείων της Βορειοανατολικής Αττικής. Ξαφνικά όμως άρχισαν να εμφανίζονται διάφορα συκοφαντικά σχόλια εις βάρος της στο facebook, τα οποία την επηρέασαν αρνητικά. Κι όλα αυτά για να την περάσουν απλώς στους βαθμούς στο σχολείο της, με το να την «ρίξουν» ψυχολογικά!

Η Βρετανία παίρνει μέτρα για τους Έλληνες μετανάστες

E-mail Εκτύπωση PDF
bretaniaΜε μία δήλωση - σοκ στην εφημερίδα Daily Telegraph η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Τερέζα Μέι προειδοποιεί πως σε περίπτωση διάσπασης της ευρωζώνης είναι πιθανό να ξεσπάσει κύμα μετανάστευσης στη Βρετανία από την Ελλάδα, αλλά και από τις άλλες χώρες, όπου αναμένεται να μεταδοθεί η οικονομική κρίση, όπως η Ισπανία, η Ιρλανδία και Πορτογαλία.

Υπό Ελληνική κατοχή το Αιγαίο σε Τουρκικό βιβλίο ιστορίας!

E-mail Εκτύπωση PDF
tourkoiΤο θράσος τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Απίστευτα λάθη και ανακρίβειες που διαστρεβλώνουν την Ιστορία, περιλαμβάνονται στο εγχειρίδιο τουρκικής Ιστορίας «Τα δίκαια της Τουρκίας στο Αιγαίο» (του Μεχμέτ Σακά, έκδοση 1996). Το βιβλίο διδάσκεται συστηματικά στις μεγαλύτερες τάξεις του τουρκικού σχολείου οκταετούς υποχρεωτικής φοίτησης και διδάσκει στους Τούρκους μαθητές ότι: .....

Συνταγματικό το "χαράτσι" της ΔΕΗ, αντισυνταγματική η διακοπή ρεύματος

E-mail Εκτύπωση PDF
deiΑυτό έκρινε κατά πλειοψηφία, με απόφασή της η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Δεν αντίκειται στο Σύνταγμα και στο Πρώτο Πρόσθετο Πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) το λεγόμενο «χαράτσι» της ΔΕΗ, έκρινε, κατά πλειοψηφία, με απόφασή της (1972/2012) η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας .

Β. Σταμάτη: 3.000 ευρώ για μία νύχτα σε σουίτα - Τον Γ. Παπανδρέου θεωρεί ηθικό αυτουργό ο Άκης

E-mail Εκτύπωση PDF
vikistamatiΝέες πολυτέλειες και δυσθεώρητα έξοδα της Βίκυς Σταμάτη προκαλούν την οργή των πολιτών.

Ανάμεσα στα κατασχεθέντα τιμολόγια υπάρχουν ακόμα πολλά ακόμα που αφορούν έξοδα της κ. Σταμάτη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο θέρετρο της Σαρδηνίας Πόρτο Τσέρβο με ημερήσιο κόστος περίπου 1600 ευρώ, αλλά και διαμονή του Νίκου Ζήγρα σε αντίστοιχο ξενοδοχείο στο Κάπρι με ημερήσιο κόστος του δωματίου 3.000 ευρώ.

Αρχαία ίχνη ζωής στον Κόκκινο Πλανήτη

E-mail Εκτύπωση PDF
planitisΟι θεμελιώδεις χημικοί δομικοί λίθοι της ζωής, δηλαδή τα αναγκαία οργανικά (αλλά όχι βιολογικά) μόρια, είναι από τα πανάρχαια χρόνια παρόντα στον Άρη, σύμφωνα με νέα επιστημονικά στοιχεία που προκύπτουν από την ανάλυση μετεωριτών αρειανής προέλευσης. Βέβαια μέχρι του σημείου να υπάρχουν όντως στον "κόκκινο πλανήτη" απλές μορφές ζωής, πολύ περισσότερο... εξωγήινοι, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Σελίδα 208 από 212

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com