A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μια 25χρονη με όραμα στο τιμόνι του Θεσσαλικού Συλλόγου της Κολωνίας!

E-mail Εκτύπωση PDF

kolonaΤέσσερις γυναίκες Πρόεδροι σε Θεσσαλικούς Συλλόγους στην Ευρώπη!

Σήμερα 8 Μαρτίου 2015, ημέρα της γιορτής της γυναίκας, διεξήχθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου στον Θεσσαλικό Σύλλογο Κολωνίας.

Γιατί φοράμε Μάρτη;

E-mail Εκτύπωση PDF

mrtisΣύμφωνα με το έθιμο, από την 1η ως τις 31 του Μάρτη, τα παιδιά φορούν στον καρπό του χεριού τους ένα βραχιολάκι, φτιαγμένο από στριμμένη άσπρη και κόκκινη κλωστή, τον "Μάρτη" ή "Μαρτιά"

Φωτορεπορτάζ από το χορό της Σαρακίνας

E-mail Εκτύπωση PDF

sarakina-1Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός που πραγματοποίησε στο κέντρο «ΡΟΥΑΓΙΑΛ ΠΑΛΛΑΣ» ο Σύλλογος και η ποδοσφαιρική ομάδα της Σαρακίνας.

Ο Χορευτικός Όμιλος "ΜΕΤΕΩΡΑ" ταξιδεύει και χορεύει στη Σύρο

E-mail Εκτύπωση PDF

omilos-meteora-1Ο Χορευτικός Όμιλος "ΜΕΤΕΩΡΑ" Δήμου Καλαμπάκας ταξιδεύει και χορεύει στο νησί της Σύρου 21-23 στο τριήμερο των αποκριών.

Κούλουμα και Φασολάδα στη Διάβα Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση PDF

kouloumaΤην Καθαρά Δευτέρα στον προαύλιο χώρο του παλαιού σχολείου θα προσφερθεί η καθιερωμένη φασολάδα και τα παραδοσιακά κούλουμα από τον Μορφωτικό Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Διάβας.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ «ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ»

E-mail Εκτύπωση PDF

METEORAΟ Πολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει εκδρομή στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 με σκοπό να παρακολουθήσουμε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την παράσταση:

Εορτή Αγίου Βουκόλου

E-mail Εκτύπωση PDF

Ag-Voukolos-1Με κάθε λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τελέσθηκε το απόγευμα 5-2-2015 και ώρα 5μ.μ ο μέγας εσπερινός και η αρτοκλασία στο εκκλησάκι του Αγίου Βουκόλου στο Μαυρομμάτι.

Εκδήλωση για την ΗΡΩΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΤΣΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

meritsa-1Ο Δήμος Καλαμπάκας, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, την εκδήλωση της ΗΡΩΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΜΕΡΙΤΣΑΣ, η οποία θα γίνει την 15η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 11:00, στο χώρο του Μνημείου Ηρώων, που βρίσκεται στη θέση ΒΕΛΙΚΑ της Τοπικής Κοινότητας ΟΞΥΝΕΙΑΣ, Δημοτικής Ενότητας Χασίων του Δήμου Καλαμπάκας.

Ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού Ευεργετικού Συλλόγου "Ο ΣΤΙΝΟΣ"

E-mail Εκτύπωση PDF

stinos

Ο Μορφωτικός και Ευεργετικός Σύλλογος  Καστανιάς  « Ο ΣΤΙΝΟΣ» σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό που θα γίνει το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου  2015 και ώρα 21:00 στο κέντρο ROYAL PALAC (Πώχος) επί της εθνικής οδού Καλαμπάκας-Τρικάλων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Σ.Κ.Α.Μ.

E-mail Εκτύπωση PDF

skam

Στις 27Ιανουαρίου 2015 ο Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων (Σ.Κ.Α.Μ.) έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στον όμορφο χώρο του DivaniHotel, στην Καλαμπάκα.

Σελίδα 23 από 65

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com