A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Ο τρόμος των αποδείξεων. ΟΛΟΙ υποχρεούνται να τις υποβάλουν. Που κρύβονται οι παγίδες.

E-mail Εκτύπωση PDF
  • apodikseisΑκόμη και όσοι έχουν εισόδημα κάτω από 5.000 ευρώ πρέπει να “μαζέψουν” αποδείξεις
  • Πως πρέπει να υπολογίσετε αποδείξεις και τεκμήρια
  • Ποια είναι τα ποσά αποδείξεων που πρέπει να συγκεντρώσετε
Οι φοροκαμπάνες άρχισαν ήδη να πέφτουν και πολλοί είναι εκείνοι, χιλιάδες, που δεν πρόσεξαν τα ψιλά γράμματα στο νόμο και βρέθηκαν να πληρώνουν εκατοντάδες ευρώ φόρο.

Οι Γερμανοί φοβούνται την εχθρότητα των Ελλήνων και ακυρώνουν τις κρατήσεις

E-mail Εκτύπωση PDF
germanoi   Δύο γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία ανακοίνωσαν σήμερα ότι διαπιστώνουν μια μείωση κατά 30% στις κρατήσεις για την Ελλάδα.

   Οι πληροφορίες για εχθρότητα, εξαιτίας των σκληρών μέτρων λιτότητας που απαιτεί η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, σε αντάλλαγμα για τη διάσωση της χώρας, καθώς και οι φόβοι των απεργιών, κρατούν τους Γερμανούς, που ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα παγκοσμίως σε διακοπές στο εξωτερικό, μακριά από την Ελλάδα.

Νέα απογραφή συνταξιούχων ΙΚΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

 ika Σε νέα απογραφή συνταξιούχων προχωρά το ΙΚΑ από τις 2 Ιουλίου έως και τις 28 Σεπτεμβρίου 2012. Στην πρώτη απογραφή δεν προσήλθαν 5.422 άτομα, εκ των οποίων 2.500 διαπιστώθηκε ότι έχουν αποβιώσει, ενώ πιστωνόταν κανονικά η σύνταξή τους.

Σήμερα η καταβολή του ΕΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF
  ekas Καταβάλλεται σήμερα, μαζί με τη σύνταξη του Ιουνίου, το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΚΑΣ) του 2012 από το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων ΙΚΑ .

"Εμφύλιος στην Ελλάδα"

E-mail Εκτύπωση PDF
  emfilios Με τίτλο «φόβοι για εμφύλιο πόλεμο» και υπότιτλο «Η τελευταία πράξη στην Αθήνα: στις νέες εκλογές οι Έλληνες ψηφίζουν λιτότητα ή χάος, οι Γερμανοί πρέπει να πληρώσουν ούτως ή άλλως» κυκλοφορεί το νέο ρεπορτάζ τους περιοδικού Focus αναφερόμενο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Παραϊατρικό προσωπικό στα νοσοκομεία

E-mail Εκτύπωση PDF
prosopikoΜετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης αναμένεται να τρέξουν οι διαδικασίες για την πλήρωση 300 θέσεων παραϊατρικού προσωπικού στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Λουκέτο στα φαρμακεία όλης της χώρας την Τετάρτη

E-mail Εκτύπωση PDF
farmakiaΝέα ταλαιπωρία περιμένει τους ασφαλισμένους, καθώς οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας ξεκινούν νέο κύκλο κινητοποιήσεων.

Έγγραφο σοκ στην ΕΜΑΚ για πιθανολογούμενο μεγάλο σεισμό;

E-mail Εκτύπωση PDF

Μετά τον ισχυρό σεισμό 5.9 ρίχτερ τα ξημερώματα στην Ιταλία, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πληροφορία για εσωτερικό έγγραφο στην ΕΜΑΚ το οποίο προειδοποιούσε για επικείμενο καταστροφικό σεισμό στην Ελλάδα από τις 20 Μαΐου έως τα τέλη Αυγούστου.

seismos

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο υπεύθυνος τύπου κος Τσόγκας, είχε να κάνει μάλλον με άσκηση και όχι με πραγματικό γεγονός.

Ηλεκτρονικά οι δηλώσεις άνω των 12.000€

E-mail Εκτύπωση PDF
forologikesΣτον ηλεκτρονικό υπολογιστή και όχι στην Εφορία ή τα ταχυδρομεία στέλνει φέτος το υπουργείο Οικονομικών εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους που υποχρεούνται να λύσουν τον γρίφο της φορολογικής δήλωσης και να αποφύγουν παγίδες και λάθη που κοστίζουν σε χρόνο και χρήμα.

Πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων

E-mail Εκτύπωση PDF
panellinies2Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκινούν τη Δευτέρα 21 Μαΐου οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β') για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σελίδα 510 από 517

Vlaxavia_2024.jpg

vamal.gif

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com