A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εκδρομή στην ορεινή περιοχή της Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση PDF

kapi1

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του Νομού Τρικάλων και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ Καλ/κας , διοργάνωσαν την Κυριακή 29 Ιουνίου2014«Ορειβατική-Τουριστική Εκδρομή» στην περιοχή του Δ.Δ. Καλομοίρας προς Ματονέρι - Καλαμπάκας.

Ο κ. Κώστας Φαμίσης μίλησε για το ποδόσφαιρο στην εφημερίδα «Ελευθερία»

E-mail Εκτύπωση PDF

famisis

Στην εφημερίδα της Λάρισας «Ελευθερία» παραχώρησε συνέντευξη ο συμπολίτης μας, Κώστας Φαμίσης Επίκουρος Καθηγητής ΣΕΦΑΑ ( ΤΕΦΑΑ) Τρικάλων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ειδικός στο γνωστικό αντικείμενο «προπονητική ποδοσφαίρου» .

Η συνέντευξη η οποία δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή στο φύλλο της "Ελευθερίας" και αναδημοσιεύουμε έχει ως εξής:

Γνωριμία με τα βουνά μας

E-mail Εκτύπωση PDF

vouna1

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων καλεί τα μέλη και τους φίλους πού έχουν εμπειρία στην ορειβασία στην 2η περιβαλλοντική της εκδήλωση «Γνωριμία με τα βουνά μας» που θα πραγματοποιηθεί στη 1,2 & 3 Αυγούστου 2014 στη Αετομηλίτσα (Ντέντσικο), και περιλαμβάνει την ανάβαση στην κορυφή του Γράμμου.

Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων «στη σκιά των Μετεώρων»

E-mail Εκτύπωση PDF

zwgrafoi1

Εγκαίνια της η 2ης Εικαστικής Έκθεσης του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων στην Καλαμπάκα.

   Άνοιξε τις πύλες της στο κοινό την Κυριακή το απόγευμα η 2η Εικαστική Έκθεση του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων «στη σκιά των Μετεώρων», παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Καλαμπάκας κ. Ηρακλή Αλμπάνη, του νεοεκλεγέντος Περιφερειακού Συμβούλου κ. Ι. Μπουτίνα και πάρα πολλών φιλότεχνων επισκεπτών. Καλωσορίζοντας τους επισκέπτες η Πρόεδρος κα Μ. Ζιάκα ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τη Δημοτική αρχή για την φιλοξενία στη αίθουσα «Νίτσας Λιάπη» και τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, Καλαμπάκας και Τρικάλων για την προβολή της έκθεσης, αλλά και όλων των εκδηλώσεών του Συλλόγου.

Στις 4 Ιουλίου στο ανοιχτό Θέατρο Καλαμπάκας η ‘’Αντιγόνη’’ του Σοφοκλή

E-mail Εκτύπωση PDF

antigoni1

Το Θεατρικό εργαστήρι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις 4 Ιουλίου 2014 και ώρα 21.00, θα παρουσιάσει στο Ανοιχτό Θέατρο Καλαμπάκας το έργο ‘’Αντιγόνη’’ του Σοφοκλή σε μετάφραση του Κώστα Πολιτόπουλουκαι μουσική του Θανάση Κατεργάρη.

Δωρεά συλλογής παλαιών αλφαβηταρίων στην βιβλιοθήκη μας

E-mail Εκτύπωση PDF

ab

Η  Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας ανακοινώνει την δωρεά μιας  πλήρους σειράς παλαιών αναγνωστικών κι αλφαβηταρίων από την εφημερίδα   «ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής».
Η  δωρεά πραγματοποιήθηκε κατόπιν προτάσεως του Καλαμπακιώτη συλλέκτη κου Παύλου Μπαλογιάννη, από την συλλογή του οποίου επανεκδόθηκε η σειρά βιβλίων.

Στις 4 Ιουλίου στο ανοιχτό Θέατρο Καλαμπάκας η ‘’Αντιγόνη’’ του Σοφοκλή

E-mail Εκτύπωση PDF

antigoni1

Το Θεατρικό εργαστήρι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις 4 Ιουλίου 2014 και ώρα 21.00, θα παρουσιάσει στο Ανοιχτό Θέατρο Καλαμπάκας το έργο ‘’Αντιγόνη’’ του Σοφοκλή σε μετάφραση του Κώστα Πολιτόπουλου και μουσική του Θανάση Κατεργάρη.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΛΑΧΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

vlaxoi1

Γιορτάσαμε φέτος στο Μέτσοβο, στη γενέτειρα των Μεγάλων Εθνικών Ευεργετών και στο μοναδικό, φυσικό ορεινό σκηνικό της Πίνδου, το 30ο επετειακό Αντάμωμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων.

Με ξεχωριστή και πανθομολογούμενη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 30ου Πανελλήνιου Ανταμώματος της ΠΟΠΣ Βλάχων, που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 27 και 28 Ιουνίου στη Δημοτική Κοινότητα Μετσόβου/Αμίντσιου καθώς και στις 29 Ιουνίου στην Τοπική Κοινότητα  Μηλιάς/Αμέρου του Δήμου Μετσόβου.

Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων και φέτος στην Καλαμπάκα «στη σκιά των Μετεώρων»

E-mail Εκτύπωση PDF

  syllogos1

 Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων  παρουσιάζει και φέτος τα έργα των μελών του στη 2η εικαστική έκθεση με τίτλο  «στη σκιά των Μετεώρων» στην Καλαμπάκα από τις 6 μέχρι 13 Ιουλίου 2014.Η έκθεση διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας στην αίθουσα «Νίτσα Λιάπη» του 1ου Δημοτικού Σχολείου, όπως πέρυσι.

Ο Χορευτικός Όμιλος “Μετέωρα” του Δήμου Καλαμπάκας στη Χαλκιδική

E-mail Εκτύπωση PDF

meteora1

Ο Χορευτικός Όμιλος “Μετέωρα” του Δήμου Καλαμπάκας το περασμένο τριήμερο, 20-22 Ιουνίου, συμμετείχε στο 3ο αντάμωμα πολιτιστικών συλλόγων που έλαβε χώρα στη Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής έπειτα από πρόσκληση της τοπικής εταιρείας πολιτισμού και παράδοσης.

     Συνολικά πήραν μέρος 44 πολιτιστικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με 1200 χορευτές. Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη εμπειρία από πλευράς ποικιλίας παραδοσιακών κουστουμιών, ρυθμών, ήχων, μελωδιών, τραγουδιών και φυσικά χορών. Ο κύριος όγκος των εκδηλώσεων αφορούσε το πρώτο μέρος του προγράμματος, όταν όλοι μαζί οι 44 χορευτικοί σύλλογοι έκαναν πατινάδα συνοδεία μουσικής σε όλους σχεδόν τους δρόμους του χωριού της Μεγάλης Παναγιάς.

Σελίδα 27 από 65

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com