A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση

dimarxeioΟ Δήμος  Καλαμπάκας , ύστερα από το έκτακτο Δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ, όπου οι υψηλές θερμοκρασίες θα εξακολουθήσουν και τις επόμενες  ημέρες

Τελευταία διανυκτέρευση για τον Στέλιο

E-mail Εκτύπωση
70 περίπου χιλιόμετρα πριν τους Ευζώνους σε Σκοπιανό έδαφος σταμάτησε ο Στέλιος Βάσκος το απόγευμα του Σαββάτου

teleuteaSTELIOSΣτην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην Ελλάδα είναι ο Στέλιος Βάσκος. Το απόγευμα του Σαββάτου και μετά απο 235 χιλιόμετρα πορείας κάτω απο τον καυτό ήλιο ο Στέλιος σταμάτησε 70 περίπου χιλιόμετρα πριν τους Ευζώνους,

Τελευταία χιλιόμετρα Σερβίας, μπαίνει ΠΓΔΜ ο Στέλιος

E-mail Εκτύπωση

PGDM 13η μέρα στον δρόμο για τον Στέλιο Βάσκο που έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στα Τρίκαλα.

 Ο Στέλιος ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου στις 7 (8 η ώρα Ελλάδος) την 13η μέρα της μεγάλης του πορείας απο το Πούκοβατς όπου και είχε καταλύσει η αποστολή το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Χρήστος... Ξαναχτύπησε

E-mail Εκτύπωση

GLENId

 Το αεράκι της Αύρας άγγιξε την όμορφη συντροφιά του γνωστού τσέλιγκα Χρήστου Ντόβα από την Αγία Τριάδα, που με ένα ξαφνικό τηλεφώνημα έκανε και πάλι το ‘’θαύμα’’ του.

 

Συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση

veranta

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση

dimoskalampakasΟ Δήμος Καλαμπάκας ανακοινώνει ότι στις 11-07-2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00 π.μ. στο Δημαρχείο Καλαμπάκας ,θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση βράβευσης του ποδοσφαιριστή κ. Φορτούνη Κώστα.

Παρέμβαση στη γέφυρα Σαρακίνας

E-mail Εκτύπωση

ToxotigefiraΤην άμεση παρέμβαση των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, προκειμένου να διασωθεί η παλιά πέτρινη τοξωτή γέφυρα της Σαρακίνας, έχει ζητήσει από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Επιχειρηματικά Νέα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΥποχρεωτική η αυτοαπογραφή των εταιριών στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ)»

To Επιμελητήριο Τρικάλων  ενημερώνει τα μέλη του  ότι σύμφωνα με την Υ.Α. K1-941οικ./12 όπως τροποποιήθηκε με την Κ1-1136/12 και την διευκρινιστική εγκύκλιο Κ1-1184/12-06-2012 του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας από 2/7/2012 ξεκινάει η διαδικασία αυτοαπογραφής των  επιχειρήσεων  στο ΓΕΜΗ  η οποία είναι υποχρεωτική.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση

dimoskalampakasΟ Δήμος Καλαμπάκας ανακοινώνει ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμπάκας η ετήσια εμποροπανήγυρη (στην περιοχή S) οδός Κωτούλα από 20 Ιουλίου μέχρι και 23 Ιουλίου.

Επιστρέφει ο Στέλιος!!!

E-mail Εκτύπωση

 Ο Στέλιος Βάσκος βρίσκεται απο το πρωί της Δευτέρας στον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

epistrofi

 Πριν φύγει τον επισκέφτηκαν στον χώρο όπου είχε καταλύσει η απστολή στο Μόναχο ο Πάτερ Απόστολος Μαλαμούσης και η εκπρόσωπος του Ελληνικού Προξενείου του Μονάχου κ. Ζυγούρα οι οποίοι και του ευχήθηκαν καλή δύναμη στην επιστροφή.

Σελίδα 447 από 463

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com