A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ‘’ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ’’

E-mail Εκτύπωση PDF

epistagon-1Άσπρα καράβια τα όνειρά μας
για κάποιο ρόδινο γιαλό
και ν' αρμενίζουν ω χαρά μας
ίσα στο ρόδινο γιαλό
Μ' ένα καράβι να ταξιδεύει τα όνειρά μας, φορτωμένο με νότες που μιλούν για τους καημούς και τους πόθους μας,

Οι εκπλήξεις στο παγοδρόμιο στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων συνεχίζονται

E-mail Εκτύπωση PDF

patinaz-1Οι εκπλήξεις στο παγοδρόμιο στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων συνεχίζονται. Στο πλαίσιο των δράσεων του «Μύλου των ξωτικών» έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 29 Δεκ. στις 12 το μεσημέρι μια μοναδική επίδειξη καλλιτεχνικού πατινάζ.
Η επίδειξη θα γίνει από την ομάδα που προ εβδομάδας κέρδισε πολλά μετάλλια στη Βαλκανική League στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Αναβολή συναυλίας στον «Μύλο των Ξωτικών»

E-mail Εκτύπωση PDF

milos-1Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013 συναυλία του Μύρωνα Στρατή και του Ησαΐα Ματιάμπα αναβάλλεται λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που προβλέπεται ότι θα υπάρχουν.

Χριστούγεννα στον «Μύλο των Ξωτικών»

E-mail Εκτύπωση PDF

milos-1Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο του «Μύλου των Ξωτικών» άνοιξε και ανήμερα της μεγάλης γιορτής τις πύλες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τα χαμόγελα, οι μουσικές και οι παιδικές φωνούλες γέμισαν τον χώρο δίνοντας έναν έντονα εορταστικό τόνο στην εκδήλωση. Ο Αι Βασίλης είχε ιδιαίτερα δώρα για όλους και οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν μέχρι αργά το μεσημέρι.

Κυκλοφόρησε η νέα δουλειά του συμπατριώτη μας Κώστα Νίκου με τίτλο «Νουμηνία»

E-mail Εκτύπωση PDF

nouminia-1Τη νέα δουλειά του συντοπίτη μας Κώστα Νίκου με καταγωγή από την Αύρα Καλαμπάκας είχαμε την χαρά να πάρουμε στα χέρια μας πριν λίγες ημέρες.
Η νέα δουλειά του Κώστα Νίκου λέγεται "Νουμηνία" και πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα και αξιόλογη ποιητική συλλογή.

Μ. Ε. Ε.Σ. ΔΙΑΒΑΣ - ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

meesΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΒΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00μ.μ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΤΣΙΚΑΡΗΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΩΣΙΜΑ.

Το μεγαλείο της Γεύσης είναι εδώ

E-mail Εκτύπωση PDF

maglaras-1Παραδοσιακή Ταβέρνα ¨Μαγκλάρας¨ στο 5ο χιλιόμετρο Καλαμπάκας –Μουργκανίου Λειτουργεί από το Ι958 και τώρα υπό τη ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ του κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΣΣΑ.
Εδώ ακινητοποιείται πλέον κάθε διερχόμενο όχημα στη θέα του ονειροπαρμένου παλιού που το στεφάνωσε η εμπειρία και η δύναμη του νέου. Με τα νεύρα κρόσσια οι οδηγοί στριγκλίζουν τα λάστιχα μόλις αντιλαμβάνονται την ύπαρξη κάτι μοναδικού.

Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπάκας "Τα Μετέωρα"

E-mail Εκτύπωση PDF

polizos

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπάκας "Τα Μετέωρα" προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους, στην ετήσια συνεστίαση (κοπή πίτας) το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 8.30 μ.μ. στην ταβέρνα "ΠΟΛΥΖΟΣ".

Οι Καλικάτζαροι ξανάρχονται

E-mail Εκτύπωση PDF

kalikatzaroiΟι Καλικάντζαροι, σύμφωνα με τη λαϊκή δοξασία, εμφανίζονται κατά το Δωδεκαήμερο (25 Δεκεμβρίου - 6 Ιανουαρίου). Τις μέρες αυτές τα «νερά είναι αβάφτιστα» και οι καλικάντζαροι βγαίνουν από τη γη, για να πειράξουν τους ανθρώπους,να ανακατέψουν τα σπίτια τους... είναι άτακτοι! τους αρέσουν τα πειράγματα, τα παιχνίδια! Τα μέρη που μένουν μετά τον ερχομό τους είναι οι μύλοι, τα γεφύρια, τα ποτάμια και τα τρίστρατα. Εκεί παραμονεύουν όλη νύχτα και φεύγουν με το τρίτο λάλημα του πετεινού, πριν το πρώτο φως της μέρας, που το τρέμουν.

Θεατρικό Εργαστήρι "Επί Σταγών" Με επιτυχία η εκδήλωση «Παπαδιαμάντης Δωδεκαήμερος»

E-mail Εκτύπωση PDF

1"Παπαδιαμάντης Δωδεκαήμερος" ήταν το θέμα της εκδήλωσης που παρουσίασε η Θεατρική ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου ''Επί Σταγών'' και η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Χορωδία "Τρίκκης Μελωδοί", και στην συνέχεια οι "ηθοποιοί" του Επί Σταγών που επέδωσαν με επιτυχία τους ρόλους τους στη Θεατρική διασκευή των διηγημάτων "Τα Χριστούγεννα του τεμπέλη" και "Ο Αμερικάνος" με αφηγητή τον Σπύρο Βλιώρα.

Σελίδα 35 από 65

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com