A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση

dimoskalampakasΕνημερώνουμε τους δημότες Καλαμπάκας, ότι η έκδοση και η θεώρηση αδειών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών, γίνονται από το Δ. Καλαμπάκας, στο αρμόδιο γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Αδειοδοτήσεων.

Νέος εξοπλισμός του νοσοκομείου Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

Κώστας Αγοραστός: «Αναβαθμίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες»

nosokomioTRΝέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό συνολικού προϋπολογισμού 2.170.000 αποκτά το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων (Γ.Ν.Τ). Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ενέταξε με απόφασή του στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας δύο νέα έργα του Γ.Ν.Τ που αφορούν:

Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός για κλοπή στην Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση

kleutisΣυνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (09-08-2012) στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 29χρονος ημεδαπός για κλοπή.

Συντήρηση και Διαγράμμιση οδικού δικτύου Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση
diagramisiΣτις εργασίες συντήρησης και διαγράμμισης του ορεινού οδικού δικτύου Καλαμπάκας βρέθηκε την Πέμπτη 09-08-2012 ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Πιο συγκεκριμένα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες διαγράμμισης από το Ορθοβούνι μέχρι την Εγνατία Οδό.

Παραίτηση Τοπικής Συμβούλου της Κρανιάς

E-mail Εκτύπωση

dimarxeioΤην παραίτησή της υπέβαλλε προς τον δήμαρχο Καλαμπάκας, το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κρανιάς, κα Χριστίνα Καλαμπαλίκη.

Ηεπιστολή: «Κύριε Δήμαρχε,

Όταν αποφάσισα να είμαι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος στην Κοινότητά μου, ήξερα πως ο δρόμος που διάλεξα δεν θα ήταν καθόλα εύκολος. Πάραυτα, συμμετείχα στις διαδικασίες και ζήτησα την ψήφο των συγχωριανών μου πιστεύοντας πως είχα τα περιθώρια να βοηθήσω τον τόπο μου.

Μέτρα για την αντιμετώπιση των κουνουπιών και την προστασία της Δημόσιας Υγείας

E-mail Εκτύπωση
dimoskalampakasΕνόψει του κινδύνου εμφάνισης κρουσμάτων από ασθένειες που μεταδίδονται στον άνθρωπο από κουνούπια όπως ο ιός του Δυτικού Νείλου και δεδομένου ότι η προστασία από τα κουνούπια είναι το ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο μέτρο πρόληψης έναντι νοσημάτων που μεταδίδονται από αυτά ο Δήμος υπενθυμίζει τα προληπτικά μέτρα που μπορούν να λαμβάνουν οι Δημότες για την προστασία τους από τα κουνούπια για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου προσβολής.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Ο Ιατρός Ζαχαράκης Αθανάσιος ορίστηκε Ελεγκτής του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

E-mail Εκτύπωση
zaxarakisΟ Ιατρός Ζαχαράκης Αθανάσιος με την ειδικότητα του Ειδικού Παθολόγου , ορίστηκε ως Ελεγκτής του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για την περιοχή Καλαμπάκας και η απόφαση ισχύει από την ερχόμενη Παρασκευή.

Η επιλογή του κου Ζαχαράκη έγινε βάση την Ειδικότητα , την παρουσία του στον χώρο για πολλά χρόνια και τις προγενέστερες θέσεις που υπηρέτησε.

Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση
xasisΣυνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες (07-08-2012) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 51χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ''Μετέωρα Τέχνης'' 2012.

E-mail Εκτύπωση

 lekasΤΡΙΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, υπαίθριο θέατρο Ω/21.00.

Ο σημαντικός & αξιόλογος καλλιτέχνης ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ, ο τραγουδιστής που εκφράζει την ποιότητα & έχει μόνο κορυφαίες καλλιτεχνικές στιγμές να επιδείξει, συμμετέχει στο πρόγραμμα των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμπάκας, ''Μετέωρα Τέχνης'.

6 Αυγούστου- Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

E-mail Εκτύπωση
orosAΌρος Θαβώρ

Στις 6 Αυγούστου εορτάζεται η ανάμνηση της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος μας Ιησού Χριστού. Η Μεταμόρφωση έλαβε χώρα σε όρος υψηλόν κατά τους τρεις συνοπτικούς Ευαγγελιστές (Ματθαίο, Μάρκο και Λουκά) και σύμφωνα με την Ιερά Παράδοση στο όρος Θαβώρ, που στα εβραϊκά σημαίνει έλευση φωτός.

Σελίδα 443 από 463

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com