A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

philoxeniaΜε τον Ρώσο Υφυπουργό Τουρισμού κ. Evgeny Pissarevskyi συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Νομού Τρικάλων κ. Γιάννης Κουρούπας, κατά την επίσκεψη του στην Θεσσαλονίκη την περασμένη Παρασκευή 22.11.2013, ημέρα της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων των Ξενοδοχειακών Ενώσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδοχείων – ΠΟΞ. Ο Ρώσος αξιωματούχος βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για την συμμετοχή του Κρατικού Ρωσικού Οργανισμού Τουρισμού με ξεχωριστό Περίπτερο στην Τουριστική Έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, σε συνέχεια του Συμφώνου Συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ του Οργανισμού και του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού, τον περασμένο Οκτώβριο στην Μόσχα. Στην φετινή ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ παρουσιάστηκε από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, ειδικό Περίπτερο για τον Προσκυνηματικό Τουρισμό, που θα μεταφερθεί και στην Επίσημη Τουριστική Έκθεση της Μόσχας τον ερχόμενο Μάρτιο.
Μεταξύ των δηλώσεων που έκανε στην Θεσσαλονίκη ο κ. Pissarevskyi ήταν και η προοπτική για συνεχιζόμενη προσέλευση Ρώσων στην Ελλάδα, σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό από τον ήδη πραγματοποιούμενο, ιδίως εφόσον τακτοποιηθεί και το θέμα των θεωρήσεων – VISA.
Στην σύντομη συνάντηση που είχε με τον κ. Pissarevskyi, ο κ. Κουρούπας επισήμανε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής Μετεώρων για την αύξηση των Ρώσων επισκεπτών, αλλά και τις δυνατότητες των εγκαταστάσεων φιλοξενίας για επισκέψεις καθ'όλη τη διάρκεια του έτους. Υπήρξε θετική καταρχήν ανταπόκριση, και μάλιστα επιβεβαιώθηκε προσωπική ιδιωτική επίσκεψη του κ. Υφυπουργού στην περιοχή Καλαμπάκας –Μετεώρων που πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 23.11.2013, όπως έχει αναφερθεί στον τοπικό τύπο. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο ήδη γνωστός στην περιοχή των Μετεώρων, Εμπειρογνώμων – Σύμβουλος σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και προβολής, κ. Χρήστος Πετρέας.
Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε η δυνατότητα να έρχονται στα ξενοδοχεία της περιοχής για πρακτική άσκηση φοιτητές Ρωσικών Τουριστικών Σχολών, πρόταση που είδε θετικά ο Ρώσος αξιωματούχος, και για την οποία, όπως συζητήθηκε, θα υπάρχει εκατέρωθεν ανταλλαγή αλληλογραφίας για να εξεταστούν οι λεπτομέρειες για το σημαντικό, για την περιοχή των Μετεώρων, εγχείρημα.

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com