A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Δικαστική απόφαση βάζει τέλος στο παράνομο downloading

E-mail Εκτύπωση PDF
epoeΔικαστική απόφαση βάζει τέλος στο παράνομο downloading ταινιών, μουσική και οποιουδήποτε άλλου αρχείου.

Πλέον για πρώτη φορά στην Ελλάδα διατάχθηκε η λήψη τεχνολογικών μέτρων παρεμπόδισης της πρόσβασης χρηστών σε ιστοσελίδες μέσω των οποίων διακινούνται παράνομα ψηφιακά έργα προστατευόμενα με δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Φούσκα και η ρύθμιση των στεγαστικών δανείων στο Παρακαταθηκών;

E-mail Εκτύπωση PDF
fouskaΠριν λίγο καιρό ο Βενιζέλος είχε μιλήσει για τη ρύθμιση για τα στεγαστικά δάνεια των δημοσίων υπαλλήλων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αλλά η για «ανάσα» για χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά ήταν ουσιαστικά χωρίς αντίκρισμα!

Πώς θα κινηθούν οι βάσεις εισαγωγής

E-mail Εκτύπωση PDF

Τexetaseisη Δευτέρα 21/5 αρχίζουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους 90.000 υποψηφίους των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ (Ομάδα Β'), ενώ μία ημέρα αργότερα, την Τρίτη 22/5 αρχίζουν για τους περίπου 22.000 υποψηφίους των ΕΠΑΛ - Ομάδα Α'.

Η σωστή διατροφή στις εξετάσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

diatrofiΠανελλήνιες εξετάσεις, εξεταστικές… Μαθητές και φοιτητές βρίσκονται σε μια δύσκολη περίοδο και η διατροφή μπορεί να είναι υπέρ τους, αν κάνουν τις σωστές επιλογές.

Αποχώρησε η Ρεπούση στο «ενός λεπτού σιγή» για τη Γενοκτονία των Ποντίων

E-mail Εκτύπωση PDF
repousiΑνακοίνωση για να δικαιολογήσει τα ... αδικαιολόγητα αναγκάστηκε να εκδώσει η ΔΗΜΑΡ μετα τον θόρυβο που προκλήθηκε – κυρίως μεταξύ των βουλευτών – από την αποχώρηση της κυρίας Μαρίας Ρεπούση από την αίθουσα της Ολομέλειας όταν ο πρόεδρος του κοινοβουλίου ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Ποντιακής γενοκτονίας.

Μείωση έως και 50% στον τουρισμό. Φεύγουν οι αεροπορικές εταιρίες

E-mail Εκτύπωση PDF
meiwsiΜείωση έως 50% στον τουρισμό: Μεγάλη πτώση παρουσιάζεται και στον τομέα του τουρισμού για το 2012.

Πιθανή η παράταση των πανελλαδικών

E-mail Εκτύπωση PDF
panelladikesΣύσκεψη με κεντρικό θέμα τις πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα συγκάλεσε η νέα υπουργός Παιδείας, Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου.

Απειλές εκτοξεύει η Άγκυρα

E-mail Εκτύπωση PDF
apeilesΜετά την εικονική αερομαχία τουρκικών μαχητικών με ισραηλινό αεροσκάφος τη Δευτέρα που μας πέρασε στην Ανατολική Μεσόγειο, σήμερα, μεσημβρινές ώρες, το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί και απειλεί τις διεθνείς εταιρείες πετρελαίου που παίρνουν μέρος στο διεθνή διαγωνισμό αδειοδότησης έρευνας εντοπισμού υδρογονανθράκων που προκήρυξε η κυβέρνηση της Κύπρου.

Νέος γύρος μειώσεων στις συντάξεις του ΙΚΑ από τη σύνταξη του Ιουνίου

E-mail Εκτύπωση PDF

 news  Νέος γύρος μειώσεων αρχίζει στις συντάξεις του ΙΚΑ από τη σύνταξη Ιουνίου, που θα καταβληθεί στις 22 Μαΐου. Πρόκειται για αναδρομικές περικοπές για τις συντάξεις Ιανουαρίου – Μαΐου, οι οποίες θα παρακρατηθούν σε οκτώ ισόποσες μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από τη σύνταξη Ιουνίου μέχρι και τη σύνταξη του Ιανουαρίου 2013.

Κραχ στα έσοδα: Αγωνία για μισθούς και συντάξεις

E-mail Εκτύπωση PDF
crash1   Οριακή είναι η κατάσταση μετά και την ... κουτσουρεμένη δόση που έφτασε το Μάιο και αντί 5,2 δεν ξεπέρασε τα 4,2 και ουσιαστικά χρησιμοποιείται για την πληρωμή του χρέους.

Σελίδα 511 από 517

Vlaxavia_2024.jpg

vamal.gif

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com