A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Βλαχαβιωτών «Η Παλαιοπαναγιά»

E-mail Εκτύπωση PDF

vlaxaviwtes

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βλαχαβιωτών «Η Παλαιοπαναγιά» διοργανώνει το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 20.00 τον ετήσιο χορό του στο κέντρο «POLYZOS».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

ellines

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ!

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες στο εσωτερικό του κινήματός μας οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα θέλαμε να δηλώσουμε για ακόμη μια φορά την ακλόνητη εμπιστοσύνη μας στον Πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο αλλά και  την απαρέγκλιτη πίστη μας στις αρχές μας με κεντρικό παρονομαστή την απελευθέρωση της πατρίδας και την απαλλαγή των λαϊκών στρωμάτων από τα μνημόνια της υποταγμένης Κυβέρνησης.

ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ!
Οι τρέχουσες εξελίξεις με το θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δικαιώνουν απόλυτα τον Πάνο Καμμένο που ακόμα και ο πιο κακόπιστος πολίτης δεν είναι δυνατόν να μην του αναγνωρίσει ότι χάρη στα τρανταχτά στοιχεία, την τόλμη και την μαχητικότητά του και παρά τις θρασύτατες επιθέσεις της σάπιας πολιτικομιντιακής νομενκλατούρας έσπασε το απόστημα της διαπλοκής, της μίζας, των ημέτερων, των χρυσοδάκτυλων απατεώνων της αστακομακαρονάδας και της σαμπάνιας στα Κολωνάκια την ώρα που ο λαός πεινάει.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ζητάμε από τον Πρόεδρό μας να μην κάνει πίσω και να φτάσει μέχρι τέλους τόσο την υπόθεση του Τ. Τ. όσο και άλλες υποθέσεις ξεκοκαλίσματος δημοσίου χρήματος και να συνεχίσει όπως πάντα άφοβα και μαζί με την βάση του Κινήματος που είναι ο απλός και δοκιμαζόμενος πολίτης τον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία, αλληλεγγύη στον λαό, χειροπόδαρη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των προδοτών και των μιζαδόρων.

Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής Ν. Τρικάλων

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

olkΗ Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας, διοργανώνει ανάβαση στην περιοχή του Ανηλίου
Η πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 12-1-2014.

Γέφυρες αδερφοποίησης στην πατρογονική γη των απόδημων Θεσσαλών

E-mail Εκτύπωση PDF

gefires-A-PTον Δήμο Τρικκαίων επισκέφτηκε στις 07 Ιανουαρίου 2014 ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» κ. Διαμαντής Γκίκας. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Λάππας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γρηγόρης Καρκανιάς και ο κ. Στέλιος Καραγιώργος (Καλλιτεχνικός διευθυντής του Κέντρου Έρευνας - Μουσείο Τσιτσάνη), δέχτηκαν τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θεσσαλών Ευρώπης στο Δημαρχείο Τρικάλων.

Έπεσε με τον πιο όμορφο τρόπο η αυλαία του «Μύλου των Ξωτικών»

E-mail Εκτύπωση PDF

milos-1Εντυπωσιακή η Τελετή Λήξης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή
Μετά από 40 ημέρες λειτουργίας το ομορφότερο χριστουγεννιάτικο παραμύθι της Ελλάδας, για τη φετινή χρονιά έκλεισε όμορφα και εντυπωσιακά, όπως και άρχισε.

Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του Θεατρικού Εργαστηρίου ‘’Επί Σταγών’’ (Φωτορεπορτάζ)

E-mail Εκτύπωση PDF

 

epi-stagon-1Μουσική εκδήλωση στην αίθουσα του ξενοδοχείου "ΟΡΦΕΑΣ" πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 5 Ιανουαρίου, από το θεατρικό εργαστήρι της πόλης μας.

Κοινή εκδήλωση πεζοπορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

eoskΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
Και

ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ “ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ” ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

epi-stagon-2Το Θεατρικό Εργαστήρι "Επί Σταγών" σχετικά με τη μουσική συνάντηση την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 21:00 στο Ξενοδοχείο "Ορφέας" προς αποφυγήν οποιασδήποτε παρεξηγήσεως ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: όποιος δε συμμετέχει σ΄ αυτή τη μουσική βραδιά, εκτός από τα υπέροχα εδέσματα, τις εκπλήξεις, την ευχάριστη παρέα, το χορό μέχρι πρωίας ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ:

Παράταση στη λειτουργία του «Μύλου των Ξωτικών» έως 7 Ιανουαρίου!

E-mail Εκτύπωση PDF

milos-1Λαοθάλασσα επισκεπτών και αυτό το Σαββατοκύριακο

Λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου, οι εντυπώσεις που αφήνει ο «Μύλος των Ξωτικών» στους χιλιάδες επισκέπτες του είναι μαγικές.
Και αυτό το Σαββατοκύριακο λαοθάλασσα επισκεπτών από όλη σχεδόν την Ελλάδα βρέθηκαν κοντά μας με το εντυπωσιακό ρεκόρ των 700.000 επισκεπτών να καταρρίπτεται και φέτος.

Το μεγαλείο της Γεύσης είναι εδώ

E-mail Εκτύπωση PDF

maglaras-1Παραδοσιακή Ταβέρνα ¨Μαγκλάρας¨ στο 5ο χιλιόμετρο Καλαμπάκας –Μουργκανίου.
Λειτουργεί από το Ι958 και τώρα υπό τη ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ του κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΣΣΑ.
Εδώ ακινητοποιείται πλέον κάθε διερχόμενο όχημα στη θέα του ονειροπαρμένου παλιού που το στεφάνωσε η εμπειρία και η δύναμη του νέου. Με τα νεύρα κρόσσια οι οδηγοί στριγκλίζουν τα λάστιχα μόλις αντιλαμβάνονται την ύπαρξη κάτι μοναδικού.

Σελίδα 34 από 65

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com