A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΚΙΝΗΣΗ!

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11aK.Preventis400Ανάλυση Δράσεων της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων για το Διάστημα 03-06-2024 έως 16-06-2024. Το ταξίδι μέσα από την Οπτική του Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου Κ. Πρεβέντη...

Σε μια εποχή που η Τοπική Αυτοδιοίκηση παίζει καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα ζωής των πολιτών, ο Δήμος Μετεώρων, υπό την ηγεσία του Δημάρχου κ. Λευτέρη Αβραμόπουλου, διαπρέπει με καινοτόμες και προοδευτικές πρωτοβουλίες.
Αυτή η ανασκόπηση καλύπτοντας το διάστημα από 3 έως 16 Ιουνίου 2024 αποδεικνύει την αφοσίωση της δημοτικής αρχής στην προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Κατά την διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων ,ο δήμος Μετεώρων υπήρξε ενεργός και αποφασιστικός σε πολλούς τομείς ,με στόχο την βελτίωση αλλά και την πρόοδο του δήμου.
1. Ενίσχυση της Αθλητικής Δραστηριότητας.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ποδηλατάδα του Δήμου Μετεώρων ,προσελκύοντας πλήθος συμμετεχόντων και προάγοντας την υγιεινή ζωή και την κοινωνική δραστηριοποίηση.
2. Συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων.
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το νέο Δ.Σ. της ένωσης ξενοδόχων Ν. Τρικάλων προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα φλέγοντα θέματα τουριστικής ανάπτυξης
3. Ενίσχυση Αγροτικών Δρόμων.
Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρύσα Ντιντή για την ενίσχυση των εργασιών αποκατάστασης των αγροτικών δρόμων που υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες, ενισχύοντας έτσι τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.
4. Συνάντηση με τον πρώην δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Ηλία Καχριμανίδη.
5. Φεστιβάλ Καντίνας: Η γιορτή της γεύσης και της μουσικής!
Ο δήμος φιλοξένησε με περηφάνεια το « Φεστιβάλ Καντίνας», ένα γεγονός που συνδύασε μοναδικά παραδοσιακές γεύσεις με μοντέρνες δημιουργίες, συνοδευόμενο από μουσικές εκδηλώσεις. Αυτή η εκδήλωση δεν αποτέλεσε μόνο ένα γαστρονομικό γεγονός, αλλά και μια κίνηση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
6. Συνεργασία Τοπικών Αρχών.
Ο δήμαρχος Μετεώρων απέστειλε αίτημα για άμεσες λύσεις στην Υφυπουργό Εσωτερικών ,σε συνεργασία με τους τέσσερις δημάρχους του Νομού Τρικάλων ,προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι επιταχυνόμενες κοινωνικοοικονομικές προκλήσεις.
7. Ενίσχυση Οικονομικών Δομών,
Ο δήμαρχος συμμετείχε ενεργά στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Κ.Ε.Δ.Ε. ,συνεισφέροντας στην ανάπτυξη οικονομικών στρατηγικών για την περιοχή μας.
8. Παιδαγωγικές Πρωτοβουλίες,
Ο δήμος Μετεώρων δημιούργησε ένα Κινητό Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ,ενισχύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία και προάγοντας την ασφάλεια των μαθητών της περιοχής.
9. Στρατηγική Ανθεκτικότητας,
Η συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων ενίσχυσε τον εξοπλισμό και τις δομές Πολιτικής Προστασίας της περιοχής μας, προσδιορίζοντας την προετοιμασία για μελλοντικές κρίσεις και καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.
10. Προώθηση Τουριστικών Δραστηριοτήτων,
Η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας στον τομέα του Τουρισμού μεταξύ των δήμων Ελληνικού- Αργυρούπολης και Μετεώρων ενίσχυσε τις τουριστικές δυνατότητες της περιοχής , δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.
11. Αντάμωμα Χασίων,
Το 26ο Αντάμωμα Χασίων πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία, διατηρώντας ζωντανές τις παραδόσεις και ενισχύοντας το κοινωνικό ύφος της περιοχής.
Αγαπητοί μου,

 

Οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που παρουσιάστηκαν ,κατά το χρονικό διάστημα που ανασκοπήσαμε ,αντικατοπτρίζουν τη διαρκή προσήλωση της δημοτικής αρχής στην πρόοδο και την ευημερία του δήμου μας.
Αποτελούν ένα δυναμικό παράδειγμα συνεργασίας και καινοτομίας ,καθιστώντας το δήμο Μετεώρων έναν πρωτοπόρο στην ανάπτυξη της περιοχής μας.
Δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να αναπτύσσουμε το δημόσιο και κοινωνικό περιβάλλον με στόχο την ευημερία και τη βιώσιμη ανάπτυξη για όλους!!!

Vlaxavia_2024.jpg

vamal.gif

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com