A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση PDF

eosk-1O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας
Διοργάνωσε την ΚΥΡΙΑΚΗ 19-05-2013 την 5η «Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή»
ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΕΦΑΝΙ της ΔΑΣΩΔΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ( ΚΟΥΚΟΥΦΛΙ – ΤΡΙΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ). για τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ (Τρίτη Ηλικία).

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

olkΗ Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας, διοργανώνει ανάβαση από το Παλαιοχώρι στο Γκολέμι.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου η εκδήλωση αφιέρωμα στην Άνοιξη

E-mail Εκτύπωση PDF

anixiΎστερα από την αναβολή λόγω των καιρικών συνθηκών, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η λαογραφική εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων με τίτλο «Πήρε ο Μάρτης δώδεκα κι Απρίλης δεκαπέντε» που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 και ώρα 20:00 στο Μύλο Ματσόπουλου.

Καλαμπάκα: Με συναυλία η λήξη της έκθεσης καλλιτεχνικών έργων

E-mail Εκτύπωση PDF

epi-stagon-1Για το τέλος της έκθεσης καλλιτεχνικών έργων, για την στήριξη της ΚΙΒΩΤΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ πραγματοποιήθηκε συναυλία στην κεντρική πλατεία της πόλης μπροστά από το χώρο της έκθεσης, την οποία παρακολουθήσαν οι Καλαμπακιώτες, με τους μουσικούς: Ιφιγένεια Καραγκούνη, Κώστα Δριτσέλη, Λιάνα Μήνια, και Παναγιώτη Μαγκλάρα.

epi-stagon-2Χαρακτηριστικό ήταν ότι αρκετοί τουρίστες επισκέφτηκαν και κατά τη διάρκεια της συναυλίας, την έκθεση, θαύμασαν τα έργα και παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Μετεώρων

E-mail Εκτύπωση PDF

alamΣυνέντευξη Τύπου την Κυριακή
Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Μετεώρων σας προσκαλεί στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 στο Ξενοδοχείο ΟΡΦΕΑΣ, ώρα 20:00 με θέμα

Ποδοσφαιρικός αγώνας ΣΜΥ-ΤΕΦΑΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

tefa-1Στo πλαίσιo της ευγενούς άμιλλας και της συνεργασίας μεταξύ των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της πόλης των Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Μαΐου 2013, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών και του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων (ειδικότητα ποδοσφαίρου).

Διοργάνωση συναυλίας για τη λήξη της έκθεσης καλλιτεχνικών έργων στην Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση PDF

epistagonΗ έκθεση καλλιτεχνικών έργων με βασικό υλικό το ξύλο, για την στήριξη της ΚΙΒΩΤΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ, που διοργανώθηκε από το Θεατρικό Εργαστήρι Eπί Σταγών, πλησιάζει στο τέλος της για την πόλη της Καλαμπάκας.

Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση PDF

eoskO Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας Διοργανώνει: Την ΚΥΡΙΑΚΗ 19-05-2013 την 5η «Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή»
ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΕΦΑΝΙ της ΔΑΣΩΔΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ( ΚΟΥΚΟΥΦΛΙ – ΤΡΙΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ). για τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ (Τρίτη Ηλικία).

Στις 22 και 23 Ιουνίου το Ράλλυ Sprint της Α.Λ.Α. Μετεώρων στην Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση PDF

alam-1Πραγματοποιήθηκε σε Ξενοδοχείο της πόλης μας η Γενική Συνέλευση της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου της πόλης μας (ΑΛΑΜ).

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

gardiki-1ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο Πολιτισμός και η Ιστορία των Τρικάλων μέσα από τα αντικείμενα» 

gardiki-2Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου δίνει το παρόν στη λαογραφική έκθεση με τίτλο «Ο Πολιτισμός και η Ιστορία των Τρικάλων μέσα από τα αντικείμενα» που πραγματοποιείται στο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου.

Σελίδα 49 από 65

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com