A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Κυκλοφόρησε η νέα δουλειά του συμπατριώτη μας Κώστα Νίκου με τίτλο «Νουμηνία»

E-mail Εκτύπωση PDF

nouminia-1Τη νέα δουλειά του συντοπίτη μας Κώστα Νίκου με καταγωγή από την Αύρα Καλαμπάκας είχαμε την χαρά να πάρουμε στα χέρια μας πριν λίγες ημέρες.
Η νέα δουλειά του Κώστα Νίκου λέγεται "Νουμηνία" και πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα και αξιόλογη ποιητική συλλογή. Ποιος είναι ο Κώστας Νίκου
Ο Κώστας Νίκου γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Σπούδασε υπολογιστές. Εργάστηκε στην Αθήνα ως προγραμματιστής Η/Ύ, ειδικευμένος στη μηχανοργάνωση μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων. Η «Νουμηνία» είναι η πρώτη του ποιητική συλλογή και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως. Επίσης, κυκλοφορεί η νουβέλα του «Ο θείος Άλμπερτ» από τις εκδόσεις Οδός Πανός.
Στο οπισθόφυλλο γράφει της "Νουμηνία" γράφει:
Η Νέα Σελήνη ξεπρόβαλε πάνω από την ήσυχη θάλασσα. Σκόρπιζε σμάλτο και ασήμι με την απλότητα και τη γαλήνη που κανένα άλλο φως δεν έχει. Βραδιά μαγική. Καθισμένος στη νοτισμένη άμμο, την είδα μ' ένα στεφάνι από φύκια στα μαλλιά και ένα πέπλο μακρύ, κόκκινο, αστραφτερό. Αέρινη, απόμακρη, οπτασία. Ο άνεμος χόρευε τα χρυσά της μαλλιά. Τα αλαβάστρινα στήθη της έλαμπαν ασημένια μεσ' τη μαγεία της φεγγαρόλουστης βραδιάς. Στο πέρασμά της η νύχτα ανθοβολούσε, φέρνοντας από τη μεριά των βράχων αρώματα άγριας πασχαλιάς, κίτρινων κρίνων και μέντας. Νύχτα βαθιά, μυστηριακή. Εκείνη με πλησίασε αμίλητη - όπως πάντα- και με προσπέρασε. Την έβλεπα να απομακρύνεται στο βάθος της υγρής αμμουδιάς που τη σκέπαζε το ασήμι του φεγγαριού. Το μακρύ κόκκινο, αστραφτερό της πέπλο κυμάτιζε, ριγώντας σαν σκιά πάνω στην άμμο, ώσπου χάθηκε στο σκοτάδι.
Δεν ήξερα αν ήταν πραγματική ή αποκύημα της φαντασίας μου. Ποτέ δεν τόλμησα να την αγγίξω. Με συνόδευε αμίλητη κάθε φορά που μια Νέα Σελήνη ξεπρόβαλε στον ορίζοντα. Και εξαφανιζόταν μόλις έπαυα να εστιάζω το βλέμμα μου πάνω της. Ποια ήταν; Τι ήταν; Δεν ξέρω. Ούτε το όνομά της τόλμησα ποτέ να ρωτήσω. Έτσι, βρήκα μόνος μου ένα όνομα για κείνη. Την έλεγα Φερενίκη. Από τότε την περιμένω με τη λαχτάρα του θανάσιμα ερωτευμένου να φανεί στο σμάλτο μιας Νέας Σελήνης.
Για να προμηθευτείτε την ποιητική συλλογή μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Νίκου στο τηλ: 6939842253.nouminia-2

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com