A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ευαισθητοποίηση του Δήμου Μετεώρων για την τρέ-χουσα αντιπυρική περίοδο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11afotia400Ο Δήμος Μετεώρων ανακοινώνει την ανάγκη ευαισ-θητοποίησης και πρόληψης των πυρκαγιών, λαμβάνο-ντας υπόψη την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο. ...

Η ανάγκη προστασίας του φυσικού μας περιβάλλοντος και η διασφάλιση της ασφάλειας των κατοίκων μας είναι προτεραιότητα για εμάς.
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, θα προβληθούν ενημερωτικά βίντεο που επιμελήθηκε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Τα βίντεο αυτά θα παρέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους των πυρκαγιών, τις μεθόδους πρόληψης και τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν οι κάτοικοι της περιοχής μας.
Συνιστούμε σε όλους τους κατοίκους να παρακολουθήσουν τα βίντεο προσεκτικά και να λάβουν υπόψη τους τις συμβουλές και τις οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτά. Με την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και την αυξημένη γνώση των κινδύνων, μπορούμε όλοι μαζί να συμβάλουμε στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
Με αλληλεγγύη και συνεργασία, μπορούμε να προστατεύσουμε τον τόπο μας από τις πυρκαγιές και να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ευημερία των κατοίκων μας.
Σύνδεσμος για τα βίντεο στην ιστοσελίδα του Δήμου Μετεώρων : Δήμος Μετεώρων
Από το γραφείο του Δημάρχου

 

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com