A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Πόσα θα πληρώσουμε στην εφορία με ένα... κλικ

E-mail Εκτύπωση PDF
texitΔιαβάστε τους τρόπους που μπορεί κάθε φορολογούμενος να ενημερωθεί από το σπίτι ή το γραφείο για το ύψος του φόρου που θα καταβάλλει στην εφορία, αλλά και το ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Με λίγα κλικ από τον υπολογιστή τους στο σπίτι ή στο γραφείο, χωρίς να είναι απαραίτητο να πηγαίνουν στις κατά τόπους εφορίες, θα μπορούν οι φορολογούμενοι να ενημερώνονται για τα ποσά που χρωστάνε στο δημόσιο, άλλα και τους νέους φόρους που θα κληθούν να πληρώσουν στην εφορία.

Μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα περιμένει και ο Γεράσιμος Χουλιάρας

E-mail Εκτύπωση PDF
seismosΟ εντεταλμένος ερευνητής του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Χουλιάρας επιβεβαίωση τις δηλώσεις του καθηγητή, Άκη Τσελέντη περί ισχυρού σεισμού.

Τριήμερο επιχειρήσεων για την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης της Καλλιστώς

E-mail Εκτύπωση PDF
arkoudaΗ αρκούδα στο Τσοτύλι

Σχεδόν ένα χρόνο μετά από την προηγούμενη απόπειρα απομάκρυνσης μιας θηλυκής αρκούδας με τα 2 μικρά της από το ΔΔ Τσοτυλίου Κοζάνης, η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ επιχείρησε να μετακινήσει για δεύτερη φορά την ίδια θηλυκή αρκούδα, η οποία είχε εδώ και αρκετό καιρό επιστρέψει στο Τσοτύλι και μάλιστα πολύ κοντά στον οικισμό. Η αρκούδα η οποία φέτος είχε ένα μόνο μικρό αρκουδάκι έχει απασχολήσει εδώ και αρκετό καιρό, τόσο τους κατοίκους της περιοχής όσο και τις αρμόδιες αρχές, δεδομένης της φαινομενικής τουλάχιστον εξοικείωσης της με την ανθρώπινη παρουσία. Οι λόγοι «προσκόλλησής» της στον οικισμό έχουν να κάνουν με την προστασία του μικρού της από τα μεγάλα αρσενικά λόγω κανιβαλισμού αλλά και με την εξεύρεση «εύκολης» τροφής.

Παράταση στη ρύθμιση οφειλών στο ΙΚΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
ikaΣύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος ζήτησε από τον πρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένο και τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αντώνη Ρουπακιώτη να παραταθεί η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ένταξης με στόχο την εξασφάλιση ρευστότητας στο Ίδρυμα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Έως τις 16 Ιουλίου η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις 2012

E-mail Εκτύπωση PDF
forologikidilosiΠαρατείνεται έως τις 16 Ιουλίου η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος των φυσικών προσώπων (η αρχική προθεσμία έληγε στις 15 Ιουνίου), ενώ για δηλώσεις που θα υποβληθούν χειρόγραφα στις Δ.Ο.Υ. η νέα προθεσμία λήγει στις 2 Ιουλίου.

Εισαγγελική παρέμβαση κατά των φαρμακοποιών που δεν χορηγούν φάρμακα με πίστωση

E-mail Εκτύπωση PDF
farmakaΠόλεμος φαίνεται πως ξεκινάει μεταξύ φαρμακοποιών και ΕΟΠΥΥ αφού τώρα παρεμβαίνει και ο εισαγγελέας

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η απόφαση των φαρμακοποιών να αναστείλουν, λόγω των μεγάλων οφειλών του ΕΟΠΥΥ, τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους του Ταμείου.

Χιλιάδες ασθενείς χωρίς φάρμακα!

E-mail Εκτύπωση PDF

Δραματική είναι η κατάσταση για χιλιάδες Έλληνες ασθενείς, στους οποίους τα νοσοκομεία αδυνατούν να χορηγήσουν ακόμη και απολύτως απαραίτητα φάρμακα.Όσοι έχουν τη δυνατότητα, πληρώνουν τα φάρμακα από την τσέπη τους, ενώ οι άλλοι καταδικάζονται σε μια αγωνιώδη αναμονή...

farmakaΟι εγκληματικοί χειρισμοί των κυβερνήσεων στον ευαίσθητο τομέα του φαρμάκου κινδυνεύουν, πλέον, να στοιχίσουν ανθρώπινες ζωές. Χαρακτηριστική είναι η κραυγή αγωνίας που εκπέμπει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), κ. Δ. Δέμος: «Στους σημερινούς αβέβαιους καιρούς, και με αίσθημα ιστορικής ευθύνης, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία επιθυμεί να δηλώσει αποφασιστικά και αμετάκλητα "παρούσα", παραμένοντας σταθερά στο πλευρό του Έλληνα γιατρού και του Έλληνα ασθενή».

Τυπώνουν κρυφά το νέο μας νόμισμα;;;: Την «Μπέσα»;

E-mail Εκτύπωση PDF
nomismaΤο νέο «Δεκάμπεσο» και το νέο «Φιλότιμο» με τη συμβολική φράση «In Barba Giorgo We Trust» (Digital Arwork: Μάκης Ανασιάδης) Πατριώτες μέσα από το εθνικό τυπογραφείο, διέρρευσαν τις αποκλειστικές φωτογραφίες ενός χαρτονομίσματος των 10 «Μπέσα» και ενός κέρματος 1 «Φιλότιμου»

Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σε ανώνυμα blogs, η απόφαση να αλλάξουμε επιτέλους νόμισμα και να απομακρυνθούμε από το τρισκατάρατο ευρώ, ελήφθη με απόλυτη μυστικότητα από επιτροπή στην οποία συμμετείχαν εξίσου τεχνοκράτες και πολιτικοί.

Το μήνυμα ενός 12χρονου από τα Χανιά

E-mail Εκτύπωση PDF
paidiΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ. Φτάνει να μοιάσεις λίγο στο δωδεκάχρονο παιδί σου. Είναι κάποιες στιγμές διαφορετικές από τις άλλες, που συμπυκνώνουν νοήματα σπάνια, ξεχωριστά, αλλοτινών εποχών, βγαλμένα λες από την αρχαία ελληνική μυθολογία, με περπατησιά αγέρωχη και λιτή φορεσιά.

Μια τέτοια στιγμή ξεπήδησε την περασμένη Τρίτη, 29 Μαίου, στα Χανιά, στο στάδιο της πόλης, κατά τη διάρκεια των ετήσιων σχολικών αγώνων των μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Προκήρυξη εξετάσεων στην ΕΛ.ΑΣ.

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΤην προκήρυξη προαγωγικών εξετάσεων για την προαγωγή εξακοσίων ογδόντα (680) αστυφυλάκων, υπαρχιφυλάκων και αρχιφυλάκων που κατέχουν οργανική θέση αστυφύλακα, στο βαθμό του αρχιφύλακα γενικών καθηκόντων, για κάλυψη υφισταμένων κενών οργανικών θέσεων, έτους 2012, ανακοίνωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δικαίωμα συμμετοχής στις προαγωγικές εξετάσεις, για το βαθμό του αρχιφύλακα, έχουν οι αστυφύλακες, υπαρχιφύλακες και αρχιφύλακες, που κατέχουν οργανική θέση αστυφύλακα, εφόσον πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

Σελίδα 507 από 517

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com