A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Ρόδος: Πακιστανοί έκλεψαν κότες και τις έφαγαν επί τόπου, ωμές.

E-mail Εκτύπωση PDF
kotaΌλα έγιναν στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου. Πρωταγωνιστές δύο πεινασμένοι Πακιστανοί που έκλεψαν δύο κότες από χωράφι. Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι το γεγονός ότι δεν έφυγαν από την περιοχή, αλλά κάθισαν, άρχισαν να τις ξεπουπουλιάζουν και στη συνέχεια να τις τρώνε ωμές!

Από 15 Ιουνίου η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων

E-mail Εκτύπωση PDF
proniaΑπό τις 15 Ιουνίου ξεκινά η σταδιακή καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους, ανακοίνωσε το ΥΠΕΣ. 

Ήδη, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχει αποστείλει στους δήμους της χώρας τα αποτελέσματα της πρόσφατης απογραφής, οι οποίοι με τη σειρά τους προβαίνουν στις απαραίτητες διασταυρώσεις και επικυρώσεις των στοιχείων.

Χιλιάδες επιχειρήσεις «μετακομίζουν» στη Βουλγαρία

E-mail Εκτύπωση PDF
metakomiseisΣτην άλλη πλευρά των συνόρων μεταφέρονται χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Βασικός παράγοντας για αυτή τη μεγάλη απόφαση η επιδείνωση της κρίσης στην Ελλάδα.

Τι θα γίνει με το εφάπαξ των Δημοσίων Υπαλλήλων;

E-mail Εκτύπωση PDF
efapaxΣειρά μέτρων για τον περιορισμό των δικαιούχων του εφάπαξ, προτείνει με έγγραφό της προς τον υπηρεσιακό υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αντώνη Ρουπακιώτη, η διοίκηση του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ).

Νέα παράταση για τις ληξιπρόθεσμες έως 29/6

E-mail Εκτύπωση PDF
ofilesΜε απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γ. Ζανιά, παρατείνεται έως τις 29 Ιουνίου 2012 η προθεσμία υποβολής αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Αφιέρωμα του Spiegel στο ελληνικό κρασί

E-mail Εκτύπωση PDF
Spiegel«Στους Γερμανούς αρέσει το ελληνικό φαγητό, ο γύρος και το σουβλάκι. Αλλά περιφρονούν το ελληνικό κρασί. Η φήμη του είναι σαν τη φήμη της χώρας. Φιλόδοξοι οινοπαραγωγοί παλεύουν ενάντια στην κρίση και εξάγουν εξαιρετικά κρασιά στη Γερμανία», σημειώνει το γερμανικό περιοδικό.

Αποχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

E-mail Εκτύπωση PDF

poeΤο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε, αποχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

από κάθε εκλογική εργασία έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 και προκήρυξη 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, 16 και 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, αντιδρώντας στο μη καθορισμό αξιοπρεπούς ειδικής εκλογικής αποζημίωσης για όσους απασχοληθούν στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Oι Ένοπλες Δυνάμεις απέναντι στα Καλάσνικοφ ; Ή Αυτοπρόταση ;

E-mail Εκτύπωση PDF
kalasnikofΡεπορτάζ που δημοσιεύεται στο εβδομαδιαίο περιοδικό Pressing για κρυφό σχέδιο του υπουργείο Εθνικής Άμυνας για αντιμετώπιση συμμοριών και θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, με τίτλο

«Ένας Φράγκος απέναντι στα Καλάσνικοφ και τους Τούρκους». (Πότε πρόλαβε ο Φραγκούλης;)

Σύμφωνα με το περιοδικό στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχουν οργανωθεί ολόκληρα σχέδια έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπιστούν 10.000 άτομα που ανήκουν σε ένοπλες συμμορίες και έχουν στην κατοχή τους Καλάσνικοφ.

“Εκτός Ευρώ η Ελλάδα για 10 χρόνια”

E-mail Εκτύπωση PDF
  • eurozoniΤρόπο για να γίνει η Ελλάδα διαχειρίσιμη για τους δανειστές δείχνει ο Ντάνιελ Γκρός
  • Αφήνει ανοικτό το αν η Ελλάδα θα επιστρέψει στο κοινό νόμισμα
  • Προτείνει πλήρη αποπληρωμή του ελληνικού χρέους σε 20 χρόνια

Μία δεκαετία εκτός ευρώ με σκληρή δουλειά, αναμόρφωση του κράτους και έμφαση στις εξαγωγές ώστε οι εταίροι να πάρουν πίσω τα λεφτά τους, προβλέπει για την Ελλάδα ο σύμβουλος της Κομισιόν Γερμανός Ντάνιελ Γκρος, ο οποίος μάλιστα αφήνει ανοιχτό το αν η χώρα θα επιστρέψει ποτέ στο κοινό νόμισμα. 

Πρόσληψη επιπλέον 406 πυροσβεστών

E-mail Εκτύπωση PDF
pirosvestesΤην κατ' εξαίρεση πρόσληψη κατά την προεκλογική περίοδο 406 εποχικών πυροσβεστών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας πέντε έως έξι μηνών, ενέκρινε η αρμόδια επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Σελίδα 505 από 517

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com