A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΡΔΙΚΙ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

gardiki-1Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου και το gardiki.grσας προσκαλούν να περάσετε τις ημέρες του 15αύγουστου στο Γαρδίκι και να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα.
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Σάββατο 10 Αυγούστου | Ώρα Έναρξης 12:00 | Πλατεία Γαρδικίου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου εις ένδειξη ευχαριστίας προς τους συγχωριανούς μας που μας τίμησαν στο
2ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών, διοργανώνει λαϊκορεμπέτικο γλέντι στη πλατεία του Γαρδικίου για όλο τον κόσμο υπό τους ήχους της ορχήστρας του μοναδικού Νίκου Λίνου.
Κυριακή 11 Αυγούστου | Ώρα Έναρξης 12:00 | Γήπεδο Μπάσκετ
Δημιούργησε τη δική σου ομάδα 3 ατόμων και λάβε μέρος στο τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στο γήπεδο μπάσκετ του Γαρδικίου.
Τετάρτη 14 Αυγούστου | Ώρα Έναρξης 17:00 | Πλατεία Γαρδικίου
Επειδή και οι μικροί μας φίλοι έχουν δικαίωμα στη διασκέδαση, την παραμονή του 15αύγουστου πίσω από την εκκλησία του Γαρδικίου, απολαμβάνουμε μαζί με τα παιδιά μας τον κλόουν Λέλο σε ένα μοναδικό σόου! Ταυτόχρονα ένας ταχυδακτυλουργός θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους ενώ θα φωτίσουν τα πρόσωπα των μικρών παιδιών χάρη στη ζωγραφική προσώπου που θα υπάρχει για όλους στον ίδιο χώρο.
Τετάρτη 14 Αυγούστου | Ώρα Έναρξης 23:00 | Παιδική Χαρά |
SummerParty 2013
Το gardiki.gr και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου για ακόμη μία χρονιά διοργανώνουν το μεγαλύτερο καλοκαιρινό eventτην Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 στις 11μ.μ. στην παιδική χαρά του Γαρδικίου.
Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να βρεθεί στο μεγαλύτερο summerparty της περιοχής, ένα πάρτυ που έγινε θεσμός και καθιερώθηκε μέσα από την επιτυχία των προηγούμενων ετών! Φορέστε την πιο καλοκαιρινή σας διάθεση, περπατήστε και φωτογραφηθείτε στο κόκκινο χαλί, απολαύστε το ποτό σας κάτω από το φως του φεγγαριού και των εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων σε υψόμετρο 1100 μέτρων και διασκεδάστε υπό τους ήχους του DJChristouSarakatsianou.
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
BACCARAT BAR RESTAURANT, LA FARM, CLAVIANO , BACCARITO ROASTERY
Παρασκευή 16 Αυγούστου | Ώρα Έναρξης 16:00 | ΖΑΖΑ CAFE
Δοκίμασε τις ατομικές σου ικανότητες σου στο πόκερ ή τις ομαδικές στη μπιρίμπα λαμβάνοντας μέρος στο TexasHold'emPokerTournament 2013 ή στο Τουρνουά Μπιρίμπας.
Τα έξοδα όλων των εκδηλώσεων (εκτός του Summer Party οι χορηγοί του οποίου αναφέρονται πιο πάνω) καλύπτονται εξ ολοκλήρου από το ταμείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεολαίας Γαρδικίου το οποίο δημιουργήθηκε χάρη στην αγάπη και την ανταπόκριση όλων των συγχωριανών μας στις έως τώρα εκδηλώσεις του συλλόγου ανά την Ελλάδα.
Σας ευχαριστούμε για πολλοστή φορά!gardiki-2

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com