A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Τιμήθηκε η επέτειος του Ολοκαυτώματος της Κουτσούφλιανης

E-mail Εκτύπωση PDF

koutroufliani-1Το Ολοκαύτωμα της Κουτσούφλιανης τίμησαν οι αρχές και οι πολίτες σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμπάκας στον Πλατάνιστο.
Ήταν η 115η επέτειος από το Ολοκαύτωμα και τον εκπατρισμό των κατοίκων του χωριού που έγινε στις 13 Μαίου του 1898
Μετά τη Θεία Λειτουργία και την επιμνημόσυνη δέηση έγινε κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο Καλαμπάκας, Δημ. Σακελλαρίου και εκπροσώπους φορέων, ενώ ομιλία για το ιστορικό γεγονός έκανε η δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Παναγίας Βασιλική Μουζακιάρη. Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με απαγγελίες ποιημάτων και δημοτικούς χορούς από τα χορευτικά της περιοχής
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ., κ. ΜΙΧΑΛΗ ΤΑΜΗΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΙΑΝΗΣ.
koutroufliani-2Ο βουλευτής της Ν.Δ., κ. Μιχάλης Ταμήλος, παραβρέθηκε την Κυριακή το πρωί στον Πλατάνιστο, για να συμμετάσχει στο λαμπρό εορτασμό της επετείου του Ολοκαυτώματος της Κουτσούφλιανης και του εκπατρισμού των κατοίκων της.
Ο κ. Ταμήλος αφού απεύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση, συναντήθηκε με κατοίκους της Παναγίας, τόσο στο χώρο της εκδήλωσης όσο και στην πλατεία του χωριού, αργότερα. Ο βουλευτής Ν. Τρικάλων, κ. Ταμήλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Σωτήριο Γκίνη καθώς και με κατοίκους της Παναγίας, για θέματα που αφορούν την Τοπική Κοινότητα Παναγίας.

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com