A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπάκας ¨ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ¨

E-mail Εκτύπωση PDF

meteora-pita

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπάκας ¨ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ¨ θα πραγματοποιήσει συνεστίαση και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 10-1-2015 στις 8:30 μ.μ. στο κέντρο PALACCO του κ. Κ. Κουβελά.

Θα ακολουθήσει μουσική και χορός με την ορχήστρα του καταστήματος.

‘’Μολυβένιος Στρατιώτης’’ από το Θεατρικό Εργαστήρι ‘’ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ’’

E-mail Εκτύπωση PDF

mylos1

Στο «Μύλο των Ξωτικών» βρέθηκε σήμερα το πρωί το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών» με  το τμήμα του ‘’Θεατρικό Παιχνίδι’’. Η παρουσία του απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από τους θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους την παράσταση. Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ήταν οι ‘’μικροί ηθοποιοί’’ μας  υπό την καθοδήγηση της κ. Μπλούτσου Μαρίας. Κατά γενική ομολογία η απόδοσή τους στη σκηνή υπήρξε εντυπωσιακή. 

Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης έκοψαν βασιλόπιτα

E-mail Εκτύπωση PDF

pita

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ. και οι Σύλλογοι-Μέλη (Ντύσσελντορφ, Νυρεμβέργη, Βισμπάντεν, Σβάινφουρτ, Γκύτερσλο, Μπίλεφελντ, Κολωνία, Βερολίνο, Μόναχο και Ελβετία) συναντήθηκαν «ηλεκτρονικά» και έκοψαν την Βασιλόπιτα για το έτος 2015!

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροκάμπου

E-mail Εκτύπωση PDF

ksirokampos

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροκάμπου "Αγιος Χαράλαμπος" σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό ανήμερα των Χριστουγέννων 25-12-2014 στο κέντρο "Παπανικολάου" στη Μύκανη...Στο κλαρίνο ο Γιώργος Γιαννακός και η ορχήστρα του θα σας διασκεδάσουν σε μια αξέχαστη δημοτική και λαϊκή βραδιά. Στο τραγούδι ο Κώστας Παΐλας και η Έλλη Κοσμά.

Ένα όνειρο που ονειρεύεσαι μαζί με άλλους γίνεται πραγματικότητα!

E-mail Εκτύπωση PDF

valitses

«Δέκα βαλίτσες γεμάτες όνειρα 2004 - 2014»

Συμπληρώσαμε δέκα χρόνια από την ίδρυση της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων στην Ευρώπη. Πιστεύουμε ότι μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα η Ομοσπονδία σε στενή συνεργασία με τους Συλλόγους-μέλη που την αποτελούν, κατάφερε να επιδείξει ένα αξιόλογο έργο, πλούσιο σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.

2η Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση PDF

myl1

«Μύλος των Ξωτικών», Μύλος Ματσόπουλου – Τρίκαλα

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, 17:00 μμ. - 21:00 μμ.

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014, 11:00 πμ. - 13:30 μμ. & 17:00 μμ. - 20:00 μμ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Με μεγάλη χαρά η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού της Δ/νσης Παιδείας - Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών, διοργανώνουν τη «2η Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση Τρικάλων», το Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στον «Μύλο των Ξωτικών» (Μύλο Ματσόπουλου), στα Τρίκαλα.

Μ Ε Ρ Ε Σ Π Α Ρ Α Μ Υ Θ Ι Ο Υ

E-mail Εκτύπωση PDF

paramythi

25-29 Δεκεμβρίου 2014 5.00 μ.μ. στη «Σοφίτα» του Μύλου Ματσόπουλου

 Οι “Μέρες Παραμυθιού” τρυπώνουν και πάλι φέτος μαζί με τους καλικαντζαραίους και τα παγανά, με τις νεράιδες και τα μαγικά... στο Μύλο των Ξωτικών!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

tameteora

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπάκας "Τα Μετέωρα" ενημερώνει τα μέλη του ότι στις 23 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 8.00 μ.μ., στο κέντρο "Palazzo" του κ. Κων/νου Κουβελά, θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με ζωντανή μουσική και ποτό, προσφορά του Συλλόγου.

Συνεχίζονται οι εργασίες για τον 4ο Μύλο των Ξωτικών

E-mail Εκτύπωση PDF

mylos1

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για τον 4ο Μύλο των Ξωτικών. Η οργανωτική επιτροπή έχει καθορίσει τον τρόπο εργασίας και αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται τα συνοδά έργα.
Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά καθαρίστηκε σε τόσο μεγάλη έκταση ο Αγιαμονιώτης ποταμός - το στολίδι της περιοχής - και ξεπρόβαλε η κοίτη του. Τα μπάζα απομακρύνθηκαν, η πρόσθετη πυκνή και άναρχη βλάστηση αποτελεί παρελθόν, οι όχθες αποκτούν μορφή ιδανική για θέαση και, κυρίως, έτοιμη να υποδεχθεί επισκέπτες. Κάτι που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν ουσιαστικά αδύνατο.

Βιβλίο: Παιχνίδια που γνώρισα και έπαιξα του Παναγιώτη Ι. Καρασίμο

E-mail Εκτύπωση PDF

karasimos1

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου ‘’Παιχνίδια που γνώρισα και έπαιξα’’ του Παναγιώτη Ι. Καρασίμου που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας, το Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:30.

Σελίδα 24 από 65

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com