A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ψαλίδι στα έσοδα των δήμων

E-mail Εκτύπωση
dimiΑναταράξεις προκαλεί στους δήμους η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, να περικόψει κατά επιπλέον 30% τα ποσά που αντιστοιχούν στους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, μέσω των οποίων καλύπτονται οι λειτουργικές ανάγκες των ΟΤΑ.

Αναδρομή εορτασμού και φιλοξενίας αδελφοποίησης Schwabach- Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση
ADELFOPIISIaΣτις 20.05 μμ απογειωθήκαμε από το αεροδρόμιο του Μονάχου με πτήση για Θεσσαλονίκη. Εκεί στον αέρα, ψηλά στα σύννεφα, οι σκέψεις γυρίζουν πίσω στις 27/07/2012 ημέρα Παρασκευή, όταν το αεροπλάνο της Aegean μας προσγείωσε στο Μόναχο. Προορισμός το Σβάμπαχ – Schwabach.

Μπαράζ προσαγωγών χθες το βράδυ στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση
souglierisΣαρωτικούς ελέγχους πραγματοποίησαν χθες το βράδυ κλιμάκια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σε όλο το οδικό δίκτυο του Νομού Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr προσήχθησαν για εξακρίβωση στοιχείων στην Αστυνομική Διεύθυνση, 5 άτομα από τον πολεοδομικό ιστό των Τρικάλων και άλλα 9 από τις περιοχές Καλαμπάκας και Πύλης, στο πλαίσιο των αυστηρών εντολών που έδωσε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων Ταξίαρχος Γιώργος Σουγλιέρης, χωρίς να μετατραπεί κάποια προσαγωγή σε σύλληψη.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση
trenoΔυο έργα που αφορούν σε σιδηροδρομικές υποδομές δημοπρατούνται μετά από απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.

Ειδικότερα αυτά αφορούν το έργο: «Ολοκλήρωση Κατασκευής δυο Κάτω Διαβάσεων στις Θέσεις Σαράγια και Γκαζέλο του Δήμου Τρικκαίων και Κατασκευή Αυτόματου Συστήματος Ισόπεδης Διάβασης (Α.Σ.Ι.Δ.) στη Σιδ/κη Γραμμή Παλαιοφάρσαλος - Καλαμπάκα», συνολικού προϋπολογισμού 3.585.450,00 ευρώ (με ΦΠΑ).

Κλείνει η ΔΟΥ Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση
alekosΕπιστολή-Παρέμβαση του προισταμένουτης ΔΟΥ κ. Αλέκου Θεόδωρου

Ο προϊστάμενος  της  Δ.Ο.Υ   Καλαμπάκας  Θοδωρής  Αλέκος σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο της Εφορίας Καλαμπάκας, εκφράζειτις ανυσηχίες του και καταθέτει τις προτάσεις του για την ανάγκη διατήρησης και αναβάθμισης της ΔΟΥ Καλαμπάκας.

Τα έμαθες τα νέα Καλαμπακιώτη;

E-mail Εκτύπωση
doyKALΠαγερά τα νέα για το Δήμο μας και πάλι μέσα στο κατακαλόκαιρο της κρίσης.

Πάει τελικά η ΔΟΥ της Καλαμπάκας;

Πάνε οι υποσχέσεις;

Δύσκολη η κατάσταση για Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ΤΕΙ Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση
panepistimioΟ ... «Καλλικράτης» για ΑΕΙ και ΤΕΙ είναι «προ των πυλών» και για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας, ως «θυσία» για το ...Μνημόνιο.

Ξεκίνησαν τα έργα στο μουσείο Θεόπετρας Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση
spileoΈνα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα κέντρο έρευνας και τεκμηρίωσης των πλούσιων ευρημάτων του σπηλαίου Θεόπετρας Καλαμπάκας αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Το έργο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και ξεκίνησαν οι εργασίες με την κατασκευή μιας νέας προσθήκης στο πίσω μέρος του υπάρχοντος κτιρίου με αίθουσα προβολών εκπαιδευτικών ταινιών καθώς και διαδραστικός χώρος γνωριμίας με τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοί μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση
alamKΗ νεοσύστατη λέσχη Αυτοκίνητου Μετεώρων δημιουργήθηκε το 2011 από ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό , στην προσπάθεια να αναβιώσουν μνήμες των 10ετιων 70s-80s όπου η περιοχή της Καλαμπάκας – Μετεώρων φιλοξενούσε έναν από τους κορυφαίους αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Rally . Επιχειρώντας αυτήν τη νέα επιδίωξη , στόχος μας είναι η περιοχή μας να σταθεί ισάξια , τόσο στον Ελληνικό , αλλά και στον Παγκόσμιο χάρτη του αγωνιστικού ενδιαφέροντος.

Επιχειρηματικά Νέα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση
epimelitirioΣε εφαρμογή το νέο πληροφοριακό σύστημα ΣΕΠΕ-ΟΑΕΔ

Σε εφαρμογή τίθεται το νέο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) ΣΕΠΕ-ΟΑΕΔ, το οποίο προβλέπει την ηλεκτρονική - μέσω διαδικτύου - υποβολή εντύπων αρμοδιότητας ΣΕΠΕ και ΟΑΕΔ από εργοδότες, που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα εργοδοτών του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Σελίδα 444 από 463

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com