A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ζητείται ευαισθησία

E-mail Εκτύπωση

skilosΈνα ακόμα  περιστατικό στη περιοχή  μας στάθηκε αφορμή για τούτο το ρεπορτάζ.

‘Έχει να κάνει με μια ακόμα κακοποίηση ζώου.

Για κάποιους ήταν ο καλλίτερος φίλος  γιατί  περιφερόταν με καμάρι στο χωριό τους και μοίραζε “απλόχερα” την αγάπη του διεκδικώντας μόνο ένα ξεροκόμματο αν υπήρχε περίσσευμα από το τραπέζι τους.

Τίποτα   άλλο.

Στο χωριό βρέθηκε ο  κακομοίρης ο “μούργος” γιατί ο ιδιοκτήτης  του μετάνιωσε που τον είχε και τον έδιωξε. Εκείνος όμως, ο “μούργος”, συνέχισε να τον αγαπά και να τον προστατεύει.

Πριν λίγες μέρες το άτυχο σκυλί την ώρα που κοιμόταν  σε μια απόμερη γωνιά, δέχτηκε ένα   χτύπημα από ρόπαλο στο κεφάλι του. Ουρλιάζοντας από τον πόνο και ξεσηκώνοντας  το χωριό από τα ουρλιαχτά έτρεξε να κρυφτεί. Για κάποιες μέρες εξαφανίστηκε, μετά  εμφανίστηκε κάνοντας χαρούλες στον άνθρωπο πρώτα που το κακοποίησε.

Γνωστοί φιλόζωοι έκαναν τα αδύνατα δυνατά  για να σώσουν το σκυλάκι γνωρίζοντας την ιστορία του. Στη μέση μπήκε και γνωστό φιλοζωικό σωματείο.

Μετά από συμβουλές γνωστής κτηνιάτρου  δόθηκε στο ζώο φαρμακευτική αγωγή και βρέθηκε  φιλόζωος κάτοικος του χωριού για να τον φροντίζει καθημερινά.

Η είδηση έκανε το γύρο της Καλαμπάκας και του  χωριού. Οι φίλοι του “μούργου” χάρηκαν, οι εχθροί του όμως  όχι. Ίσως η μέθοδος του ροπάλου να επανήλθε γιατί ο μούργος δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού για την περιποίησή του με τους αγαπημένους του φίλους.

Ας κάνουμε έναν αγώνα μήπως βρούμε το μούργο αλλά και να βρούμε και να καταγγείλουμε το δράστη, γιατί αγώνας χρειάζεται και γι αυτό από τους ευαίσθητους φιλόζωους πολίτες.

Η κοινωνία τούτου του τόπου , ο πολιτισμός του αν θέλετε, δεν μπορεί να συμβιώνει με τέτοια περιστατικά. Πρέπει να γίνει αγώνας από εδώ  και στο εξής και ο νέος νόμος περί κακοποίησης των ζώων  να εφαρμοστεί και να  λάβει σάρκα και οστά.

Την περιοχή μας δεν πρέπει κάποιοι να την  κάνουν  τσιφλίκι τους εφαρμόζοντας δικούς τους  όρους, νόμους  και κανόνες .

Φιλόζωοι αγρυπνείτε   γιατί αυτοί οι «ζουγκλοφάγοι» αγρυπνούν και με τις συνταγές τους μας εκθέτουν όλους. Τούτος ο τόπος και η Γη ανήκει σε όλους , ανήκει και στα ζώα  και πρέπει τα άμοιρα να προστατευτούν κάποια στιγμή   από  όσους διαθέτουν σκέψη λογική  και αγάπη.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

Ο μούργος πρέπει να βρεθεί νεκρός ή ζωντανός αλλά  και ο ροπαλοφόρος πρέπει να βρεθεί και να πληρώσει για την πράξη του.

Και θα βρεθεί.

Της Ελένης Σκαρλάτου

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com