A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Συγχρονισμένοι με το Μέλλον: Δράσεις που Εμπνέουν και Προστατεύουν. Του Κώστα Πρεβέντη

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11aDimarxeio MeteoronΑπό τις 8 έως τις 14 Ιουλίου 2024, η δημοτική αρχή του δήμου Μετεώρων πραγματοποίησε μια σειρά σημα-ντικών δράσεων, επιδεικνύοντας ενεργό...

συμμετοχή και δέσμευση για την πρόοδο και ευημερία της περιοχής.
1. Δημιουργία Ψηφιακού Μουσείου στο Κτίριο του ΟΣΕ Καλαμπάκας.
Ένα νέο κεφάλαιο πολιτιστικής ανάπτυξης ανοίγει με τη δημιουργία ψηφιακού μουσείου, αναδεικνύοντας την ιστορία μας με σύγχρονα μέσα.
2. Παραχώρηση Πυροσβεστικού Οχήματος από τον Σ.Π.Α.Υ., ενέργεια που ενισχύει την αντιπυρική προστασία στον Ασπροπόταμο, επιδεικνύοντας τη σημασία της ασφάλειας για τον δήμο μας.
3. Νέο κτίριο για το Α.Τ. Καλαμπάκας,
Κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Μάνο Λογοθέτη, ο δήμαρχος Μετεώρων εξασφάλισε τη διαβεβαίωση για την ανέγερση νέου σύγχρονου κτιρίου για το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας. Μια εξέλιξη που θα ενισχύσει την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πολιτών
4. Αναβάθμιση πλατείας Αμαράντου,
Η συντήρηση και αποκατάσταση της πλατείας Αμαράντου ενισχύει την ποιότητα ζωής και την ομορφιά του δημόσιου χώρου.
5. Μουσική βραδιά στο Πλαίσιο του Μετέωρα Τέχνης 2024,
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Μετέωρα Τέχνης 2024,διοργανώθηκε μια μαγευτική μουσική βραδιά στην πλατεία «Κόκα Ρόκα». Το συγκρότημα « Μουσικοί του Δρόμου» προσέφερε στους παρευρισκόμενους μια αξέχαστη εμπειρία με μελωδίες που γέμισαν την ατμόσφαιρα.
6. Απολύμανση και Απεντόμωση Φρεατίων,
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εντατική απολύμανση και απεντόμωση των φρεατίων, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά το πρόβλημα με τα τριζόνια και τους γρύλους, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων και στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
7. Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή Δασών,
Ο δήμαρχος Μετεώρων συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή Δασών, παρουσιάζοντας προτάσεις για την αντιπυρική προστασία των περιαστικών δασών Καλαμπάκας, Μετεώρων και Βασιλικής, καθώς και την αξιοποίηση του Πλατανόδασους της Διάβας, προκειμένου ν α αναδειχθεί η φυσική ομορφιά της περιοχής και να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες.
8. Ανακαίνιση του Γηπέδου Βασιλικής,
Μετά από χρόνια, το γήπεδο Βασιλικής ανανεώνεται από τον Δήμο Μετεώρων,προσφέροντας στους κατοίκους και τους αθλητές έναν σύγχρονο και λειτουργικό χώρο.
9. Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση,
Δράσεις με το Κ.Δ.Α.Π. «Το Αερόστατο των Μετεώρων» για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ενισχύουν την περιβαλλοντική συνείδηση.
Με τις προαναφερθείσες δράσεις, ο δήμος Μετεώρων επιβεβαιώνει την αφοσίωσή του στην πρόοδο και τη βελτίωση της ζωής των πολιτών του. Από την ανάπτυξη πολιτιστικών χώρων έως στην ενίσχυση της ασφάλειας και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, κάθε ενέργεια στοχεύει στην ευημερία και την πρόοδο του δήμου.
Ο Δήμος Μετεώρων παραμένει πρωτοπόρος στην υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων, επιδεικνύοντας τη δυναμική του να διαμορφώνει ένα ευνοϊκότερο αύριο για όλους.
Του Κ. Πρεβέντη, Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου

 

Vlaxavia_2024.jpg

vamal.gif

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com