A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Παραδοσιακές Γεύσεις του Δωδεκαημέρου

E-mail Εκτύπωση PDF

pita-1

Στον απόηχο της εκδήλωσης «Παραδοσιακές Γεύσεις του Δωδεκαημέρου» που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 στην κεντρική πλατεία, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας εκφράζοντας την ικανοποίηση της από την επιτυχία και την ανταπόκριση του τρικαλινού κοινού, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συνεβαλλαν στην πραγματοποίηση της. Ευχαριστεί θερμά τους «άοκνους εργάτες» στη διατήρηση της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς που σε κάθε κάλεσμα της Π.Ε. Τρικάλων ανταποκρίνονται άμεσα και ειδικότερα τα διοικητικά συμβούλια, τα μέλη, τους χοροδιδασκάλους και χοράρχες των : ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΙΝΟΥΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΙΘΕΑΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝΤΡΟΧΩΡΙΟΥ «ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ», ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΒΟΥΝΙΩΤΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΝΙΤΣΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΙΩΤΙΔΑΣ, ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓ. ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ «ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ», ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΙΝΟΥΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΩΤΗΡΑΣ (ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ) ΕΡΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΡΑΔΟΔΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ και ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Ι.Μ. ΤΡΙΚΚΗΣ & ΣΤΑΓΩΝ. Οι σύλλογοι απέδωσαν κάλαντα του δωδεκαημέρου, παρουσίασαν παραδοσιακές συνταγές και εδέσματα των εορτών και πλαισίωσαν με τις χορευτικές τους ομάδες την εκδήλωση με χορούς και τραγούδια από την περιοχή των Τρικάλων και όχι μόνο.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές, οι οποίοι υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες ανέλαβαν το δύσκολο έργο της παρασκευής και διανομής στο κοινό παραδοσιακών εδεσμάτων και κρασιού και συγκεκριμένα από το Ε. Φ. Σύλλογο Κρηνίτσας τους Χρήστο Βουτηρέα, Χρήστο Κομπόλια,Ηλία Καλαμαρά, Απόστόλη Καλαμαρά και Αχιλλέα Βουτηρέα, από το Μ. Ε. Σύλλογο Σωτήρας Τρικάλων το Σάκη Παπαβασιλείου, το Σωκράτη Ζίγρα και το Δημήτρη Τζερεμέ, από την Ασπροκκλησία την Αριάδνη Ζιώγα και Ελένη Σιούτα, επίσης το Μπάμπη Ζούζουλα, Αποστόλη Μπουρλιάκα, Ιωάννη Ζάχο και τον Αχιλλέα Λέρα που επιμελήθηκε τα κείμενα του εντύπου και βοήθησε στο συντονισμό της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε τους μουσικούς : Νεκτάριο Παπαγεωργίου – κλαρίνο, Γιάννη Σούλτη – βιολί, Γεώργιο Ρέττο - λαούτο, Χρυσόστομο Λαζάρου – φλογέρα, Γιώργο Ντίνα – κρουστά, Δήμητρα Καλλιάρα – κανονάκι – τραγούδι, Δημήτρη Χατζή – τραγούδι, Νίκο Γαβριά – λύρα – τραγούδι, Νίκο Φιλιππίδη – νταούλι και από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Ι.Μ. Τρίκκης & Σταγών : Στέλλα Τύμπα – βιολί, Μανώλη Καραβίδα – βιολί, Βασίλη Παπαμιχαήλ - κλαρίνο, Δημήτρη Καραβίδα – κλαρίνο, Άγγελο Ζίωγα – κλαρίνο, Δημήτρη Ντίνα – βιόλι, Ραφαηλία Ντίνα – λαούτο.
pita-2Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Τρικκαίων, την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία Τρικάλων για τη σημαντική τους συμβολή και αρωγή στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Τέλος ευχαριστούμε το τρικαλινό κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του.pita-3

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com