A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Φορολογία: Πέντε άμεσες κινήσεις για την ενίσχυση των εσόδων

E-mail Εκτύπωση PDF
oikonomikwnΕιδικό σχέδιο «σωτηρίας» των εσόδων επεξεργάζονται τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να αποφευχθεί «ναυάγιο» του προϋπολογισμού από το πρώτο εξάμηνο του έτους. Στο πλαίσιο αυτό ξεκινά άμεσα η αποστολή εκκαθαριστικών, προαναγγέλλεται εθελοντική εκπρόθεσμη διακοπή εργασιών, συνεχίζεται το «κυνήγι» ληξιπροθέσμων ακόμη και αν πρόκειται για οφειλή 300 ευρώ και μάλιστα για την καλύτερη παρακολούθηση όλων των οφειλετών δημιουργείται τηλεφωνικό κέντρο στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, ενώ συνεχίζεται η πίεση προς τους προϊσταμένους των ΔΟΥ να δραστηριοποιήσουν το μηχανισμό για τη διενέργεια ελέγχων στην αγορά, καθώς η φοροδιαφυγή εξακολουθεί να «ανθεί» και κανείς δεν κόβει αποδείξεις.

"Σε 36 μήνες τα πετρέλαια της Κρήτης τελειώνουν την κρίση"!

E-mail Εκτύπωση PDF
petreleaΜέσα σε 36 μήνες με μία εθνική διαχείριση του όλου προγράμματος, η Ελλάδα μπορεί να βγει από την οικονομική και πτώτιστα κοινωνική κρίση που την μαστίζει, με την αξιοποιηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που έχουν εντοπιστεί νότια της Κρήτης.

Όλη η αλήθεια για την πρόγνωση σεισμών με τη μέθοδο ΒΑΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για την μέθοδο πρόβλεψης σεισμών ΒΑΝ από την Δρ. Μαίρη Λαζαρίδου, σύζυγο του καθηγητή Π. Βαρώτσου αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

seismologiko

Το βιβλίο: «Η πρόγνωση των σεισμών με σεισμικά ηλεκτρικά κύματα (μέθοδος ΒΑΝ): τριάντα χρόνια», της Δρ. Μαίρης Λαζαρίδου, συζύγου του καθηγητή Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Π. Βαρώτσου θα κυκλοφορήσει αρχές Ιουνίου από τον γερμανικό εκδοτικό οίκο Springer.

Ο ΕΟΠΥΥ θα πληρώνει τη διαφορά στα φάρμακαΟ ΕΟΠΥΥ θα πληρώνει τη διαφορά στα φάρμακα

E-mail Εκτύπωση PDF
farmakeiaΟδηγίες προκειμένου οι ασφαλισμένοι να λάβουν την επιστροφή χρημάτων που δαπάνησαν για φάρμακα εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, την ώρα που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί της χώρας, παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έχει πληρωθεί μεγάλο μέρος των οφειλών τους.

Φαρμακοποιοί : Στις 30 Μαΐου η απόφαση για την πορεία των κινητοποιήσεων

E-mail Εκτύπωση PDF
farmakiaΈκτακτη γενική συνέλευση στις 30 Μαΐου θα πραγματοποιήσουν οι Φαρμακοποιοί της Αθήνας προκειμένου να καθορίσουν την πορεία των κινητοποιήσεών τους, ενώ έως τότε οι ασφαλισμένοι του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) θα συνεχίσουν να πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακά τους.

Στις 14 Ιουνίου κλείνουν τα Δημοτικά

E-mail Εκτύπωση PDF
sxoleiaΚλειστά θα είναι τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Παρασκευή 15 Ιουνίου και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, λόγω των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Προς στάση πληρωμών ο ΕΟΠΥΥ

E-mail Εκτύπωση PDF
eoppiΣε στάση πληρωμών έως τον Ιούλιο οδηγείται ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας. Την εκτίμηση αυτή έκανε χθες ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ζητώντας να υπάρξει επιπλέον χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ καθώς, όπως είπε, χαρακτηριστικά «το δεύτερο μεγαλύτερο σε μέγεθος ευρωπαϊκό ασφαλιστικό Ταμείο καταρρέει».

Ιταλικός κολοσσός τουρισμού μας "πετάει" έξω από το ευρώ.

E-mail Εκτύπωση PDF

Αναστέλλει όλες τις πληρωμές και τινάζει στον αέρα μεγάλα ελληνικά ξενοδοχεία

diakopes

  • "Δεν σας δίνουμε περαιτέρω προκαταβολή εάν δεν υπάρξει σταθερή κυβέρνηση"
  • Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό έγινε ύστερα από εντολή της ιταλικής κυβέρνησης
  • Καμπανάκι και για τον θαλάσσιο τουρισμό από τον ΣΕΤΕ: "Αδειάζουν" οι μαρίνες
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ

Πανελλαδικές: Νέο πρόγραμμα εξετάσεων λόγω εκλογών

E-mail Εκτύπωση PDF
  panelladikes Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας η τροποποίηση του προγράμματος διεξαγωγής των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων και των Εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων λόγω των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Πόσο θα μας κοστίσουν οι νέες εκλογές

E-mail Εκτύπωση PDF

eklogesΜείωση της χρηματοδότησης των κομμάτων. Τι θα ισχύσει με τον τηλεοπτικό χρόνο.

Διεξήχθη η πρώτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, υπό την προεδρία του υπουργού Εσωτερικών

Αντώνη Μανιτάκη και τη συμμετοχή του υπουργού Επικρατείας Αντώνη Αργυρού.

Σελίδα 509 από 517

agiofullo2024.jpg

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com