A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Στην "παγίδα" των τεκμηρίων και των αποδείξεων οι φορολογούμενοι

E-mail Εκτύπωση PDF
aeidexeΣτην «παγίδα» των τεκμηρίων και των αποδείξεων αναμένεται να πέσουν εφέτος χιλιάδες φορολογούμενοι, καθώς μπορεί να δηλώνουν χαμηλό εισόδημα καλύπτοντας το αφορολόγητο με τις απαιτούμενες αποδείξεις, δεν λαμβάνουν όμως υπ' όψιν τα τεκμήρια και το γεγονός ότι αν το τεκμαρτό εισόδημα είναι μεγαλύτερο οι αποδείξεις θα πρέπει να καλύπτουν το τεκμαρτό εισόδημα και όχι μόνο το δηλωθέν.

Νέο κακόβουλο λογισμικό μπορεί να μπλοκάρει τον υπολογιστή σας..

E-mail Εκτύπωση PDF
  • Μπλοκάρουν την σελίδα του υπολογιστή σας, ως "ΕΛ.ΑΣ." και προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματαelas
  • Εμφανίζεται μήνυμα, που γράφει ότι για την απεμπλοκή απαιτείται η πληρωμή αντιτίμου των 50 ευρώ μέσω προπληρωμένης κάρτας
  • Πρόκειται για ιστοσελίδες, που παρέχουν τη δυνατότητα για παράνομο "κατέβασμα" ταινιών, τραγουδιών και άλλων ψηφιακών αρχείων

Με τουρκικά ελικόπτερα η κατάσβεση των πυρκαγιών το καλοκαίρι!

E-mail Εκτύπωση PDF
elikopteraΤουρκική εταιρεία αναμένεται τελικώς να επιλεγεί ως προμηθεύτρια του μεγαλύτερου αριθμού πυροσβεστικών ελικοπτέρων που θα αναλάβουν την κατάσβεση των πυρκαγιών στα ελληνικά δάση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι φόβοι που εξέφραζαν υπηρεσιακοί παράγοντες ότι ο νέος τρόπος διαγωνισμού - μέσω νατοϊκής υπηρεσίας - για την ενοικίαση των πυροσβεστικών ελικοπτέρων θα φέρει τουρκική εταιρεία προ των ελληνικών πυλών, επιβεβαιώνονται με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο.

Στον οικονομικό εισαγγελέα στελέχη τραπεζών για δάνεια σε κόμματα

E-mail Εκτύπωση PDF
oikonomikoseisageleasΤουλάχιστον 50 - 70 στελέχη τεσσάρων μεγάλων τραπεζών της χώρας θα παρουσιασθούν τις επόμενες ημέρες στο γραφείο του οικονομικού εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για πρόσφατες δανειοδοτήσεις κομμάτων, κυρίως της Νέας Δημοκρατίας και του ΠαΣοΚ, ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ!

Νέες διευκρινίσεις για το τέλος ακινήτων

E-mail Εκτύπωση PDF
telosakinitwnΟδηγίες από την κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με το τέλος ακινήτων του 2012 και αν αυτό θα καταβληθεί όπως πέρυσι, μέσω των λογαριασμών ρεύματος, αναμένει η ΔΕΗ.

Η δραχμή θα κοστίσει στη Γαλλία 50 δις ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF
draxmiΗ δήλωση αυτή ανήκει στον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, ενώ η JP Mοrgan βλέπει στο 1,10 την ισοτιμία του ευρώ έναντι του δολαρίου εάν η Ελλάδα γυρίσει στη δραχμή.

Αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου η καταβολή του ΕΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF
anadromikaΑναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου και έως τις 31 Μαΐου, θα καταβληθεί το Ειδικό Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ) στους δικαιούχους, σύμφωνα με διευκρινιστική ανακοίνωση της διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο του Ιδρύματος, το ΕΚΑΣ θα καταβληθεί στις 22 Μαΐου, μαζί με τη σύνταξη του Ιουνίου).

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, τα εισοδηματικά κριτήρια και τα ποσά του ΕΚΑΣ διαμορφώνονται ως εξής:

Χωρίς φάρμακα από αύριο οι ασφαλισμένοι αν δεν πληρωθούν οι φαρμακοποιοί

E-mail Εκτύπωση PDF
farmakaΑύριο λήγει η προθεσμία για την πληρωμή των φαρμακοποιών από τον ΕΟΠΥΥ, διαφορετικά, όπως προειδοποιεί ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, θα υπάρξει άμεση διακοπή της φαρμακευτικής περίθαλψης σε όλη την επικράτεια.

Τι ισχύει από 15-5-2012 σε μισθούς και επιδόματα

E-mail Εκτύπωση PDF
isxieiΟριστικό τέλος μπαίνει σήμερα – σύμφωνα με τις προβλέψεις του δεύτερου Μνημονίου – στην ισχύ της μετενέργειας των κλαδικών συμβάσεων που είχαν λήξει ή καταγγελθεί μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, και αφορά 152 συμβάσεις που καλύπτουν περίπου 2 εκατομμύρια εργαζόμενους.

Οι περιφερειάρχες ανησυχούν

E-mail Εκτύπωση PDF
periferies
Με επιστολή-παρέμβαση προς το προεδρείο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και τους περιφερειάρχες όλης της χώρας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ζητά την άμεση σύγκληση του οργάνου και την ενεργοποίηση του απέναντι στη «διαφαινόμενη ακυβερνησία» η οποία, όπως τονίζει, αναδεικνύει πλέον ότι «η νέα Ελλάδα, μόνο μέσα από την αυτοδυναμία των Περιφερειών μπορεί να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά».

Σελίδα 512 από 517

Vlaxavia_2024.jpg

vamal.gif

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com