A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Καλαμπάκα: Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη μας

E-mail Εκτύπωση PDF

1Συνεχίστηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμπάκας, και του προγράμματος ¨Μετεόραμα Χριστουγέννων ¨.
Στην Πλατεία Δημαρχείου, στον πεζόδρομο, παρουσιάστηκαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα από τον Σύλλογο Φίλων Παραδοσιακής μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης ¨ο Άγιος Βησσαρίων¨.

Ο χορευτικός όμιλος ¨Μετέωρα¨ χόρεψε χορούς απ'όλη την Ελλάδα υπό την καθοδήγηση του δασκάλου χορού Ιωάννη Δήμα.

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Διάβας

E-mail Εκτύπωση PDF

DIAVAΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΒΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΙΤΣΙΟ.

Οι εκδηλώσεις του «Μύλου των Ξωτικών» συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό

E-mail Εκτύπωση PDF

milosΟι εκδηλώσεις του «Μύλου των Ξωτικών» συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Οι εκπλήξεις συνεχίζονται για τους χιλιάδες επισκέπτες του Μύλου, από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το επόμενο τριήμερο, 20 - 22 Δεκεμβρίου, είναι το εξής:
20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κεντρική Σκηνή

Οι εκπλήξεις στα 2 μεγάλα παγοδρόμια των Τρικάλων συνεχίζονται

E-mail Εκτύπωση PDF

43sdfv567rg665Επίδειξη και πραγματικός αγώνας Ice Hockey το Σαββατοκύριακο
Οι εκπλήξεις στα 2 μεγάλα παγοδρόμια των Τρικάλων συνεχίζονται. Οι επισκέπτες του «Μύλου των Ξωτικών», μετά από την επίδειξη του Καλλιτεχνικού Πατινάζ που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, θα έχουν την ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο να δούνε επίδειξη και πραγματικό αγώνα Ice Hockey.

ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

smiΓιορτινό κλίμα επικράτησε το πρωί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών να ψέλνουν τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Τα μέλη της χορωδίας της ΣΜΥ ευχήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη καλές γιορτές και αυτός με τη σειρά του ανταπέδωσε τις ευχές για υγεία και ευτυχία.

3o ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

3-1

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013

Ο Χριστός που συνεχίζει να γεννιέται ακατάπαυστα μέσα μας, παροτρύνει όλους μας μέσα από τη φάτνη της καρδιάς μας, να γίνουμε το μικρό αχυράκι που θα βλαστήσει, θα ανθίσει για να γίνει το δέντρο της αληθινής και αιώνιας αγάπης.
Μέσα στη γιορταστική ατμόσφαιρα του σχολείου μας, εμείς οι μαθητές της Γ΄τάξης με τρόπο μοναδικό θα σας μεταφέρουμε στην ''Αγέλαστη Πολιτεία,στους Καλικάντζαρους και στα Παραμύθια''

«ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ» ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

papadiamantisNα πού βρίσκεται η αληθινή μαγεία του Παπαδιαμάντη. Δε ζητά να τεντώσει τα νεύρα μας, να σείσει πύργους και να επικαλεστεί τέρατα. Οι νύχτες του, ελαφρές σαν το γιασεμί, ακόμη κι όταν περιέχουν τρικυμίες, πέφτουν επάνω στην ψυχή μας σαν μεγάλες πεταλούδες που αλλάζουν ολοένα θέση, αφήνοντας μια στιγμή να δούμε στα διάκενα τη χρυσή παραλία όπου θα μπορούσαμε να 'χαμε περπατήσει χωρίς βάρος, χωρίς αμαρτία. Είναι εκεί που βρίσκεται το μεγάλο μυστικό, αυτό το "θα μπορούσαμε" είναι ο οίακας που δε γίνεται να γυρίσει, μόνο μας αφήνει με το χέρι μετέωρο ανάμεσα πίκρα και γοητεία, προσδοκώμενο και άφταστο.

Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αυριωτών -Ευχαριστήριο

E-mail Εκτύπωση PDF

Aura-1Ο Σύλλογος μας νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τον ιερέα της Αύρας π. Κωνσταντίνο Βάλλα και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την δωρεά προς τον Σύλλογο του ελαιοκάρπου που συλλέχθηκε από το περιβόλι στο εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία Αύρας, καθώς και το ελαιοτριβείο Αύρας των κ. κ Μουζιούρα-Παζούλη για την δωρεάν ελαιοτρίβιση του καρπού.

Ο Νικηφόρος στη σκηνή του «Μύλου των Ξωτικών»

E-mail Εκτύπωση PDF

nikiforosΈνα συναρπαστικό LIVE από το δημοφιλή τραγουδιστή
Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, ο δημοφιλής τραγουδιστής Νικηφόρος θα ανέβει στη σκηνή του «Μύλου των Ξωτικών» για να μας χαρίσει ένα συναρπαστικό LIVE!

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

E-mail Εκτύπωση PDF

milos-1ΠΡΟΣΟΧΗ!! Οι φίλοι μας που προγραμματίζουν επίσκεψη στον «Μύλο των Ξωτικών» για 14 και 15 Δεκεμβρίου παρακαλούνται να διαβάσουν με προσοχή την παρακάτω ανακοίνωση.
Ο «Μύλος των Ξωτικών» δημιουργήθηκε για να προσφέρει χαμόγελα στα παιδιά και στιγμές ξεχωριστές, πραγματικά παραμυθένιες για τους μεγαλύτερους.
Τα μηνύματα όμως που αφορούν την επισκεψιμότητα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Σελίδα 36 από 65

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com